Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Plzeň – Stavanger 6:4 (kon.) | Linköping – Gap 6:1 (kon.)
Luleå – Eisbären 2:5 (kon.)
konec
Luleå Hockey
2:5 (0:1, 0:3, 2:1)
Eisbären Berlín
Čtvrtek 08.09.2016, 20:00 • Coop Norrbotten Arena, Luleå (SWE) • Hokejová Liga mistrů • Skupina I
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a někdy zase u hokejové Champions League napočtěnou! (22:32:15)
     
    Utkání je u konce. Domácí celek byl ve třetí třetině lepším celkem a dal dvě celkem rychlé branky. K vyrovnání ovšem již nedošlo, i když hráli hokejisté Luley osm minut bez brankáře v powerplay. Rozhodl dvě minuty před koncem Cramo Top Scorer, Daniel Fischbuch.
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Poslední minutka hry je před námi. Vhazovat se bude po levici domácího brankáře a skóre se už pravděpodobně nijak nezmění.
    58:10 Daniel FISCHBUCH - 2:5
     
    58:10
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Švédskému celku to dnes nevyjde! Nicholas Petersen zachytil kombinaci domácího celku a křižnou přihrávkou vyzval je skórování DANIELA FISCHBUCHA, jenž udělal kličku padajícímu hráči a vstřelil branku. Asistence: Nicholas Petersen.
     
    57:45
    Jedna z posledních akcí domácího celku byla ukončen dalším postavením mimo hru. Luleå má už jen velice málo času na vyrovnání.
     
    57:17
    Následovala pasáž hry, kdy se domácím nepovedlo nic vymyslet. Vše bylo zakončeno nepřesnou přihrávkou do ofsajdu.
     
    56:20
    Už mohlo být hotovo! Hosté vybojovali puk v útočném pásmu a kapitán Andre Rakell zakončoval do odkryté branky. Do střely mu ovšem padl obránce, jenž zachránil svůj celek!
     
    55:15
    Německému celku se povedlo po dlouhé době vyhodit puk mimo své obranné pásmo. Žádný z hráčů se za toušem ovšem nehnal a šel raději střídat.
     
    54:59
    Hra bez brankáře pokračuje. Nyní to od modré čáry zkoušel Daine Todd, ale jeho pokus byl Vehanenem pohotově sražen do ochranné sítě.
     
    54:39
    Následovala potyčka mezi hráči co doráželi a těmi, co se pokoušeli ochránit finského brankáře. Vypadá to, že ale rozhodčí nebude kouskovat hru, což je jedině dobře.
     
    54:39
    Tak to byla šance! Po střele z levé strany se puk dostal po odrazu mantinelu před branku, kde jeden z domácích zakončoval do odkryté branky, ale Vehanen předvedl skvělý zákrok!
     
    53:45
    Kombinační hra švédského celku byla šperkována přihrávkou z levého kruhu na pravý, kde byl osamocený hráč. Do trajektorie přihrávky ovšem vložil hokejku pozorný obránce, jenž puk ztečoval nad plexisklo.
     
    53:05
    Domácí již hrají v plném počtu a bez brankáře. Zatím se jim ovšem nepovedlo vymyslet nic, co by bylo zakončeno brankou na 3:4.
     
    52:09
    Kouč domácího celku dokonce odvolává brankáře. S vyrovnáním to tak myslí vážně. Za pár okamžiků začne přesilovka Luley.
     
    52:09
    Síly na ledě se ovšem vyrovnají. Při útočném snažení byl hokejkou do obličeje zasažen jeden z domácích. Jens Baxman inkasuje dvě minuty.
     
    51:44
    První minutka z přesilovka je pomalu a jistě pryč. Hostům se zatím nepovedlo vymyslet akci, která by byla zakončena pátou brankou.
     
    50:50
    Následně Anton Hedman ošklivě napadl u mantinelu Nicka Bruneteaua a zbytečně přitížil svému celku v cestě za vyrovnáním. Inkasuje dvě minuty.

    Tomáš Reiner

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 47. Hedman (Nassen, Kennedy), 49. Melart (Jaros, Rydahl) – 3. Talbot (Mueller), 31. Ziegler (Busch, Baxmann), 34. Olver (Baxmann), 36. MacQueen (Petersen, Olver), 59. Fischbuch (Petersen)


    Luleå Hockey: Lassinantti (Gustavsson) – Todd, Mikkelson, Jaros, Melart, Schira, Sandstrom (A), Nässen – Kennedy, Sweatt, Mouillierat – Junttila, Lagace, Harju (C) – Falk, Hedman, Lundeström – Rydahl, Mastomäki, Fabricius (A) – Forsberg.
    Eisbären Berlín: Vehanen (Cuepper) – Dupont (A), Baxmann, Wissmann, Braun, Bruneteau, Mueller, Gervais, Hoerdler – Petersen, Olver, Fischbuch – Wilson, Tallackson, Rankel (C) – Machacek (A), MacQueen, Noebels – Busch, Talbot, Ziegler.

    Rozhodčí: Artur Kulev (RUS), Linus Ohlund (SWE). Čároví: Jan Sandström (SWE), Emil Yletyienen (SWE)
    bahis siteleri