Zlín – Vsetín 5:1 (kon.) | Liberec – Písek 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Jihlava 6:1 (kon.)
Třinec – Havířov 5:0 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:0 (kon.) | Sparta – Letňany 2:1 (1:0 po s.n.)
Chomutov – Kladno 5:4 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 5:0 (kon.)
Mountfield HK – Kolín 6:3 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 20.10.2016, 18:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    55:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Odražený kotouč se dostal na levou stranu, kde se ho ujal DOMINIK CHÁRA, kterého neubránil Adam a Chára ihned pálil přízemní střelou k pravé tyčce. Asistence: Ondřej Matýs a Matěj Blümel.
     
    31:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    MATĚJ BLÜMEL pálil už při pádu z mezikruží, ale i přesto se dokázal prosadit, když Blažak nedokázal sklapnout betony k sobě. Asistence: Jan Černý a Filip Koffer.
     
    30:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí po vyhraném vhazování v útočném pásmu navyšují své vedení zpět na dvě branky, když Matýs poslal přihrávku z pravé strany ke vzdálenější tyči na DOMINIKA CHÁRU, který poslal puk za záda Blažka. Asistence: Ondřej Matýs.
     
    25:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilové hry ke snížení, o které se postaral RICHARD CACHNÍN, k jemuž se dostal puk u levé tyčky a on ho uklidil do branky.
     
    08:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ihned po vyhraném vhazovaní v levém kruhu poslal Černý puk mezi kruhy na MATĚJE BLÜMELA, který pálil přesně mezi tři tyče. Asistence: Jan Černý.
     
    05:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši využívají početní výhodu pěti proti třem, když se po nahrávce od Cháry trefil z mezikruží přesně k pravé tyči MICHAL POCHOBRADSKÝ. Asistence: Dominik Chára a Ondřej Matýs.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 6. Pochobradský (Chára, Matýs), 9. Blümel (Černý), 31. Chára (Matýs), 32. Blümel (Černý, Koffer), 56. Chára (Matýs, Blümel) – 26. Cachnín


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Vlk) – Blažej, Bučko, Dubovči, Hybeš, Javůrek, Oliva, Rudy, Žouželka – Antoníček, Blümel, Černý, Chára, Koffer, Kostka, Libnar, Matýs, Pochobradský.
    BK Havlíčkův Brod: Blažek (32. Folvarský) – Adam, Horák, Krejčí, Polák, Rubner, Zvěřina – Cachnín, Holenda, Kohout, Křehlík, Kulhánek, Pejchal, Pokorný, Přibyl, Tecl, Teplý.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Laczko, Urubčík

    Diváci: 50
    bahis siteleri