Mountfield HK – Žďár n/S 7:0 (kon.) | Zlín – HK MD Šumperk 4:0 (kon.) | Sparta – Chomutov 4:1 (kon.)
Liberec – Jihlava 3:4 (1:2 po s.n.) | Kobra – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 2:4 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 9:3 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | Tábor – Mladá Boleslav 3:8 (kon.)
Kladno – Letňany 2:8 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 5:1 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 8:7 (3:2 po s.n.)
konec
HC Plzeň 1929
9:3 (4:0, 3:2, 2:1)
HC Litvínov
Neděle 02.10.2016, 13:00 • Home Monitoring Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    58:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle je prostě jejich zápas! Elitní formace svěřenců trenéra Petra Vojana opět úřadovala v útočném pásmu a podeváté se prosazuje, když parádní ranou z mezikruží nedal Lukáš Kmínkovi šanci kapitán FILIP PŘIKRYL. Máme tu tedy druhého autora hattricku! Asistence: Martin Lang a Radek Mužík.
     
    55:01
    Čtyřgólový Radek Mužík (PLZ) dnes podruhé usedá na trestnou lavici. Tentokráte se provinil sekáním.
     
    53:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A znovu je početní výhoda rychle využita! Domácí tým se dočkal osmé branky v dnešním zápase. Na modré čáře se do touše opřel RADEK MUŽÍK, jehož rána po teči skončila za zády Lukáše Kmínka. Indiáni dnes mají stoprocentní úspěšnost v přesilových hrách! Asistence: Marek Princl a Filip Přikryl.
     
    53:22
    Západočeský celek čeká třetí přesilová hra v utkání. Vojtěch Jonák (LIT) dostává dvě trestné minuty za faul kolenem.
     
    49:45
    Filip Přikryl dobře zachytil kotouč a předal jej na pravé křídlo Radku Mužíkovi, jehož ale vychytal Lukáš Kmínek. Ten sice v první moment netušil, jak to udělal, ale následně touš našel pod betony.
     
    45:42
    Ondřej Baláž přihrál do levého kruhu pro vhazování, kde stál Josef Kitzberger. Ten zakončoval po najetí do lepší pozice, ovšem Lukáš Pilc ho vychytal!
     
    40:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští začali třetí třetinu v přesilové hře a hned po sedmi sekundách ji proměňují! Parádním bekhendovým blafákem pod břevno se o to zasloužil DANIEL JOUZA. Dnes jsme tak viděli již desátý gól! Asistence: David Jindra a Jan Myšák.
     
    39:59
    Vteřinu před koncem druhé třetiny tu ještě máme vyloučení, Radek Mužík (PLZ) si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    39:09
    Pěkně to udělal kapitán modrobílých Filip Přikryl, po jehož pasu střílel Martin Lang. Gólman Lukáš Kmínek se ale včas přesunul a zakročil!
     
    38:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující tým se dočkává dalšího snížení! V předbrankovém prostoru si dobře počínal Daniel Jouza, který vyšťoural puk zpod gólmana Pilce a JAN MYŠÁK jej posléze dokázal dorazit do branky. Asistence: Daniel Jouza a David Jindra.
     
    37:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak k tomuto už nemám slov, to je koncert! Znovu první lajna Plzně na ledě a znovu je z toho gól. Martin Lang z levé strany nádherným pasem našel FILIPA PŘIKRYLA, který z voleje nedal Kmínkovi šanci. Indiáni vedou nad Litvínovem 7:1! Asistence: Martin Lang a Radek Mužík.
     
    35:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dneska má první formace Plzně prostě neuvěřitelný zápas! Teprve v osmém utkání sezony dává MARTIN LANG už svoji sedmnáctou branku, když mu zpoza litvínovské svatyně skvěle přihrál Filip Přikryl. 6:1 pro Plzeň! Asistence: Filip Přikryl.
     
    34:59
    Domácí si poprvé zahrají přesilovou hru. Jan Myšák (LIT) dostává dvě trestné minuty za podražení.
     
    34:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Litvínov dočkává snížení! Po střele aktivního Ondřeje Baláže vyrazil Lukáš Pilc kotouč přímo na hokejku LUKÁŠE STEHLÍKA, který už jej dokázal dopravit do brány. Černožlutí tak upravují na rozdíl čtyř gólů! Asistence: Marek Berka a Ondřej Baláž.
     
    33:07
    Martin Lang mohl přidat šestý gól Západočechů! Jeho tvrdou střelu švihem ale zastavila tyčka litvínovské brány, velké štěstí černožlutých.
     
    29:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pátá, právě teď odbila! Indiáni už vedou o pět gólů a hádejte, kdo u toho byl... Ano, správně, znovu první lajna. Radek Mužík přihrál za obranu MARTINU LANGOVI, který samostatný únik proměnil vydařenou kličkou do forhendu! Kmínek se natahoval marně. Asistence: Radek Mužík a Filip Přikryl.
     
    28:32
    Po dobrém nahození Ondřeje Baláže se k dorážce velice promptně dostal Jan Myšák, naštěstí pro domácí ale zasáhl Lukáš Pilc svým betonem! Kotouč se od něj odrazil do ochranné sítě.
     
    27:01
    Indiáni opět mohli skórovat ve vlastním oslabení! Opakovala se akce z 26. minuty, Martin Lang přihrál na Filipa Přikryla, jenž ovšem nechal vyniknout Lukáše Kmínka.
     
    26:22
    Domácí budou hrát v oslabení. Tomáš Pánek (PLZ) dostává dvouminutový trest za podražení, Litvínov má šanci snížit.
     
    25:56
    A znovu tato dvojice! Martin Lang z pravého křídla přihrál do předbrankového prostoru na Filipa Přikryla, který ve velmi dobré šanci nedokázal bekhendem Kmínka prostřelit.
     
    24:33
    Jan Myšák se zdárně probojoval před bránu Lukáše Pilce, toho ale prostřelit nedokázal! Domácí gólman si prostor mezi betony dobře pohlídal.
     
    20:17
    Stejně jako v první třetině, i nyní měli domácí hned v úvodu šanci! V bezprostřední blízkosti gólmanu Lukáši Kmínkovi se zjevil Martin Lang, zakončení šlo ale do litvínovského strážce svatyně.
     
    19:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu hattrick! RADEK MUŽÍK v přesilové hře dává svoji třetí branku a zároveň čtvrtou domácí, když mu do střelecké pozice nadýchaně přihrál Martin Lang. Domácím druhá polovina úvodní dvacetiminutovky vychází na jedničku s hvězdičkou! Asistence: Martin Lang.
     
    18:22
    Adam Rohla byl krosčekován u mantinelu, Josef Kitzberger (LIT) si za tento nešetrný zákrok odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    17:03
    Hostující trenér si okamžitě vzal oddechový čas, aby svým svěřencům udělil nové pokyny a nahecoval je k lepšímu výkonu!
     
    17:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Elitní formace modrobílých si znovu pohrála s defenzivou Severočechů a už je to o tři góly! Zmatky v obraně Litvínova výborně využila celá trojice z první lajny. Filip Přikryl z mezikruží přihrál nalevo k Martinu Langovi, který celou situaci ještě vyšperkoval přihrávkou na RADKA MUŽÍKA. Na toho už zívala odkrytá brána, 3:0! Asistence: Martin Lang a Filip Přikryl.
     
    15:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Parádní, opravdu parádní práce FILIPA PŘIKRYLA ve vlastním oslabení! Domácí kapitán zachytil přihrávku litvínovského obránce Jiřího Najmana a vyrazil do samostatného úniku. Gólman Kmínek proti němu vyjel, ale Přikryl ho stihl obehrát kličkou do forhendu a pak už pohodlně dopravil kotouč do brány. 2:0 pro Plzeň! Bez asistence.
     
    14:28
    Domácí hokejisté hráli v šesti a budou dvě minuty pykat. Trest na lavici odsedí Sebastián Malát (PLZ).
     
    11:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zrodila se nám úvodní branka, Západočeši otevírají skóre zápasu! Filip Přikryl v levém kruhu pro vhazování získal puk a přihrál jej na RADKA MUŽÍKA, který přízemní ranou nedal Kmínkovi šanci. Indiáni se dostávají do vedení 1:0! Asistence: Filip Přikryl.
     
    00:30
    Indiáni z první akce mohli skórovat! Martin Lang dobře zajel za branku soupeře a přihrával před ní, kam si sjel Radek Mužík. Jeho střelu však betonem vyrazil Lukáš Kmínek!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 12. Mužík (Přikryl), 16. Přikryl, 18. Mužík (Lang, Přikryl), 20. Mužík (Lang), 30. Lang (Mužík, Přikryl), 36. Lang (Přikryl), 38. Přikryl (Lang, Mužík), 54. Mužík (Princl, Přikryl), 59. Přikryl (Lang, Mužík) – 35. Stehlík (Berka, Baláž), 39. Myšák (Jouza, Jindra), 41. Jouza (Jindra, Myšák)


    HC Plzeň 1929: Pilc (Maličkay) – Novák (A), Pánek, Váchal, Malák, Staněk, Kremláček, Kovářík – Kvasnička, Slanina, Přikryl (C), Balín, Princl, De Sousa, Kolář, Rohla, Malát, Lang, Kuchárik, Mužík (A).
    Trenér: Petr Vojan.

    HC Litvínov: Kmínek – Jonák, Baláž, Kitzberger, Háva, Najman, Miškovič, Žítek – Fišer, Jindra (C), Limanovský, Stehlík, Berka, Jouza (A), Beran, Kysela, Šarlinger, Myšák.
    Trenér: Radim Skuhrovec.

    Rozhodčí: Malá – Malý, Šimán.
    bahis siteleri