Buffalo – Montreal 1:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:6 (kon.)
Tampa – Detroit 6:4 (kon.) | Florida – New Jersey 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 3:2 (3:2 po s.n.)
St. Louis – Minnesota 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 5:4 (po pr.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Minnesota Wild
Pátek 14.10.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:49 Charlie COYLE - 3:2
     
    52:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se z ničeho nic dostává na dostřel! CHARLIE COYLE využil nádhernou přihrávku Jasona Zuckera, který vybojoval puk u mantinelu a poslal milimetrový pas na Coylea, jenž stál nachystaný před domácím brankářem. Hosté jsou tak zpátky ve hře! Asistence: Jason Zucker, Zac Dalpe
    44:25 Magnus PÄÄJÄRVI - 3:1
     
    44:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    MAGNUS PÄÄJÄRVI dostává domácí ttým do luxusnějšího vedení. Po úniku si vyměnil puk s Jakupovem a z blízky prostřelil přesunujícího se Dubnyka. Wild teď čeká hodně těžká práce. Asistence: Nail Jakupov, Patrik Berglund
    32:36 Nail JAKUPOV - 2:1
     
    32:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    NAIL JAKUPOV se dočkal prvního gólu v dresu St. Louis Blues. Bývalý útočník Edmontonu se opřel do rány kousek za kruhy pro vhazování a zpoza obránce překonal Dubnyka, kterému vypadl puk z lapačky. Asistence: Colton Parayko, Patrik Berglund.
    23:03 Ryan SUTER - 1:1
     
    23:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    RYAN SUTER obral o puk v útočné třetině Tarasenka, dostal se před Allena, a toho na dvakrát překonal. Tohle si ruská hvězda za rámeček rozhodně nedá. Minnesota se tak hodně lacině dotáhla na svého soupeře. Bez asistence
    10:51 Alexander STEEN - 1:0
     
    10:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vypadalo to, jako by Blues hráli přesilovou hru až nyní. Obrana Minnesoty byla hodně zatažená, u mantinelu vybojoval puk Fabbri. Ten mu sice sjel z hokejky, ale u pravého kruhu si ho přebral ALEXANDER STEEN a svou střelou nedal Dubnykovi šanci. Asistence: Robby Fabbri, Paul Stastny.

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 11. Steen (Fabbri, Stastny), 33. Jakupov (Parayko, Berglund), 45. Pääjärvi (Jakupov, Berglund) – 24. Suter, 53. Coyle (Zucker, Dalpe)


    St. Louis Blues: Allen (Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo, Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Fabbri, Stastny, Steen – Perron, Lehterä, Tarasenko – Pääjärvi, Berglund, Jakupov – Upshall, Brodziak, Reaves.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Reilly, Brodin – Parise, Staal, Coyle – Granlund, M. Koivu, Pominville – Niederreiter, Haula, Stewart – Zucker, Pulkkinen, Dalpe.
    bahis siteleri