Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 4:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 5:3 (kon.)
Sparta – Liberec 5:4 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 1:3 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Berani Zlín
Pátek 23.09.2016, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    O vítězi je rozhodnuto! Přesnou střelou do prázdné branky pojistil výhru Kohoutů kapitán Olomouce DOMINIK MAREK. Asistence: Miroslav Kuba.
     
    59:27
    Huf je na střídačce a Zlín to zkouší v šesti.
     
    58:46
    Na Hufa se řítil Macuh, těsně před zlínským brankářem jej ale poslal k ledu jeden z vracejících se hráčů.
     
    57:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na domácí střídačce propukly velké oslavy, čtvrtou branku totiž přidala produktivní dvojka Cach – Šťastný, když Denis Šťastný nahrával a DOMINIK CACH znovu střílel. Kohouty tak znovu poslal do vedení. Asistence: Denis Šťastný.
     
    54:25
    Za menší strkanici před Pospíšilovou brankou jsou současně dvěma minutami potrestáni Štěpán Fryšara (ZLN) a Rok Macuh (OLO) za hrubost. Petr Miko (ZLN) pak za sekání.
     
    53:15
    Teď už jsou ale hosté zpátky před Pospíšilem. Chytil se pokoušel z těsné blízkosti dvakrát tečovat puk, domácí brankář si jej ale dobře pohlídal.
     
    51:45
    Chvíli na to se otevírají dvířka na trestnou lavici pro Olomouc. Za držení protihráče si dvě minuty odsedí Miroslav Kuba (OLO).
     
    51:10
    Kotek se hned po buly v útočném pásmu protáhl brankovištěm a chtěl zakončovat k levé tyči, Pospíšil ale jeho úmysly dobře přečetl a kotouč na hranici brankoviště přikryl.
     
    50:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti ale bleskově odpovídají. Jen dvanáct vteřin stačilo DOMINIKU CACHOVI, aby přesnou střelou namířil puk pod horní tyč Hufovy branky. Asistence: Denis Šťastný, Adam Spálovský.
     
    49:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    A po chvíli se jim to daří! Z těsné blízkosti z mezikruží našel skulinku mezi Pospíšilovými betony ŠTĚPÁN FRYŠARA. Asistence: Viktor Bainar, Michal Kenša.
     
    42:10
    Na modré pak napřáhl Procházka, puk po jeho tvrdé střele ale skončil v připravené lapačce Pospíšila.
     
    41:40
    Karafiát vrátil puk z levého kruhu na modrou Gazdovi, který však mířil jen těsně vedle pravé tyčky Pospíšilovy svatyně.
     
    40:53
    Hosté si navíc zahrají další přesilovku. Lukáš Spurný (OLO) je totiž potrestán menším trestem za hru vysokou holí.
     
    39:47
    Odražený puk mohl z pravé strany dorážet kolem ruky Hufa Říčka, ten ale kotouč těsně minul.
     
    37:57
    Kotek se po levé straně rychle protáhl až před Pospíšila a cpal se do brankoviště. A to tak, až přes olomouckého brankáře přepadl a hra musela být přerušena.
     
    32:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenže právě to se jim vymstilo. Puk se odrazil k levé tyčce olomoucké branky, kde se nejrychleji zorientoval ŠTĚPÁN FRYŠARA a doklepl puk mezi tělem Pospíšila a tyčkou až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Horváth, Filip Stiksa.
     
    25:12
    Další přesilovku si zahrají hosté. Kapitán Olomouce Dominik Marek si odpyká menší trest za krosček.
     
    22:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Co se nepovedlo Říčkovi, napravila produktivní dvojka DENIS ŠŤASTNÝ – Dominik Cach a Rok Macuh, když prvně jmenovaný našel skulinku v Hufově výstroji. Asistence: Dominik Cach, Rok Macuh.
     
    19:04
    Kotek vyvezl puk do útočného pásma a u levého kruhu jej posílal volnému Váňovi, ten mu kotouč ještě vracel, Kotek ale těsně minul olomouckou branku.
     
    17:50
    Ševci jdou do tří! Jiří Karafiát (ZLN) byl potrestán menším trestem za krosček.
     
    16:14
    Ve stejném čase je tak dvěma minutami potrestán Petr Miko (ZLN), a to za vysokou hůl.
     
    16:14
    U střídaček zůstal ležet, zřejmě po zásahu vysokou holí, Kališ. Ševci se ale dostali až před Pospíšila a po dokázali dostat puk až do branky. Hosté už se radovali z gólu, rozhodčí ale vysvětlil, že branky bylo dosaženo po faulu, a tak nemůže platit.
     
    15:44
    Znovu se ukázalo, že si Cach a Zabloudil na ledě rozumí už z předchozího roku. Cach u modré čáry posunul kotouč na Zabloudila, ten nabral rychlost a mířil před Hufa, trefil ale jen připraveného zlínského brankáře.
     
    15:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sotva se Jelínek vrátil z trestné lavice, Ševci srovnávají po dorážce PETRA STRMISKY krok. Asistence: Filip Stiksa.
     
    12:06
    První početní výhodu mají k dispozici Ševci. Karafiát se ještě pokoušel dorážet puk těsně před Pospíšilem, byl ale trochu zahákován, a tak je Radek Jelínek (OLO) potrestán dvěma minutami.
     
    11:20
    Po pravé straně se až na hranici kruhu dostal Chytil a střílel. Trefil ale jen betony připraveného Pospíšila. Z mezikruží pak chtěl dorážet Gazda, toho si však pohlídali domácí obránci.
     
    06:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Macuh nejdřív hledal dlouhou přihrávkou přes střední pásmo Říčku, ten se ale po dohrání do útoku nedostal. Puk ale zachytil ADAM SPÁLOVSKÝ, který překonal hostujícího brankáře a poslal domácí do vedení. Asistence: Matěj Zabloudil.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 7. Spálovský (Zabloudil), 23. Šťastný (Cach, Macuh), 51. Cach (Šťastný, Spálovský), 58. Cach (Šťastný), 60. Marek (Kuba) – 16. Strmiska (Stiksa), 33. Fryšara (Horváth, Stiksa), 50. Fryšara (Bainar, Kenša)


    HC Olomouc: Pospíšil (Sonnek) – Hudeček, Spurný, Spálovský, Kališ, Beutl, Jelínek – Zabloudil, Cach, Říčka, Horák, Podlaha, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jeklič, Šťastný, Kuba.
    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Augustin, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos, Gazda, Kolařík – Kotek, Fryšara, Kenša, Miko, Václavek, Chytil, Karafiát, Bainar, Strmiska, Stiksa, Horváth.

    Rozhodčí: Held – Novotný, Holibka
    bahis siteleri