Havlíčkův Brod – Třebíč 9:0 (kon.) | Litoměřice – Litvínov B 8:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:0 (2:0, 5:0, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 02.10.2016, 10:00 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    Dobrý den, jsem moc rád, že vás mohu ze zimního stadionu v Kotlině přivítat u sledování zápasu NOEN ligy mladšího dorostu BK Havlíčkův Brod – SK Horácká Slavia Třebíč. Utkání začíná v 10:00.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Král (Juřicová) – D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček – Kulhánek "A", Dudek, Rybáček, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko, Dvořák "C"

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný (Drapač) – L. Dvořák "C", Škrdlová, Doležal, Koňařík, Sobotka – Vedral, Mojdl "A", Průša, A. Svoboda, Kotačka, D. Svoboda, Růžička, Makovička, Čteráček, Spilka

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Vojtěch Holenda, Matěj Krejčí.
     
    Dnešní zápas budou řídit jen dva rozhodčí, a to Matěj Krejčí a Vojtěch Holenda. Zajímavostí je, že oba nastupují za starší dorost Havlíčkova Brodu a hrají v první pětce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Třebíč vyhrála úvodní vhazování ve středovém kruhu a hned nahodila kotouč do útočného pásma.
     
    00:34
    Mladí Bruslaři se sice museli chvíli u své brány bránit útočnému snažení Bílých hvězd, ale soupeře ke střele nepustili. Nyní rozehrávají od své brány.
     
    00:59
    Bruslaři získali puk a přesunuli děj hry na opačnou stranu ledové plochy. Brankář Dobrovolný nakonec ukryl kotouč v náruči po nahození ze strany.
     
    01:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři sevřeli svého soupeře pod tlak a zaslouženě jdou do vedení! Matěj Trupl přihrál na osu hřiště FILIPU PÁRTLOVI, který si srovnal kotouč ideálně na hůl a prudkou ranou zápěstím chladnokrevně skóroval! Asistence: Matěj Trupl.
     
    02:23
    Třebíč dál čelí mohutnému tlaku. Po dalším zákroku brankáře Dobrovolného získali hosté kotouč a raději ho odpálili na zakázané uvolnění.
     
    02:36
    Další nepřehledná skrumáž se vytvořila před brankovištěm Horáků, protože domácí se hodně důrazně tlačili do koncovky. Kotouč ale skončil v moci brankáře Dobrovolného.
     
    02:56
    Hosté po vhazování ukořistili hrací předmět a podél hrazení ho vyhodili do útočného území tak, aby nešlo o icing. Broďádi rozehrávají od své brány.
     
    03:10
    Rozehrávka se naopak nepovedla mladým Bruslařům, kteří si neporozuměli při přechodu do útočného pásma a vyhodili na icing.
     
    03:43
    Michal Kerber se vydal na útočný výlet a probil se do zakončení z mírného úhlu na levé straně. Jeho ránu ale maskovaná opora hostů vyrazila betony.
     
    03:51
    Třebíč vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    04:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodská družina má dál jednoznačně navrch a jde do trháku! Filip Klofáč sice z mezikruží ještě vyprášil beton gólmana Dobrovolného, ale kotouč se odrazil přímo na hůl JAKUBA KOŠŤÁLA, jenž se z bleskové dorážky nemýlil! Asistence: Filip Klofáč.
     
    04:55
    Hosté vyhráli vhazování a zavezli puk do útočného pásma, kde se s ním ale dlouho neohřáli. Domácí je odzbrojili a sami už míří kupředu.
     
    05:12
    Obrázek hry se nemění. Havlíčkův Brod je jednoznačně lepší a zatím potvrzuje roli papírového favorita. A to jak herně, tak i výsledkově.
     
    05:40
    Hostující obrana má znovu spoustu práce s tím, aby udržela havlíčkobrodské střelce, kteří jsou hodně aktivní, jakž takž na uzdě.
     
    06:15
    Bílé hvězdy se sice občas probijí k puku a dostanou se s ním i do útočného území na dostřel gólmana Krále, ale havlíčkobrodská obrana je pozorná.
     
    06:48
    Děj hry se teď znovu odvíjí hlavně v pásmu Horáků, brankář Král, který stráží brankoviště Havlíčkova Brodu, měl zatím jen minimum práce.
     
    07:11
    Hra má hodně rychlý spád, rozhodčí Vojtěch Holenda a Matěj Krejčí do ní musejí zasahovat přerušeními jen minimálně.
     
    07:39
    Havlíčkův Brod znovu drží útočné pásmo a hledá si cestu, kudy by mohl nejrychleji ohrozit bránu svého krajského rivala z Vysočiny.
     
    08:30
    Horáci pod tlakem vybojovali po souboji u hrazení kotouč a vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    08:50
    Třebíčští mladíci sice vyvezli kotouč ven ze svého území, ale jen na malou chvíli. Znovu už se musejí v obranném bloku bránit náporu soupeře.
     
    09:10
    Kupředu se probili i hosté, ale byla z toho jen hodně nepovedená dalekonosná střela, jež svůj cíl nezasáhla. Hrát mohou mladíci z Kotliny.
     
    09:40
    Třebíč si teď vynutila chvilkovou územní převahu, ale brankář Král zasahovat znovu nemusel, protože jeho spoluhráči v poli si splnili obranné úkoly na jedničku.
     
    09:53
    Havlíčkův Brod se probil ke střele a získal alespoň vhazování ve středním pásmu.
     
    10:12
    Patrik Brdičko dostal nahrávku do levého kruhu a vůbec na nic nečekal. Rychle se opřel do kotouče, ale u přední tyčky místo nebylo.
     
    10:38
    Havlíčkův Brod si zkusil pomoci nahozeným kotoučem za bránu soupeře, ale tam dojel dříve soupeř a je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    10:45
    Mladí Bruslaři po vyhraném vhazování nahodili kotouč dopředu a odjeli střídat.
     
    11:15
    Děj hry se teď odvíjí hlavně ve středním pásmu, kde oba týmy bojují o kotouč.
     
    11:33
    Zdeněk Vedral si sjel až do prostoru mezi kruhy, srovnal si kotouč na hůl, zamířil a vypálil. Jeho střelecký pokus byl ale hodně nepřesný a skončil jen vedle pravé Královy tyčky.
     
    12:05
    Třebíč na chvíli ztratila postavení v útočném pásmu a i když se natlačila přes modrou čáru rychle zpět, vystřelit nemůže. Je z toho postavení mimo hru.
     
    12:30
    Oba týmy teď hrají hodně útočné a tlačí se do zakončení. Chybí jim však větší přesnost.
     
    13:10
    Patrik Brdičko si zpracoval nahrávku, sjel si blíže k bráně a z levého kruhu zakončil bekhendem. Branku Třebíče však netrefil.
     
    13:33
    Hosté byli pod tlakem a tak raději jen posunuli kotouč do útočného pásma.
     
    14:00
    Radim Čteráček zůstal nepokrytý před brankovištěm a dostal dobrou nahrávku do ideální palebné pozice. Brankář Král ho ale skvěle vychytal svým levým betonem.
     
    14:28
    Mladí Bruslaři se dlouho snažili marně přejít do blízkosti soupeřovy brány a nepovedlo se jim to ani teď. Píská se zakázané uvolnění.
     
    15:00
    Jakub Košťál teď odvedl z havlíčkobrodského pohledu dobrou práci, když po převzetí puku zavezl kus černé gumy do útočného pásma.
     
    15:10
    Děj hry se teď přelévá ze strany na stranu. Mladí Bruslaři si chtějí vynutit tlak, ale soupeř teď dobře brání svou modrou čáru.
     
    15:41
    Pavel Dudek vypálil z levé strany do betonu gólmana Dobrovolného a o dorážku se pokoušel ještě Tomáš Kulhánek. Ani jeden z nich neuspěl.
     
    16:15
    Horáci jsou znovu zatlačeni až u své brány, odkud se jim nedaří dostat se ven.
     
    16:43
    Mladí Bruslaři sice neudrželi útočné pásmo, ale dál diktují tempo hry a pravidelně se probíjejí do zakončení. Uvidíme, jestli se povede hostům snížit.
     
    16:56
    Sudí přerušili hru, protože Havlíčkův Brod se dopustil ofsajdu.
     
    17:05
    Dan Fiala se hezky uvolnil mezi kruhy a z osy hřiště nebezpečně vypálil zápěstím. Jeho dělovka však netrefila o kousek bránu Třebíče!
     
    17:47
    Havlíčkův Brod pokračoval v tlaku a opět donutil brankáře Dobrovolného k zásahu, když jeho lapačku provětral z mezikruží Patrik Vacík.
     
    18:00
    Hosté si zkusili pomoci dlouhým nahozením a protože vyhráli sprinterský souboj o puk, sudí Matěj Krejčí správně nechal ve hře pokračovat. Domácí ale soupeře ke střele nepustili.
     
    18:20
    Naopak na druhé straně musel zasahovat gólman Dobrovolný, který si poradil se střelou Jakuba Košťála z mírného úhlu na levé straně.
     
    18:40
    Horáci se teď snaží něco nebezpečného vymyslet směrem dopředu, ale Havlíčkův Brod dál dobře střeží nebezpečný prostor před bránou.
     
    19:15
    Teď ale chyběl Bílým hvězdám ke snížení jen malý kousíček! Ondřej Makovička zblízka zakončoval úplně sám, ale vyprášil jen připravené betony skvělého gólmana Krále!
     
    19:18
    Hra je přerušena a domácí jdou do čtyř. Filip Klofáč (HBR) putoval na trestnou lavici za podražení.
     
    19:40
    Broďáci získali puk a vyhodili.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je u konce. Havlíčkův Brod byl jednoznačně lepším týmem a zaslouženě vede 2:0, když se trefili Filip Pártl a Jakub Košťál. Brankář Král musel předvést dva těžké zákroky, ale poradil si znamenitě. Prostřední část začne přibližně v 10:49.
     
    Sudí už jsou ve třech, na druhou třetinu dorazil i hlavní rozhodčí Tomáš Kukeně.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté byli znovu úspěšnější na vhazování ve středovém kruhu a opět se usadili v útočném území.
     
    20:32
    Havlíčkův Brod soupeře u své brány odzbrojil a následně založil postupný útok, který byl úspěšný. Mladí Bruslaři se ale u soupeře moc dlouho neohřáli, hosté získali puk. I přesto domácí alespoň chvíli zdrželi hru při oslabení v útočném území.
     
    20:54
    Třebíči se nepovedlo založení útoku, je z toho jen zakázané uvolnění. To při oslabení mladým Bruslařům samozřejmě vyhovuje.
     
    21:18
    Omlouvám se za chybu, hlavním rozhodčím dnešního zápasu je nakonec Jan Doležal.
     
    21:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři se ubránili bez úhony a vedou už 3:0! Patrik Vacík poslal parádní přihrávku na útočnou modrou čáru do jízdy ADAMU RYBÁČKOVI, který se dostal do samostatného úniku, kotouč si přehodil na bekhend a chladnokrevně zavěsil pod víko! Asistence: Patrik Vacík.
     
    22:05
    Domácí dál diktují tempo hry a zatím nedovolují vůbec žádné drama. Brankář Dobrovolný se musí mít neustále na pozoru.
     
    22:45
    Pavel Dudek si vybruslil od mantinelu až k bráně a z mírného úhlu na levé straně bekhendem vyprášil beton pozorného brankáře Dobrovolného.
     
    22:55
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Klofáč – 2 min., hákování).
     
    23:05
    Broďáci rychle získali po buly puk a vyhodili.
     
    23:35
    Hosté znovu přišli o hrací předmět ve středním pásmu a Bruslaři opět nahodili kotouč směrem k brankáři Dobrovolnému.
     
    24:00
    Domácí družina se zatím brání v naprosté pohodě a děj hry drží při oslabení daleko od svého gólmana Krále, který sleduje hru jen z povzdálí.
     
    24:15
    Až teď se Horáci nastěhovali do útočného území, kde kombinují.
     
    24:40
    Havlíčkův Brod je sice pod tlakem, ale jeho oslabení se rychle chýlí ke konci. Brankář Král nemusel vytahovat zatím žádný zákrok.
     
    25:02
    Domácí už jsou v plném počtu. Adam Kotačka se svými kumpány z útoku nebezpečně dorážel zblízka, ale brankář Král se znovu vyznamenal!
     
    25:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři založili rychlý kontr, při němž pelášil sám na bránu Pavel Dudek, ale svižnou střelou po ledě neuspěl, jenže akce pokračovala a je z toho čtvrtý gól v třebíčské síti! Pavel Dudek nahrál z rohu pásma na osu hřiště FILIPU PÁRTLOVI, jehož rána odrazem o tyčku skončila za zády brankáře Dobrovolného! Asistence: Pavel Dudek.
     
    25:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle už budou mít hosté opravdu nesmírně těžké, pětka je na světě! Adam Dvořák při obléhání třebíčské brány nahrál PATRIKU BRDIČKOVI, jehož krásná rána z levého kruhu zapadla přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Adam Dvořák.
     
    26:10
    Mladí Broďáci dál na ledě jasně dominují a Třebíč se musí stále s vypětím všech sil bránit.
     
    26:37
    Po delší době se musel zapojit do hry i gólman Král, který si však hravě poradil u bližší tyčky s nahozením z pravé strany hřiště.
     
    26:41
    Hráči obou týmů urputně bojují o kotouč za bránou gólmana Krále.
     
    27:16
    Filip Pártl zavezl puk dopředu po levém křídle a poslal hezkou střílenou nahrávku před brankoviště na Jakuba Košťála, jenž z voleje těsně minul. Druhý jmenovaný pak získal kotouč a z mezikruží vypálil, ale jen do náruče gólmana Dobrovolného!
     
    27:37
    Pavel Dudek (HBR) je potrestán na 2 minuty za napadení.
     
    27:49
    Mladí Bruslaři zastavili útočný postup svého soupeře už ve středním pásmu a rychle nahodili kotouč dopředu.
     
    28:10
    Třebíčští hokejisté nahodili kotouč za soupeřovu bránu. O icing sice nešlo, ale první u puku byli domácí, kteří se opět osvobodili vyhozením.
     
    28:30
    Brankář Dobrovolný ztlumil betony nahození z neutrální zóny, Bruslaři mezitím střídají a pouštějí na led čerstvou čtveřici.
     
    28:45
    Děj hry se stále odvíjí v pásmu hostů, což Bruslařům při oslabení naprosto stačí.
     
    29:03
    Adam Rybáček i při vlastním oslabení zakončil, když kotouč zatáhl na osu hřiště. Rána mu však vůbec nesedla, ale brankář Dobrovolný musel přerušit hru. Je z toho alespoň buly v útočném území.
     
    29:33
    Až teď musel při početní nevýhodě domácích hráčů zasahovat brankář Král, který pomohl své obraně a přerušil hru po odraženém puku. Byl to jeho poslední čin v utkání, protože jako již tradičně přepustil místo své kolegyni Karolíně Juřicové.
     
    30:00
    Havlíčkův Brod získal puk a pomohl si do útočného území nahozením.
     
    30:17
    Horáci získali kotouč a vyhnali svého soka z Kotliny do středního pásma.
     
    30:35
    Domácí mladíci sice hýří aktivitou a dál si hledají střelecký prostor, ale Horáci jsou při defenzivní činnosti hodně pečlivý a brání se dobře.
     
    30:58
    Bílé hvězdy po zisku puku nedokázaly nic vymyslet a poslaly kotouč přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění. Buly u brankáře Dobrovolného.
     
    31:10
    Nahozený puk dojeli za bránou první domácí a mnohou rozvinout od své gólmanky Juřicové další útočnou akci.
     
    31:30
    Soubor z Kotliny se sice probil postupnými krůčky do blízkosti gólmana Dobrovolného, ale po prohraném souboji v rohu pásma musí rychle zpět.
     
    31:56
    Třebíč se usadila na dostřel brankářky Juřicové, jež hraje za českou reprezentaci žen do osmnácti let, a kombinuje.
     
    32:11
    Mladí Bruslaři už získali puk a kombinují s ním na dostřel brankáře Dobrovolného.
     
    32:40
    Třebíčští hráči jsou teď směrem dozadu hodně svědomití. Daří se jim držet soupeře na uzdě a nepouštět ho do nebezpečného území před svou bránou.
     
    33:01
    Útočné snažení Havlíčkova Brodu přerušil ofsajd.
     
    33:30
    Havlíčkův Brod dál drží útočné pásmo a přihrává si u gólmana Dobrovolného.
     
    34:06
    Dan Fiala nic složitého nevymýšlel, na pravé straně se po převzetí puku rychle uvolnil a z kruhu prověřil pozornost brankáře Dobrovolného.
     
    34:50
    Broďáci si teď neporozuměli při rozehrávce a je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    35:15
    Domácí už okupují útočné pásmo a dál se tlačí k zakončení.
     
    35:33
    Třebíč vybojovala kus černé gumy do své moci a akcí po pravé straně ledového kolbiště se nastěhovala do útočného pásma.
     
    35:44
    Přesilovka pro Bruslaře. Na lavici hanby sudí Doležal vykázal k trestu na 2 minuty Dalimila Průšu (TRE) se podražení.
     
    36:10
    Hosté se probili ke kotouči chvilku po vhazování a vyhodili.
     
    36:40
    Od modré čáry tvrdě vypálil Adam Dvořák, jenž dostal dobrou nahrávku. Jeho dělovka ale minula bránu gólmana Dobrovolného.
     
    37:06
    Havlíčkův Brod dál okupuje útočné pásmo.
     
    37:40
    Dominik Vacík od modré čáry vypálil těsně vedle pravé tyčky gólmana Dobrovolného. Vzápětí to zkusil svižnou ranou ze strany i Filip Klofáč, ale trefil jen betony!
     
    38:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté byli sevřeni do pevného objetí a inkasovali už pošesté! Tomáš Kulhánek nahrál při obléhání soupeřovy brány FILIPU KLOFÁČOVI, který se rychle zorientoval a z těžkého úhlu dotlačil kotouč za záda brankáře Dobrovolného! Asistence: Tomáš Kulhánek, Filip Pártl.
     
    39:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A než se stihly Bílé hvězdy vzpamatovat, brankář Dobrovolný smutně loví kotouč se své sítě znovu! Michal Kerber nahrál ADAMU RYBÁČKOVI, který byl v levém kruhu úplně volný, a i s trochou štěstí propasíroval kotouč až do brány gólmana Dobrovolného! Asistence: Michal Kerber.
     
    39:22
    Adéla Škrdlová (TRE) podrazila protihráče a usedá na lavici hanby ke dvěma minutám za podražení.
     
    39:48
    Hosté sebrali soupeři kotouč a vyhodili.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina se odvíjela jednoznačně podle scénáře Havlíčkova Brodu, který udeřil hned pětkrát a vede v Kotlině nad Třebíčí už 7:0. Dvakrát se prosadil Adam Rybáček, po jedné brance zaznamenali Filip Pártl, Patrik Brdičko a Filip Klofáč. Třetí perioda začne přibližně v 11:33.
     
    V brankovišti hostů dochází ke změně. Šimona Dobrovolného střídá jeho parťák Matouš Drapač.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Třebíč získala puk a vyhodila.
     
    40:24
    Domácí už se usadili v útočném pásmu na delší dobu a v postavení přesilovkového pětiúhelníku si přihrávají.
     
    41:00
    Brankář Drapač hned musel dvakrát zasahovat. Letěly na něj svižné střely od modré čáry, ale s oběma si nový muž v brankovišti Horáků poradil.
     
    41:26
    Přesilovka Bruslařů už je u konce, Horáci se ubránili. Hraje se 5 na 5.
     
    41:50
    Hosté vyhnali svého soupeře z útočného pásma, mladí Bruslaři kombinují v neutrální zóně.
     
    42:17
    Kotouč změnil svého majitele, nyní už si přihrávají ve středním pásmu hosté.
     
    42:32
    Radim Čteráček zblízka dotíral na Karolínu Juřicovou a snažil se do brány protlačit kotouč podél bližší tyčky. Gólmanka Brodu si poradila a přerušila hru.
     
    42:55
    Hra je přerušena, vhazovat se bude ve středním pásmu blíže modré čáře hostů.
     
    43:05
    Havlíčkův Brod získal puk a nastěhoval se do blízkosti gólmana Drapače.
     
    43:28
    Bílé hvězdy se několikrát probily k puku, ale nepovedlo se jim vyhodit. Dál jsou tak schouleny do obranné ulity u své brány.
     
    43:56
    Hra nám moc hokejové krásy nenabízí, Havlíčkův Brod má sice jasnou územní převahu, ale hosté se dobře brání. Zakázané uvolnění Třebíče.
     
    44:15
    Brankář Drapač si připsal další úspěšný zákrok, když zlikvidoval ránu Davida Matuly, jež na něj vyletěla od modré čáry.
     
    44:26
    Jiří Doležal (TRE) je vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    44:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři pokračují v náporu a vedou už 8:0! Po nahrávce Adama Rybáčka vypálil z mezikruží DOMINIK VACÍK a prostřelil brankáře Drapače, jenž inkasoval poprvé! Asistence: Adam Rybáček, Adam Dvořák.
     
    45:30
    A pozor, Patrik Mojdl byl faulován ve vyložené střelecké pozici a je z toho trestné střílení!
     
    45:30
    Patrik Mojdl si sjel až před bránu a pokusil se o blafák do forhendu, ale brankářka Juřicová se vyznamenala a skvěle zasáhla betony!
     
    45:45
    Havlíčkův Brod po zisku kotouče neotálel a s kusem černé gumy se zabydlel na dostřel brankáře Drapače.
     
    46:16
    Kotouč opustil hrací plochu. Hra je přerušena, buly proběhne ve středník pásmu.
     
    47:48
    Havlíčkův Brod opět dobyl útočné území a snaží se zaměstnat brankáře Drapače. Třebíčská defenziva je však pozorná.
     
    48:24
    Bílé hvězdy se budou muset zřejmě dál bránit, vyhodily jen na icing.
     
    48:30
    Hostům se rozhodně nedá vtknout snaha, ale proti Havlíčkovu Brodu se prosazují jen horko těžko. Navíc nevyužili trestné střílení.
     
    48:46
    Brankářka Juřicová si připisuje na konto další úspěšný zákrok, když betony v pohodě vyrazila ránu po ledě, jež na ni vyletěla z okraje kruhů.
     
    49:20
    Mladí Bruslaři už znovu okupují útočnou zónu, zatímco jejich soupeř se musí bránit.
     
    49:38
    Kotouč teď nebezpečně poskakoval před třebíčským brankovištěm, ale ani jeden z havlíčkobrodských hráčů ho nedokázal trefit.
     
    50:00
    Hosté jsou dál pod velkým tlakem, nedaří se jim získat kotouč.
     
    50:21
    Obrázek hry se v Kotlině nemění, Horáci jsou dál přikováni ke svému brankáři Drapačovi, který si nemůže ani na chvilku odpočinout.
     
    50:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, hrozivé manko hostů narostlo o další branku, domácím chybí k magické desítce už jen jeden přesný zásah! Dan Fiala přiťukl kotouč na okraj kruhů DOMINIKU VACÍKOVI, který ukázal, že umí velmi dobře vystřelit a navíc zúročil své cenné zkušenosti z extraligy staršího dorostu. Tvrdá rána skončila přesně pod horní tyčkou Drapačovy klece! Asistence: Dan Fiala.
     
    51:15
    A Bruslaři nemají stále dost, i nadále buší do obranného bloku hostů
     
    51:40
    Gólman Drapač přerušil hru, buly proběhne po jeho pravé ruce.
     
    52:39
    Domácí hráči si neporozuměli při rozehrávce a jen vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    53:00
    Adam Rybáček si při přečíslení 2 na 1 krásně narazil s Danem Fialou, ale jeho rána zblízka se mezi tři tyče brankáře Drapače nevešla!
     
    53:17
    Hosté se zabydleli v útočném pásmu a tvrdě vypálili, ale brankářka Juřicová nemusela proti nepřesnému projektilu zasahovat.
     
    53:39
    Soubor z Kotliny už opět kombinuje v pásmu svého soupeře.
     
    54:12
    Hra je přerušena, brankář Drapač předvedl dobrý zákrok proti střele od modré čáry a přerušil hru.
     
    54:37
    Bílé hvězdy se s pukem na holích v útočném území dlouho neohřály, domácí už táhnou další útok po pravém křídle.
     
    54:55
    Brankářka Juřicová jen kontrolovala situaci. Hosté se snažili probít ke střele zblízka, ale to jim havlíčkobródská obrana neumožnila.
     
    55:11
    Sudí znovu zadul do píšťalky, píská se postavení mimo hru Třebíče.
     
    56:00
    Domácí nevyšla rozehrávka a od modré čáry vypálil Lukáš Koňařík. Karolína Juřicová dobře zasáhla svým ramenem a vysloužila si ovace spoluhráčů na střídačce.
     
    56:17
    Mladí bojovníci z Kotliny už získali kotouč a zavezli ho do útočného pásma.
     
    56:49
    Hráči bojují o puk za brankářem Drapačem.
     
    57:07
    Z tohoto souboje vyšli sice vítězně hosté, ale ztratili kotouč a musejí se dál bránit ve svém pásmu.
     
    57:41
    Bruslaři chtějí udržet i nulu, proto se snaží u své brány nevymýšlet žádné složité kombinace při rozehrávce. Nyní jen posunuli puk do středního pásma.
     
    58:00
    Hra je přerušena, buly v pásmu Třebíče.
     
    58:15
    Bruslaři se drží s pukem v útočném pásmu, ohlášeny už byly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:38
    Dan Fiala nabral rychlost na pravé straně a zavezl kotouč do útočného pásma.
     
    59:10
    Michal Kerber vypálil od modré čáry, ale brankář Drapač kotouč dobře viděl a vyrazil ho betony do bezpečí.
     
    59:39
    Vhazovat se bude v brodském pásmu po levé ruce brankářky Juřicové.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí periodě se trefil dvakrát Dominik Vacík, který stanovil konečné skóre na 9:0. Třebíči se nepovedlo překonat po Danielu Královi ani Karolínu Juřicovou, jež zlikvidovala i trestné střílení. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek víkendu. Na shledanou. (12:01:08)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Pártl (Trupl), 5. Košťál (Klofáč), 22. Rybáček (P. Vacík), 26. Pártl (Dudek), 26. Brdičko (Dvořák), 39. Klofáč (Kulhánek, Pártl), 40. Rybáček (Kerber), 45. D. Vacík (Rybáček, Dvořák), 51. D. Vacík (Fiala)


    BK Havlíčkův Brod: Král (od 30. Juřicová) – D. Vacík, Kerber, Matula, Trupl, Horáček – Kulhánek "A", Dudek, Rybáček, Fiala, P. Vacík, Klofáč, Pártl, Košťál, Brdičko, Dvořák "C"
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dobrovolný (od 41. Drapač) – L. Dvořák "C", Škrdlová, Doležal, Koňařík, Sobotka – Vedral, Mojdl "A", Průša, A. Svoboda, Kotačka, D. Svoboda, Růžička, Makovička, Čteráček, Spilka

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Vojtěch Holenda, Matěj Krejčí
    bahis siteleri