Utrecht – Groningen 1:5 (kon.)
konec
FC Utrecht
1:5 (0:2)
FC Groningen
Pátek 16.09.2016, 20:00 • Stadion Galgenwaard - Utrecht • Nizozemská Eredivisie • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Danny HOESEN - 1:5
     
    90+3
    Groningen právě vstřelil branku!
    Hosté si dnes na stadionu Utrechtu opravdu otevřeli střelnici! Hráčům Groningenu dnes vyšlo téměř úplně všechno! Po pěkné akci na pravé straně poslal střílený centr do vápna Hateboer a DANNY HOESEN pohotovou střelou pod břevno přidal svou druhou branku v utkání – 1:5.
    80. Tom van Weert - 1:4
     
    80
    Groningen právě vstřelil branku!
    To, co hostům nevycházelo v uplynulých kolech, si vynahrazují dnes na hřišti Utrechtu! Groningen je dnes v zakončení téměř nekompromisní a v 80. minutě zvyšuje na 4:1. Střídající TOM VAN WEERT si při své první střele vylámal zuby na brankáři Ruiterovi, z dorážky už se však nemýlil.
    66. Danny HOESEN - 1:3
     
    66
    Groningen právě vstřelil branku!
    V Utrechtu to začíná vypadat na gólové hody! Groningen využil mezery v domácí obraně a opět odskakuje na rozdíl dvou branek! DANNY HOESEN se ocitl před brankářem Ruiterem, jehož si pohotově obešel kličkou a střelou do prázdné branky zvyšuje na 3:1.
    61. Richairo ŽIVKOVIĆ - 1:2
     
    61
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Domácí tým se konečně prosadil proti hostující obraně a po hodině hry střílí důležitou kontaktní branku! RICHAIRO ŽIVKOVIČ, jenž je v Utrechtu na hostování z Ajaxu, se po pěkné narážečce tváří v tvář brankáři Padtovi nemýlil a snížil na 1:2.
    44. Oussama IDRISSI - 0:2
     
    44
    Groningen právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Groningen se téměř celý poločas pouze brání, přesto díky této brance zvyšuje už na 2:0! Mahiho střela na branku neprošla, odražený míč si však našel OUSSAMA IDRISSI, jenž přešel přes své protihráče a parádní střelou do šibenice překonal dnes Ruitera podruhé – 0:2.
    13. Oussama IDRISSI - 0:1
     
    13
    Groningen právě vstřelil branku!
    Hosté se po necelé čtvrt hodině dostávají z ničeho nic do vedení! Leeuwin byl možná i faulem donucen ke špatné rozehrávce, čehož na jedničku využil OUSSAMA IDRISSI, jenž si pohrál s domácím obráncem i brankářem Ruiterem, kterému střelou k tyči nedal šanci – 0:1.

    Lukáš Konvičný

    Branky: 61. R. Živković – 13. Idrissi, 44. Idrissi, 66. Hoesen, 80. van Weert, 90+3. Hoesen


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:16.
    FC Utrecht: Ruiter – Troupee, Leeuwin (75. W. Janssen), Koch, van der Meer (66. Moore) – S. Amrabat, Strieder, Joosten (58. Barazite) – Ayoub – Haller (C), R. Živković.
    Náhradníci: Jensen – W. Janssen, Barazite, Ludwig, Rubin, Kerk, de Lange, Moore.

    FC Groningen: Padt (C) – Davidson, K. Larsen, Memišević, Hateboer – Hiariej, Jenssen (84. Reijnen), Linssen (75. van Weert) – Mahi (82. Rusnák), Hoesen, Idrissi.
    Náhradníci: van der Lei, van der Vlag – Reijnen, Rusnák, Bacuna, van Weert, Sørloth, van der Laan, van Nieff, Maduro, Tibbling.

    Rozhodčí: D. Higler – C. Dobre, R. Brondijk (E. Blank)
    bahis siteleri