Benátky n/J – Jihlava 1:6 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 5:4 (2:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 3:5 (kon.)
Havířov – Slavia 2:3 (kon.) | Prostějov – Most 3:2 (kon.) | Přerov – Kadaň 3:2 (kon.)
Ústí n/L – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
HC Most
Středa 19.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:18:19)
     
    Střely na branku: 24 – 15
     
    Je dobojováno! Jestřábi Prostějov poráží HC Most 3:2 a získávají další tři body! Na branku jsme dlouho čekali! V první třetině totiž Lukáš Luňák neproměnil trestné střílení! Úvodní gól padl až ve 36. minutě, kdy se prosadil Lubomír Korhoň ! Mostu se však povedl nástup do třetí třetiny a po čtyřiceti sekundách vyrovnal Kamil Černý ! Jestřábi ale rychle zařadili vyšší rychlostní stupeň a o tři minuty později jim vedení vrátil Daniel Kolář ! Mostečtí poté darovali kotouč Tomáši Protivnému a ten tvrdou ránou navýšil vedení Prostějova na 3:1! Most se poté snažil zdramatizovat závěr zápasu, ale branka Jan Dufka šestnáct vteřin před závěrečnou sirénou přišla příliš pozdě!
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Most právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Most v samotném závěru utkání snižuje! Šestnáct vteřin před koncem třetí třetiny objel JAN DUFEK branku Pavla Kantora a zasunul kotouč k levé tyčce! Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    59:20
    Dnešní duel už se pouze dohrává. Domácí fandové stojí a hlasitým tleskáním odměňují své oblíbence za předvedený výkon!
     
    58:44
    Vyloučení v týmu HC Most (Vojtěch Kubinčák – 10 min. osobní trest).
     
    58:18
    Jan Dufek operoval s pukem ve středním pásmu, našel volného Kubinčáka, který ale v pádu nedokázal zasunout kotouč za záda domácího brankáře.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:12
    Jiří Hozák dostal přihrávku před Marka Pince, ale ve velké rychlosti nezkorigoval svůj pohyb a vracející se obránce v pádu vypíchl puk do bezpečí!
     
    56:47
    Ivan Řehoř obdržel přihrávku mezi kruhy a z jízdy vyslal prudkou ránu! Pavel Kantor byl ale připraven na svém místě a ztlumil pokus hostujícího hráče.
     
    56:20
    Martin Novák se dostal do dobré střelecké pozice, jenže neměl čas zamířit. Rána domácího útočníka skončila daleko od branky Marka Pince.
     
    55:42
    Jan Alinč objel domácí branku, sjel si do rohu útočného pásma a přihrál na modrou čáru. Obránce Mostu na modré čáře nezpracoval puk a vyhnal se do středního pásma.
     
    55:20
    Další útok Mostu zastavil na modré čáře výborně hrající Vojtěch Zadražil. Domácí obránce vybojoval puk a zadovkou jej poslal na spoluhráče za brankou.
     
    54:45
    Jestřábi hrají jednoduše a pouze vyhazují puk do středního pásma. Most se ani přes veškerou snahu nemůže dostat do šancí. Domácí fandové neustále povzbuzují.
     
    54:08
    Vojtěch Kubinčák napálil puk od modré čáry. Střelu hostujícího tahouna srazil jeden z obětavých obránců Prostějova. Domácí se osvobozují.
     
    53:14
    Martin Mical vybruslil s pukem do střelecké pozice. Do odraženého puku se ještě opřel Daniel Hora. Jeho rána prošla Kantorovi pod rukou, jenže puk skončil na boční síti.
     
    53:00
    Vojtěch Kubinčák clonil před Pavlem Kantorem, ale domácí brankář si našel prostor mezi obránci a našel si střelu z mezikruží. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    52:16
    Po zakázaném uvolnění Mostu se hra vrátí před Marka Pince. Hostujícímu celku se krátí čas na vyrovnání.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 36. Korhoň (Moskal, Protivný), 45. D. Kolář (Půhoný, Augustin), 51. Protivný (Půhoný) – 41. K. Černý (J. Novák, Alinč), 60. Dufek (J. Šimeček)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – A. Holík, T. Kvapil, Protivný, D. Kolář, V. Zadražil, Vokurka, Grebeňuk – Luňák (C), Venkrbec, Rudovský – M. Novák, Moskal, Korhoň – Půhoný, Augustin, Fiala – Hozák.
    HC Most: Pinc (Spěšný) – K. Černý, J. Novák, Šesták, Strejček, Rulík, Hora, Charousek – Rod, Alinč, Smolka – J. Doležal, Divíšek, Slavíček – Mical, Trübenekr, Kubinčák – Řehoř, J. Šimeček (C), Dufek.

    Rozhodčí: Jílek – Lučan, Kis

    Diváci: 1421
    bahis siteleri