Buffalo – Montreal 1:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:6 (kon.)
Tampa – Detroit 6:4 (kon.) | Florida – New Jersey 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 3:2 (3:2 po s.n.)
St. Louis – Minnesota 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 5:4 (po pr.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Anaheim Ducks
Pátek 14.10.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:38 Adam CRACKNELL - 4:2
     
    49:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Faksa se dostal k puku v rohu útočného pásma, odkud ihned přihrál před bránu, kde byl ADAM CRACKNELL zcela sám před Gibsonem a domácí útočník jen tečoval puk mezi betony hostujícího brankáře! Asisstence: Radek Faksa, Antoine Roussel.
    41:23 Antoine ROUSSEL - 3:2
     
    41:23
    Dallas právě vstřelil branku!
    Avšak Dallas má připravenou rychlou odpověď, když nahození Jordieho Benna se odrazil od mantinelu na Cracknella, který rychle přihrál ANTOINU ROUSSELOVI, který uklidil touš do prázdné klece. Asistence: Adam Cracknell, Jordie Benn.
    41:01 Andrew COGLIANO - 2:2
     
    41:01
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kesler vybojoval puk na levé straně pásma, odkud přihrával mezi kruhy, kam si najel ANDREW COGLIANO, který vstřeluje svou druhou branku v utkání. Asistence: Ryan Kesler.
    22:43 Lauri KORPIKOSKI - 2:1
     
    22:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec Shore nahrál na levou stranu LAURI KORPIKOSKÉMU, který se tak prosazuje hned ve svém prvním zápase v dresu Stars. Asistence: Devin Shore, Dan Hamhuis.
    14:09 Andrew COGLIANO - 1:1
     
    14:09
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ANDREW COGLIANO zachytil přihrávku Spezzy a letěl sám na Niemiho, kterého chtěl prostřelit mezi betony, což se mu nepovedlo, jenže se dostal i k dorážce, která už skončila za zády Niemiho. Bez asistence.
    03:40 Stephen JOHNS - 1:0
     
    03:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jamie Benn poslal puk do rohu kluziště, kde byl Eaves, který viděl parádně najízdějícího STEPHENA JOHNSE, a tomu už přihrál puk před prázdnou klec a obránce Dallasu vstřelil první branku Dallasu v sezóně. Asistence: Patrick Eaves, Jamie Benn.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Johns (Eaves, Benn), 23. Korpikoski (Shore, Hamhuis), 42. Roussel (Cracknell, Benn), 50. Cracknell (Faksa, Roussel) – 15. Cogliano, 42. Cogliano (Kesler)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Benn, Klingberg, Oduya, Nemeth, Hamhuis, Johns – Benn (C), Seguin, Eaves – Roussel, Sharp, Spezza – Hudler, Faksa, Ritchie – Korpikoski, Cracknell, Shore.
    Anaheim Ducks: Gibson (Bernier) – Fowler, Manson, Despres, Vatanen, Ja. Larsson, Bieksa – Ritchie, Perry, Getzlaf (C) – Cogliano, Silfverberg, Kesler – Raymond, Vermette, Sörensen – Garbutt, Wagner, Boll.

    Rozhodčí: Kozari, Luxmore – Mach, Brisebois
    bahis siteleri