Olomouc – Chomutov 1:4 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.)
Třinec – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Kladno 0:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Rytíři Kladno
Pátek 07.10.2016, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Rytíři Kladno si vezou z jihlavského ledu vítězství 3:0 a berou další tři body do tabulky, po kterých se dostanou až na úplné čelo, se s Vámi loučí a hezký páteční večer přejí Tomáš Lysý a Zdeněk Drla. (20:19:01)
     
    Utkání je u svého konce. Jihlava za celý zápas nedokázala překonat v kladenské brance Davida Stahla, který si připisuje čisté konto. Naopak hosté se v první třetině prosadili jednou a v druhé dokázali před polovinou zápasu dát dva slepené góly. Utkání bylo vyrovnané, ovšem o bodech rozhodují branky a ty dnes stříleli jen Rytíři.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Na třech bodech pro Kladno se dnes podílí zejména famózní David Stahl, kterému k prvnímu čistému kontu v sezoně chybí 60 vteřin. Jihlavští na něj nemohou najít recept.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny a dle výsledku i celého utkání.
     
    54:48
    A nyní i v pěti. Zdá se, že o osudu utkání je rozhodnuto.
     
    53:44
    Kladenští jsou ve čtyřech.
     
    52:48
    Dlouhá přesilová hra domácích pět na tři zatím využitá není, tady se asi láme chleba.
     
    52:24
    Oddechový čas uvidíme i na domácí straně.
     
    52:24
    Tak vypadá to, že přesilovka Dukly pět na tři bude rozhodně delší než 64 vteřin. Kladenská trestná lavice je nyní zaplněná třemi hráči, dvě minuty za hru vysokou holí vyfasoval Dominik Havelka.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    51:44
    Kladenská střídačka si bere oddechový čas. Přece jen, zatím hosté třímají utkání pevně ve svých rukou a tohle je pro Duklu šance.
     
    51:44
    Jihlava bude hrát 64 vteřin přesilovou hru pět proti třem. Michal Šíma padl soupeři pod nohy a je za to vyloučen na dvě minuty. Uvidíme na Horáckém zimním stadionu ještě drama?

    Na vyloučení: 4-5.
     
    50:48
    Ještě jednu početní výhodu si vyzkouší Dukla a na vyloučení je tak srovnáno. Dvě minuty za hákování dostává hlasateli na některých zimních stadionech velice oblíbený Krešimir Schildhabel.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    45:59
    Do třetice všeho dobrého nyní neplatilo, alespoň pro Duklu. Ta totiž nevyužívá ani třetí přesilovou hru. Na rozdíl od Kladna, které se potřetí v oslabení ubránilo.
     
    43:59
    Jihlavě se naskýtá šance na lehčí korekci zápasu. Kvůli nedovolenému bránění putuje za katr Matyáš Zelingr.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:46.
     
    Ve druhé třetině se hosté prosadili hned dvakrát. V čase 28:11 se podruhé v utkání radoval dorážkou Vincent Keszi a o 93 vteřin později zvýšil vedení hostí Jakub Čermák. Zápas se dá charakterizovat jednoduše – oba týmy mají šance, v zakončení je lepší Kladno
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Marken.cz

    Zdeněk Drla

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Keszi (Bláha, Patyk), 29. Keszi (Cibák, Patyk), 30. J. Čermák (Borkovec, Okegawa)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Kristian, D. Čermák, Heinrich – Rezek, Mejzlík, Peschout – Hejna, Maštěra, Kraučuk – Hendrych. Trenér: Patrik Augusta
    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Šíma, Havelka, Zelingr, Chládek, Malý, Cibák – Keszi, Patyk, Bláha – Kalaj, Kučera, Schildhabel – Okegawa, Borkovec, J. Čermák – Janeček, Piovarči, Řepka. Trenér: Jindřich Lidický

    Rozhodčí: Pokorný – Polák, Rampír
    ocianews.com