Opava – Technika Brno 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 1:3 (kon.) | Kopřivnice – Poruba 2011 3:6 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 6:5 (po pr.) | Nymburk – Žďár n/S 3:2 (po pr.)
Řisuty – Kobra 3:7 (kon.) | Kolín – Pelhřimov 9:2 (kon.) | Bílina – Děčín 4:2 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 6:2 (kon.) | David Servis – Jindř. Hradec 6:4 (kon.) | Tábor – Písek 5:0 (kon.)
Vrchlabí – Sokolov 9:1 (kon.) | Jablonec n/N – Trutnov 5:4 (po pr.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
HK Nový Jičín
Sobota 15.10.2016, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek z Hodonína vše, děkuji vám za přízeň a přeji příjemný zbytek sobotního večera a celého víkendu. (19:17:48)
     
    Je dobojováno, průběh poslední třetiny rozhodnul o tom, že všechny tři body dnes zůstávají na jihu Moravy. Sérii tří branek po sobě započal David Polesný. Po jeho trefě přišel smrtelný úder Drtičů v podobě dvou branek v jediné minutě, o které se postarala dvojice Petr Jurča a Daniel Vaněk. V samém závěru základní hrací doby kosmeticky upravil finální podobu skóre Šimon Kratochvíl.
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Novojičínští hokejisté to ještě zkoušejí bez brankáře a usazují se v útočném pásmu v šesti hráčích do pole.
     
    58:58
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Něco málo přes minutu do konce základní hrací doby hosté využívají přesilovou hru. Po Samiecově ráně se k právě tyči přihnal jako vítr ŠIMON KRATOCHVÍL, který z bezprostřední blízkosti překonává Ondřeje Halodu. Asistence: David Samiec, Robin Gebauer.
     
    58:40
    Christovův nevýrazný projektil chytá bez problémů do výstroje Ondřej Haloda, který tak svým spoluhráčům dopřál odchod na střídačku.
     
    57:53
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Petr Jurča – 2 min., podražení).
     
    56:50
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují soupeři na tři branky, což pravděpodobně bude klíčové pro dnešní dělbu bodů! Rozjetý Kadlec našel náramnou křižnou přihrávkou DANIELA VAŇKA, který zachoval v zakončení chladnou hlavu a pouze zvedl puk nad Ilášův levý beton. Asistence: Jakub Kadlec, Michal Kuba.
     
    56:01
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínská první formace opět úřaduje! Útočníci stáli v ukázkovém trojúhelníku s Pešem a Kadlecem u obou tyčí. Právě druhý jmenovaný poslal od levé tyčky přihrávky na hrot, tedy mezi kruhy, kde stál připravený PETR JURČA, který zamířil přesně do levé šibenice. Nádherný hokejový moment. Asistence: Petr Kadlec, Jakub Kužílek.
     
    55:15
    Drtiči pohledně zakombinovali v hloubi útočného pásma, výsledkem celé akce byla Kužílkova bomba bez přípravy, kterou Iláš s vypětím všech sil zneškodnil.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Michal Chvostek – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    53:53
    Zdeněk se předčasným pohybem vpřed po pravém hrazení vystavil sám do ofsajdu, krásná přihrávka přes celé pásmo tak přišla vniveč.
     
    53:13
    Před domácím gólmanem se odehrála menší pošťuchovaná, kteoru ovšem čároví rozhodčí velice rychle utnuli. Hlavní sudí posílá hru do středního pásma.
     
    52:54
    Uhlarův pokus z vrcholku kruhu míří vysoko nad Halodovu klec, hodonínský brankář vůbec nemusel zasahovat.
     
    52:07
    Vrána se dokázal prosadit střelou přes pozičně bránícího Běhala, jenže jeho projektil nebyl dostatečně důrazný na to, aby si s ním Iláš neporadil.
     
    51:30
    Drtiči si nádherně nahráli na jeden dotek před Ilášovým brankovištěm, na konci celé akce stál Kuba, který sám před hostujícím brankářem minul!
     
    49:35
    Omlouvám se za technické potíže, které mi znemožnily podávat souvislé informace o právě probíhajícím utkání. Doufejme, že podobná situace v průběhu zápasu již nenastane.
     
    46:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Charvát našel křižnou přihrávkou DAVIDA POLESNÉHO a hodonínský bek přízemní ranou z pravého kruhu prostřelil Iláše. Asistence: Matěj Charvát, Jakub Vrána.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 32. Kadlec (Jurča, Pokorný), 47. Polesný (Charvát, Vrána), 57. Jurča (Kadlec, Kužílek), 57. Vaněk (Kadlec, Kuba) – 22. Zdeněk (Vašut, Kratochvíl Š.), 59. Š. (Samiec, Gebauer)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kukin) – Sorokin, Miklík, Loginovsky, Pokorný, Haloda M., Kužílek, Polesný, Jedlička – Jurča, Peš (C), Kadlec – Kuba, Vaněk, Matula – Hajný, Vrána, Janás – Hložánek, Charvát, Zháňal
    Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

    HK Nový Jičín: Iláš (Slovák) – Stránský, Běhal, Hruška, Bahounek, Vašut (C), Dresler, Cabák – Gebauer, Samiec, Hladiš, Dalajka, Zdeněk, Chvostek, Christov, Kocián, Málek, Kratochvíl, Novotný, Uhlar
    Trenéři: Petr Macháček, Robin Bacul

    Rozhodčí: Koziol – Linhart, Kleprlík
    thejrc.org