Přerov – Warriors Brno 5:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 0:3 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 4:7 (kon.)
K. Vary – Kobra 7:3 (kon.) | Letňany – PZ Kladno 8:5 (kon.) | Liberec – Tábor 3:2 (po pr.)
Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Sparta – Ústí n/L 10:2 (kon.)
Havířov – HK MD Šumperk 6:1 (kon.) | Třinec – Poruba 2:0 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 3:2 (3:2 po s.n.)
Č. Budějovice – Jihlava 4:6 (kon.) | Kometa Brno – Žďár n/S 3:5 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 3:7 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:7 (0:2, 3:3, 1:2)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 08.09.2016, 15:00 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    55:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A ještě jeden kotouč za Pěkného zády. Hosté pravděpodobně rozhodují o svém vítězství, když se prosadil MARTIN LANG. Bez asistence.
     
    52:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže hosté opět navyšují svoje vedení! Filip Přikryl našel dobrým křižným pasem DANIELA KUCHÁRIKA a brankář Pěkný už se přesouval marně. Asistence: Filip Přikryl a Martin Lang.
     
    49:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky a dramatizují druhou polovinu třetí části! V závaru před brankovištěm se nejlépe zorientoval TOMÁŠ URBAN, který poslal puk až do sítě. Asistence: Pavel Karásek.
     
    35:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí ovšem odpovídají a snižují! Rychlý protiútok přeměnil v branku JAROSLAV SRBEK! Asistence: Matěj Hasil.
     
    34:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A chyba domácího gólmana znamená pátý zásah Plzně! Pěkný nerozehrál puk holé vůbec přesně a ke střele se dostal Hollar. Ten ještě vypálil jen do betonu kladenského brankáře, ale SEBASTIÁN MALÁT vzápětí dorazil přesně. Asistence: Daniel Kuchárik a Tomáš Hollar.
     
    29:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba domácí obrany je potrestána. Hned dva hráči zůstali osamocení před Pěkným a Martin Lang předal kotouč křížem FILIPU PŘIKRYLOVI, který už vypálil jistě! Asistence: Martin Lang.
     
    28:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V posledních minutách sledujeme skutečně přestřelku! Matěj Hasil vrátil kotouč zpoza brány před brankoviště a TOMÁŠ URBAN propálil Pilce! Asistence: Matěj Hasil.
     
    27:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté však rychle odpovídají a opět navyšují své vedení! FILIP PŘIKRYL dostal hodně prostoru, přebruslil před brankovištěm a dokázal zasunout kotouč za brankáře Pěkného! Asistence: Martin Lang a Daniel Kuchárik.
     
    26:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká bleskově využitá přesilovka! Hned po vhazování v útočném pásmu dokázal překonat Pilce JAROSLAV SRBEK! Asistence: Tomáš Urban.
     
    18:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak nakonec hosté přece jenom navyšují své vedení! Kovaříkovu tečovanou střelu ještě vyrazil Pěkný maskou, ale MARTIN LANG už vzápětí umístil puk do kladenské branky! Asistence: Filip Přikryl a Daniel Kuchárik.
     
    13:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre utkání a jdou do vedení! Přikrylovu střelu z mezikruží ještě dokázal Pěkný vyrazit, ale k dorážce se dostal DANIEL KUCHÁRIK, který střelou o tyč rozvlnil síť za Pěkného zády! Asistence: Jakub Novák a Filip Přikryl.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 27. Srbek (Urban), 29. Urban (Hasil), 36. Srbek (Hasil), 50. Urban (Karásek) – 14. Kuchárik (Novák, Přikryl), 19. Lang (Přikryl, Kuchárik), 28. Přikryl (Lang, Kuchárik), 30. Přikryl (Lang), 35. Malát (Kuchárik, Hollar), 53. Kuchárik (Přikryl, Lang), 56. Lang


    Rytíři Kladno: Pěkný (Veselý) – Robovský, Smažík, Flachs, Zíka (A), Funk, Klíma, Ticháček, Janeček – Mrkvička, Karásek (C), Kleveta, Petrus, Šimek, Kulma, Karmazin, Hasil, Sachr, Bernat, Srbek, Urban (A). Trenéři: Kregl, Neliba.
    HC Plzeň 1929: Pilc (Gerstner) – Novák (A), Pánek, Váchal, Rybáček, Malák, Staněk, Kremláček, Kovařík – Slanina, Přikryl (C), Balín, Princl, de Sousa, Kolář, Rohla, Malát, Lang, Kuchárik, Hollar, Mužík (A). Trenéři: Vojan, Snopek.

    Rozhodčí: Battěk – Marek, Kučera
    bahis siteleri