Petrohrad – Viťaz 5:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 16.10.2016, 16:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:45 Ilja KOVALČUK - 5:1
     
    43:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ILJA KOVALČUK. Krásná spolupráce celé řady. Dacjuk vjel do pásma, udělal kličku, ihned nahrál. Dále si Kovalčuk vyměnil kotouč s Vojnovem a poté trefil odkrytou klec. Asistence: Vjačeslav Vojnov.
    37:56 Jarno KOSKIRANTA - 4:1
     
    37:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Protiútok SKA. Střela z dálky do pravého betonu Saprykina a Koskirantova dorážka bekhendem k pravé tyči nad vyrážečku. Autorem branky je JARNO KOSKIRANTA. Finský útočník dnes zaznamenává už druhý gól. Asistence: Alexandr Děrgačjov, Steve Moses.
    26:26 Alexej MAKEJEV - 3:1
     
    26:26
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz si říká o pozornost. Afinogenov ukázal tah na branku, objel bránu a poslal pas přes brankoviště na spoluhráče Makejeva. Makejev už to měl jednoduché. Puk prostrčil do odkryté klece. Autorem branky je ALEXEJ MAKEJEV. Asistence: Maxim Afinogenov, Alexej Semjonov.
    18:03 Sergej PLOTNIKOV - 3:0
     
    18:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Kovalčuk vjel do pásma hostů jako vítr. Rychle posunul na kolegu Sergeje Plotnikova. Plotnikov neváhal, rovnou vypálil s velkým nápřahem. Puk prošel někde vedle, možná nad vyrážečkou Saprykina. Skóre je tak rázem veselejší pro domácí. Vedou 3:0. Autorem branky je SERGEJ PLOTNIKOV.. Je to jeho 6. branka v sezóně. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    17:02 Jarno KOSKIRANTA - 2:0
     
    17:02
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Gól, který musel být posvěcen videorozhodčím. Autorem branky je JARNO KOSKIRANTA. Finský útočník nejdříve vyzkoušel Saprykina bekhendem zleva, Puk se odrazil za branku. Koskiranta ho sebral a pokusil se překvapit Saprykina zasunutím. To nakonec s přispěním štěstí vyšlo. Asistence: Steve Moses.
    00:11 Ilja KOVALČUK - 1:0
     
    00:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Po buly se strhla mela o puk ve středu hřiště. Puk sebrali domácí a poslali ho Kovalčukovi na pravé křídlo. Ten si poté najel do střelecké pozice, vypálil zprava a krásnou střelou pod břevno překonal Saprykina. Gól padl už v 11. vteřině. Autorem branky je ILJA KOVALČUK. Asistence: Vjačeslav Vojnov, Pavel Dacjuk.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 1. Kovalčuk (Vojnov, Dacjuk), 18. Koskiranta (Moses), 19. S. Plotnikov (Kovalčuk), 38. Koskiranta (Děrgačjov, Moses), 44. Kovalčuk (Vojnov) – 27. Makejev (Afinogenov, A. Semjonov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Zubarev, Čudinov, Chafizullin, J. Jakovlev, Hersley, Rykov, Rukavišnikov – S. Plotnikov, Dacjuk, Kovalčuk – Dadonov, Šipačjov, N. Gusev – Barabanov, Prochorkin, Tichonov – Koskiranta, Moses, Děrgačjov.
    Kouč: Znarok

    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – A. Semjonov, Golovkov, Katičev, Jeřábek, Gimajev, Voronkov, P. Lukin, Davidov – Afinogenov, Horák, Makejev – M. Aaltonen, Kempe, Kopejkin – Koroljov, A. Nikulin, Šitikov – Vyglazov, Drugov, Džiošvili.
    Kouč: V. Bělov

    Rozhodčí: Sergejev, Sidorenko – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri