EC-KAC – Znojmo 5:1 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 23.09.2016, 19:15 • Stadthalle Klagenfurt • bet-at-home ICE Hockey League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:34 Geier S. - 5:1
     
    47:34
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Pátý gól v síti Znojma. Orli se nestihli vrátit a dva hráči Klagenfurtu pelášili na Schwarze, který neměl šanci. Prosadil se STEFAN GEIER. Asistence: Jamie Lundmark, David Fischer.
    37:50 BARTOŠ - 4:1
     
    37:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli si tolik očekávanou branku nakonec vydřeli. Šulák vystřelil od modré, tu Duba vyrazil pouze před sebe. Pohotový DAVID BARTOŠ pak už jen doklepl kotouč na místo určení. Asistence: Libor Šulák.
    31:33 HARAND - 4:0
     
    31:33
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Když se nedaří, tak se nedaří. Hundertpfund a PATRICK HARAND ujeli v přečíslení na Schwarze, prvně jmenovaný přihrál tomu druhému a puk skončil za brankovou čárou. Velká škoda pro Znojmo. Asistence: Thomas Hundertpfund, Mark Popovic.
    29:06 HURTUBISE - 3:0
     
    29:06
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Tak to je velice nešťastná branka! Už to vypadalo, že MARK HURTUBISE v prostoru mezi kruhem a modrou čárou neudrží rovnováhu a spadne, ale v pádu dokázal ještě puk nasměrovat na Schwarze, který ránu nečekal a potřetí inkasuje. Asistence: Stefan Geier, David Fischer.
    26:26 PANCE - 2:0
     
    26:26
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt předvádí, jak jednoduchý je hokej. Neal čistě vyhrál vhazování, poslal za sebe, kde stál ŽIGA PANCE, který napřáhl a puk skončil v síti. Asistence: Manuel Ganahl, Matt Neal.
    11:01 PANCE - 1:0
     
    11:01
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně zbytečná branka. Nahození na Schwarze znojemský gólman neudržel a puk se povaloval v brankovišti. ŽIGA PANCE už pak stál jen na správném místě a puk doklepl za brankovou čáru. Asistence: Manuel Ganahl, Matt Neal.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 12. Pance (Ganahl, Neal), 27. Pance (Ganahl, Neal), 30. Hurtubise (Geier S., Fischer), 32. Harand (Hundertpfund, Popovic), 48. Geier S. (Lundmark, Fischer) – 38. Bartoš (Šulák)


    KAC Klagenfurt: Duba (Madlener) – Robar, Schumnig, Strong, Fischer, Kapstad, Duller, Kraus, Popovic – S. Geier, Hurtubise, Lundmark – Pance, Koch, Ganahl – Schettina, Hundertpfund, Bischofberger – Harand, Neal, Brucker.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Řezníček, Lattner, McMonagle, Biro, Kadeřávek – Hughesman, Plíhal, Tomas – Beroun, Šeda, Kalus – Špaček, Wronka, Bruijsten – Csamango, Bartoš, Číp.

    Rozhodčí: Fichtner, Kimmerly – Kontschieder, Seewald
    bahis siteleri