Florida – Nashville 4:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 3:2 (po pr.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.)
NY Rangers – NY Islanders 5:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Montreal – Washington 5:2 (kon.) | Tampa – Carolina 2:3 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
Carolina Hurricanes
Středa 28.09.2016, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    A tak se skutečně děje! Verminovu střelu z šestimetrové vzdálenosti od hostující branky Altshuller zneškodnil, kotouč svým zákrokem ale odrazil jen před sebe, kde byl jako první BOKONDJI IMAMA a ten z dorážky snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Joel Vermin, Anthony Cirelli.
     
    51:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Konečně se Bolts dočkali! Na prvním domácím gólu má svůj podíl i debutant Libor Hájek. Po jeho pasu Johnson předal kotouč BRAYDENU POINTOVI, který zblízka propálil Altshullera. Asistence: Tyler Johnson, Libor Hájek.
     
    31:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    A hosté vzápětí přidávají třetí úder! Hanifin trefil pouze Coburna, puk se ale dostal k Pescemu a poté na hůl Stempniaka, po jehož ideální přihrávce nechytatelným švihem skóroval JEFF SKINNER. Asistence: Lee Stempniak, Brett Pesce.
     
    30:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni se po překlopení zápasu do své druhé poloviny radují z druhého gólu! Kuakannen ještě neuspěl, puk se k němu ale vrátil a po přihrávce před branku Gudlevskise překonal LUCAS WALLMARK. Asistence: Janne Kuokkanen.
     
    19:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Lightning se v oslabení ubránili, krátce po něm ale inkasují gól do šatny. Foegele po buly v útočném pásmu vybojoval kotouč sám pro sebe a právě po jeho střele z pěti metrů se úspěšnou dorážkou prosadil BRODY SUTTER. Asistence: Warren Foegele.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 52. Point (Johnson, Hájek), 59. Imama (Vermin, Cirelli) – 20. Sutter (Foegele), 31. Wallmark (Kuokkanen), 32. Skinner (Stempniak, Pesce)


    Tampa Bay Lightning: Gudlevskis (od 31. Wilcox) – Coburn, Wisniewski, Koekkoek, Witkowski, Spencer, Hájek – Conacher, Johnson, Killorn – Joseph, Howden, Yan – Brown, Point, Vermin – Imama, Cirelli, T. McGinn.
    Carolina Hurricanes: Ward (Altshuller) – Roy, Hanifin, Tennyson, Bean, Pesce, Carrick – Stempniak, Lindholm, Skinner – Di Giuseppe, Ryan, B. McGinn – Sutter, Foegele, Woods – Karlsson, Wallmark, Kuokkanen.

    Rozhodčí: Peel, Hebert – Alphonso, Gibbs
    bahis siteleri