Olomouc – Kometa Brno 0:7 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:4 (0:1 po s.n.) | HC Plzeň – Letňany 3:0 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 0:5 (kon.) | Kolín – Liberec 3:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 1:5 (kon.)
Kladno – Sparta 4:5 (kon.) | Pardubice – Písek 8:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:4 (kon.) | Slavia – K. Vary 5:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
Pátek 23.09.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    59:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Snižující gól Dukly již přichází hodně pozdě, navíc mají hosté stále k dispozici dvougólový náskok. Hrbatého pokus totiž Kubík srazil jen před sebe, kde JINŘICH KARDOŠ doklepl kotouč zblízka do volné části branky. Asistence: Adam Hrbatý, Jaroslav Musil.
     
    58:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vymalováno, Dukla totiž inkasuje v přesilové hře. Kotouč po střele VOJTĚCHA DOBIÁŠE z pravé strany projel pod betony přesouvajícího se Šťastného k jeho pravé tyči. Asistence: Jakub Jenáček, Tomáš Dřímal.
     
    58:00
    V ohlášených posledních dvou minutách třetí třetiny Vála nenatlačil kotouč zblízka pod betony Kubíka a poté se s dorážkou neprosadil ani Kadleček.
     
    56:55
    Dukla si bere oddechový čas.
     
    56:55
    Po Filipově přihrávce ve středním pásmu se k puku na pravé straně dostal Vala. Do útoku se zapojil i Vrátný, vracející se z trestné. Tomáš Vala byl poté na pravém kruhu podražen Kryštofem Dvořáčkem, když se chtěl natlačit před branku, a to je vítaná vzpruha pro Duklu.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    54:46
    Zdá se, že jakákoliv šance Dukly na body končí. Josef Vrátný dostává dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    52:25
    Jindra se již dostával před brankou k odraženému puku po Filipově střele, jenže na poslední chvíli mu puk doslova urazil od hole soupeřův obránce.
     
    49:45
    Kapitán domácích Slavomír Kadleček vyslal na Kubíka nebezpečnou střelu ihned po tom, co si najel na pravý kruh, ovšem vyrážečka gólmana hostí byla na místě a pokus na vzdálenější tyč zneškodnila.
     
    43:02
    Na druhé straně se zaskvěla Šťastného lapačka po pokusu Jáchyma Janoška z poměrně dobré pozice, po tom co si bek hostí najel zleva blíže k brance.
     
    41:12
    Byl to zřejmě Jakub Filip, který dokázal vylákat gólmana lehce z branky a poté z pravé strany zakončit, jenže z velkého úhlu trefil pouze vnější část pravé tyče. Poté skončil kotouč po zásahu hostí ve vnější síti branky.
     
    37:51
    Vrátný byl o puk za brankou připraven dvěma útočníky, Matějem Pröschlem a Janem Markem, ale první jmenovaný ani natřikrát kotouč pod Šťastného betony neprostrkal do branky.
     
    37:07
    Dělovku Josefa Vrátného z vrcholu levého kruhu stihl Kubík na poslední chvíli vyrazit mezi tři tyče.
     
    31:38
    Matěj Vála se kousek za modrou opřel do odraženého puku. Do jeho střely chtěl lehnout Jan Dluhoš, což se ve starším dorostu jen tak nevidí, a koncem hole ztečoval puk do ochranné sítě.
     
    31:04
    Šance i na druhé straně. Byl to kapitán Slavomír Kadleček, který vyslal z pravého kruhu dělovku jako hrom, která prosvištěla těsně vedle pravé tyče branky Kubíka.
     
    30:54
    Dvořáček přihrával zpoza branky na Zmeškala, který byl před Šťastným zcela volný, ale Matěj Vála dobrým blokem zamezil přihrávce a jistě nebezpečné střele.
     
    28:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Zlína není využita nějakou hezkou kombinací, nýbrž šťastným gólem. TOMÁŠ DŘÍMAL vystřelil od modré, puk po zásahu domácího hráče skočil k pravé tyči Šťastného, následně změnil směr a zapadl do branky. Asistence: Lukáš Zmeškal, Kryštof Dvořáček.
     
    27:49
    Hostující pětku Lukáše Zmeškala faulovala naopak jihlavská pětka Lukáš Mareš, jenž se provinil podražením.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    26:47
    Lukáš Světlík získal před domácí klecí odražený puk. Dorážkou se jej snažil poslat pod levý beton Šťastného, ale neúspěšně.
     
    24:52
    Bránit se bude také Jihlava. Jiří Slabý se ve vlastním obranném pásmu provinil hákováním.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    21:22
    Na tohle si musí dát Dukla pozor. Zbytečná ztráta puku znamenala akci hostí v podání dva na jednoho. Dřímal potáhl touš po pravé straně a předložil jej Lukáši Světlíkovi, který však nezpracoval kotouč ideálně a ten mu ujel za branku.
     
    20:20
    Hned na úvod druhé třetiny je sudí Jiří Ondráček nekompromisní, když za krosček posílá ven Jáchyma Janoška. Ten se jej dopustil poblíž mantinelu u levého kruhu vlastního obranného pásma.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    19:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    No a nyní to jde i střelecky. Prakticky první nebezpečnější střela domácích mezi tři tyče, nikoliv vedle, skončila v síti. Kardošovu ránu vytěsnil Kubík před sebe, kde se k puku dostal zcela volný JAROSLAV MUSIL a zblízka nedal gólmanovi hostí pražádnou šanci. Asistence: Jindřich Kardoš, Lukáš Mareš.
     
    16:51
    Před brankou Kubíka se k dorážce dostal Jakub Filip, jenže zblízka přestřelil hostující svatyní.
     
    16:41
    Šance pro Duklu Jihlava v podobě přesilové hry. Jáchym Janošek, který měl prsty v prvním gólu svého týmu, jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    14:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl říct, že se Zlínští před Šťastného téměř nedostávají. Tím spíš, že byl pískán další icing Ševců. Jenže stačil rychlý protiútok, do kterého Dřímal z pozice obránce vyslal VOJTĚCHA DOBIÁŠE a je z toho druhý gól Zlína. Útočník hostí si v úniku najel před Šťastného a nekompromisně jej propálil. Asistence: Tomáš Dřímal, Jáchym Janošek.
     
    06:11
    Další ohrožení Šťastného klece, a hned dvojnásobné. Z pravého kruhu se o střelu pokusil Matěj Pröschl, o dorážku do horního rohu branky se pokusil Kryštof Dvořáček, ale ani jeden z nich na domácího gólmana nevyzrál.
     
    02:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vedoucí celek NOEN extraligy staršího dorostu skupiny Východ se dostává do vedení. Janoškovu střelu od modré ještě stačil vyrazit domácí gólman, jenže poté pětice hráčů Dukly zapomněla na zcela volného JANA MARKA, který měl s dorážkou snadnou úlohu. Asistence: David Lekeš, Jáchym Janošek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 20. Musil (Kardoš, Mareš), 60. Kardoš (Hrbatý, Musil) – 3. Jan Marek (Lekeš, Janošek), 15. Dobiáš (Dřímal, Janošek), 29. Dřímal (Zmeškal, Dvořáček), 59. Dobiáš (Jenáček, Dřímal)


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Vála, Vrátný, Mareš, Trávník, Veleba, Jiří Marek – Daňhel, Kadleček, Jindra, Filip, Vala, Slabý, Hrbatý, Musil, Kardoš. Trenér: Štěpán Moravec
    Berani Zlín: Kubík (Kořének) – Janošek, Gába, Dřímal, Hamrlík, Dluhoš, Jenáček, Jan Marek, Dobiáš – Zmeškal, Dvořáček, Světlík, Chalupa, Pröschl, Lekeš, Sedláček, Fajkus, Kristek, Leška. Trenér: Zdeněk Sedlák

    Rozhodčí: Ondráček – Polák, Rampír
    bahis siteleri