Zlín – Vsetín 5:1 (kon.) | Liberec – Písek 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Jihlava 6:1 (kon.)
Třinec – Havířov 5:0 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:0 (kon.) | Sparta – Letňany 2:1 (1:0 po s.n.)
Chomutov – Kladno 5:4 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 5:0 (kon.)
Mountfield HK – Kolín 6:3 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:3 (2:1, 3:2, 1:0)
SC Marimex Kolín
Čtvrtek 20.10.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    58:01
    Síly na ledě se vyrovnávají, neboť Sklenář je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    56:59
    Napadením se provinil kolínský Dotter a jde si sednout na trestnou lavici.
     
    56:05
    Patrik Mašín se rozjel pomalu a udělal několik oblouků, poté zkusil vystřelit. Březina by ve správné části své svatyně a ránu hradeckého forvarda tak pokryl.
     
    56:05
    Mašín byl ve vyložené šanci faulován a pojede trestné střílení!
     
    51:24
    Necelých devět minut před třetí sirénou dostává premiérovou příležitost zachytat si za starší dorost Denis Vacek, který v domácí bráně střídá Štěpána Koubu.
     
    51:24
    Mašínovu ránu zleva Březina vyrazil a Bieniekovi nechybělo moc k tomu, aby touš dostal za brankovou čáru!
     
    48:20
    Chvíli poté, co jsou domácí kompletní, měli obrovskou příležitost Kolínští! Zdeněk totiž pálil od modré čáry a jeho ránu sklepával těsně vedle pravé tyčky Gorás.
     
    46:17
    Přesilovka pro Kozly, Havelec jde pykat za napadení.
     
    45:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šestý gól z hradeckých holí, třetí, co mají na svědomí mladší dorostenci! Morong nahrál podél brankoviště volnému PETRU POPPELOVI, který využil své pozice a zamířil do prázdné poloviny kolínské svatyně – 6:3. Asistence: Matěj Morong.
     
    39:37
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Samostatný únik v podání JONÁŠE KRONUSE vyústil ve snížení na 5:3! Na útočné modré čáře se zapomněl jeden z domácích beků a kolínský útočník tak sprintoval na Koubu zcela sám. Svou šanci využil náramně – naznačil pohyb doleva a poté forhendem obhodil hradeckého brankáře – 5:3. Asistence: David Zdeněk, Vasyl Zheliznyak.
     
    35:07
    Podražení je pískáno Mikuláši Matoušovi, Kolínští si zahrají v početní převaze.
     
    35:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pátý gól v síti Kozlů! Střela Jakuba Haška se odrazila od hostujícího gólmana a na černou pryž si na hranici brankoviště počkal VÁCLAV MARŠÍK, který dostal puk snad jen o milimetry za brankovou čáru – 5:2. Asistence: Jakub Hašek, Kryštof Pažourek.
     
    33:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield si bere zpět dvoubrankový náskok! Zpoza brány vymyslel přihrávku Mašín a Sklenář pak přiťukl MIKULÁŠI MATOUŠOVI. Tomu šel sice puk na bekhend, i tak ho ale hradecký útočník zkrotil a poslal do horní části Březinovy klece – 4:2. Asistence: Dominik Sklenář, Patrik Mašín.
     
    32:50
    Matouš nahrál do mezikruží Mašínovi, jenž promáchl!
     
    29:16
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští ale s odpovědí přišli velmi brzy a stav utkání je znovu pouze o gól! Na levém kruhu se zmocnil touše SAMUEL DOTTER, jenž i přes to, že už byl ve velkém úhlu, doslova propasíroval černou pryž nad Koubovým ramenem – 3:2. Asistence: Daniel Rulc.
     
    28:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    V útočných řadách Hradce opět zaúřadovali spoluhráči z mladšího dorostu Poppel s Morongem! Petr Poppel chytře dostal kotouč na najíždějícího si MATĚJE MORONGA, který si hostujícího gólmana vymíchal a trefil pravý vingl – 3:1. Asistence: Petr Poppel.
     
    17:04
    Maršík prokličkoval mezi několika protihráči a pak předložil puk volnému Haškovi. Tomu ale kotouč nesedl na hůl ideálně a do odkryt části brány zamířit nestihl.
     
    14:44
    Početní výhodu si nyní vyzkouší hosté, Havelec jde pykat za vysokou hůl.
     
    14:05
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští po chybě v hradecké obraně snižují na rozdíl jednoho gólu! Zpoza branky nahrál Dotter úplně volnému ADAMU ŠTĚPÁNKOVI, jenž z první nekompromisně uklidil kotouč do sítě – 2:1. Asistence: Samuel Dotter, Vojtěch Dytrych.
     
    12:37
    Sklenář málem dostal z blízka kotouč za brankovou čáru, chvíli na to z mezikruží neproměnil Matouš!
     
    11:10
    Poppelovi nechybělo moc k tomu, aby letící puk přiklepl do brány. Ve stejném čase, pak rozhodčí vyloučili za podražení Zheliznyaka. Přesilovka pro domácí.
     
    07:38
    Vasilev obdržel od Kronuse křižnou nahrávku, kolínský útočník ale nevyužil toho, že se Kouba přesunoval, a nastřelil jen zadní mantinel.
     
    05:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po 42 vteřinách jde Hradec do dvougólového náskoku! K černé pryži se dostal TADEÁŠ JAKUBEC, jenž překonal Březinu v kolínské svatyni – 2:0. Bez asistence.
     
    04:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Spolupráce z mladšího dorostu evidentně funguje i ve starším, protože o první branku domácích se zasloužilo duo Poppel – Morong! Druhý jmenovaný přiklepl kotouč PETRU POPPELOVI, jenž prostřelil ležícího gólmana – 1:0. Asistence: Matěj Morong.
     
    03:14
    Hašek z levého kruhu napálil břevno!

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Poppel (Morong), 6. Jakubec, 29. Morong (Poppel), 34. M. Matouš (Sklenář, Mašín), 36. Maršík (Hašek, Pažourek), 46. Poppel (Morong) – 15. Štěpánek (Dotter, Dytrych), 30. Dotter (Rulc), 40. Kronus (Zdeněk, Zheliznyak)


    Mountfield HK: Kouba (od 52. Vacek) – Muška, Martinec, Pohl, Bieniek, J. Kynčl, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář, Mašín, M. Síla, Pažourek (C), M. Matouš, Havelec, Poppel, Jakubec, Vaňát, Hašek, Maršík, Morong. Trenér: Miroslav Krupka.
    SC Marimex Kolín: Březina (Krejčí) – Mikula, Dotter, Štěpánek, Zdeněk (C), Grauer, Dudycha, Sýkora, Nutil – Gorás, Kronus, Rulc, Dytrych, Plíhal, Laube, Zheliznyak, Vasilev, Kalista. Trenér: Jiří Kadlec.

    Rozhodčí: Barek – Zeman, Řezníček
    bahis siteleri