Vítkovice – Jičín 8:0 (kon.) | Panthers – Liberec 2:3 (kon.)
konec
Panthers Praha
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Crazy girls FBC Liberec
Sobota 08.10.2016, 19:50 • STODOLA Aréna Střešovice, Praha (365 míst) • ČEZ Extraliga žen • 5. kolo
     
    57:52
    Ivana Lamková (PAN) je po tvrdém ataku protihráčky vyloučena na 2 minuty za bránění ve hře.
     
    48:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se Liberec dočkal! MARTINA DOSTALÍKOVÁ se dostala po kombinaci ke střele a trefila prostor přesně mezi nohama Topolové. Asistence: Oxana Šamaninová.
     
    42:06
    Tentokrát kouzlila naopak Topolová, když dokázala na poslední chvíli zasáhnout proti střele Šamaninové. Následnou dorážku pak pokryla domácí golmanka taktéž.
     
    35:44
    Dostalíková se dokázala v oslabení dostat do breaku, před bránou Topolové však mířila těsně vedle!
     
    34:59
    Adéla Dlouhá (GIL) musela zachraňovat svůj tým od branky jen za cenu faulu, konkrétně se provinila sekáním, díky kterému jde na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    34:22
    Šamanina přesto nebyla daleko od branky! Po obkroužení brankové konstrukce na její pokus jen s obtížemi reaguje golmanka Topolová.
     
    31:21
    Tentokrát byla u liberecké branky aktivní Nováková, ovšem její pokus znovu pohotově kryje Vokatá. Zatím je právě ona nejlepší hráčkou Liberce!
     
    28:45
    Pantherky mají neskutečné šance, ale Vokatá zatím drží Liberec od pohromy. Bedleková, Krauskpfová a ani Škopánová však na strážkyni liberecké branky nevyzrály!
     
    22:07
    Panthers právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! KRISTÝNA LOCHMANOVÁ se vydala na zteč po pravém křídle a ukázala podobné myšlení jako její kolegyně Šarochová, když přesnou střelou do šibenice nedala Vokaté šanci na zákrok. Pantherky jako by přes přestávku polili živou vodou. Bez asistence.
     
    21:20
    Panthers právě vstřelili branku!
    KLÁRA ŠAROCHOVÁ ukázala, jak někdy pomůže v zápase jednoduchost a přesnou střelou do šibenice dává Pantherkám naději na vyrovnání. Bez asistence.
     
    18:12
    Lochmanová pálila zpoza brankoviště velice nebezpečně! Míček jen tak tak nedoskákal za brankovou čáru!
     
    16:52
    Slaná se zčistajasna objevila před libereckou bránou, jenomže svým pokusem nastřeluje pouze tyč!
     
    15:20
    Vokatá musela být ve střehu při pokusu Bedlekové, která pálila na libereckou bránu z poloviny hřiště. Golmanka hostí však míček dokázala vyrazit rukou do bezpečí.
     
    13:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale Liberec se přes menší výpadek přece jen dostává do trháku! KRISTÝNA LEIEROVÁ se dokázala zorientovat na brankovišti a nedala moc šancí Topolové, která se za míčkem jen bezmocně ohlédla. Asistence: Oxana Šamaninová.
     
    Na hale jsou technické problémy, omlouváme se za menší prodlevu.
     
    01:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tady první branku zápasu! KRISTÝNA LEIEROVÁ se dnes poprvé napřáhla ke střele a nechytatelným projektilem překonává golmanku Topolovou. Asistence: Oxana Šamaninová.
     
    Zápas bude asi o 15 minut opožděn z důvodu zpoždění předchozího zápasu Národní ligy na stejné hale.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 22. Šarochová, 23. Lochmannová – 2. Leierová (Šamaninová), 14. Leierová (Šamaninová), 49. Dostalíková (Šamaninová)


    Panthers Praha: Topolová (Třísková) – Kučerová, T. Burdová, Kalinová, Fabiánová, Škopánová, Šusterová, Klvaňová – Lochmannová, Škvorová, Lamková – Slaná, Tomaščinová, Bedleková – Šarochová, Krauskopfová, Nedvědová – A. Nováková.
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Štěpánová) – Gruntová, Dlouhá, Klánová, Loudová, Kabeláková – Dostalíková, Veidlová, Leierová – Pillerová, Mlejnková, Pekárková – Kronychová, Plíšková, Tomanová – Šamaninová, Horáková.

    Rozhodčí: Barbora Beranová, Kristýna Šedová

    Diváci: 170
    bahis siteleri