Rusko – Kuba 7:1 (kon.) | Egypt – Thajsko 1:2 (kon.) | Panama – Kolumbie 3:4 (kon.)
Portugalsko – Uzbekistán 5:1 (kon.) | Brazílie – Mosambik 15:3 (kon.) | Austrálie – Ukrajina 1:3 (kon.)
konec
Portugalsko
5:1 (2:1)
Uzbekistán
Sobota 17.09.2016, 03:00 • Coliseo Ivan de Bedout, Medellin (COL) • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
    34:33 DJO - 5:1
     
    34:33
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Ricardinho uprostřed hřiště u postranní čáry nádherně přehodil jednoho z protihráčů a rozjel fantastickou akci, kterou v těsné blízkosti brány zakončil po perfektní diagonální střílené přihrávce z levého křídla přízemní střelou DJO (1). Asistence: Bruno Coelho (3).
    25:32 ANDRÉ - 4:1
     
    25:32
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tiago Brito předvedl úžasný slalom mezi několika protihráči a poté míč předložil doleva ANDRÉMU (1), který si ho zastavil a poté o prsty bezmocného Umarova poslal nádhernou střelou do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Tiago Brito (3).
    21:06 RICARDINHO - 3:1
     
    21:06
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalsko na levé straně hřiště rozehrálo rohový kop a po krásném přetaženém centru Bruna Coelha na vzdálenější tyč RICARDINHO (10) předvedl fantastický volej, kterým míč těsně nad zemí napálil k pravé tyči a zkompletoval podruhé na turnaji hattrick! Skvěle sehraný rohový kop zakončený fenomenálním hráčem a Evropští Brazilci vedou poprvé v zápase o dvě branky. Asistence: Bruno Coelho (2).
    13:51 RICARDINHO - 2:1
     
    13:51
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    RICARDINHO (9) si seběhl před bránu na kolmou přihrávkou Tiaga Brita a po posazení jednoho z hráčů Uzbekistánu na hrací plochu a povedené stahovačce zamířil přízemní střelou ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Tiago Brito (2).
    10:49 RICARDINHO - 1:1
     
    10:49
    Uzbekistán právě vstřelil branku!
    Bébé vytáhl fantastický reflexivní zákrok, když pohotový volej Irsalieva v blízkosti levé tyče po dlouhém diagonálním kolmém pasu vyrazil na rohový kop, který rozehrál Tojiboev a po nešťastné teči RICARDINHA (8) stojícího na přední tyči míč zaplul do brány.
    9:26 RICARDINHO - 1:0
     
    9:26
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    João Matos rozehrál na levém křídle aut a krásnou přihrávkou přes šířku hřšitě našel na vzdálenější pravé tyči osamoceného RICARDINHA (7), který z blízkosti uklidil míč přízemní střelou do prázdné brány. Asistence: João Matos (3).

    Tomáš Reiner

    Branky: 10. Ricardinho (João Matos), 14. Ricardinho (Tiago Brito), 22. Ricardinho (Bruno Coelho), 26. André (Tiago Brito), 35. Djo (Bruno Coelho) – 11. Ricardinho (vla.)

    Karty:   20. Elibaev (UZB), 32. Adilov (UZB)


    Portugalsko: Bébé (Vitor Hugo, Cristiano) – Fábio, João Matos, Pedro Cary, Ricardinho (C) – André, Djo, Bruno, Miguel, Re, Cardinal, Tiago Brito. Trenér: Jorge Braz (POR).
    Uzbekistán: Umarov (Khazratkulov) – Sviridov, Yunusov (C), Rakhmatov, Abdumavlyanov – Elibaev, Tojiboev, Anorov, Adilov, Hamroev, Fakhriddinov, Irsaliev, Choriev. Trenér: Pulpis (ESP).

    Rozhodčí: Daniel Rodriguez (URU). Druhý rozhodčí: Dario Santamaria (ARG). Třetí rozhodčí: Jose Hernandez (ECU). Časoměřič: Gean Telles (BRA)
    bahis siteleri