Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 3:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kobra – K. Vary 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 2:9 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 5:4 (po pr.) | PZ Kladno – Letňany 1:10 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (0:2, 1:3, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 23.10.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte utkání 12. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu, které uzavře druhou třetinu soutěže. V něm se proti sobě na Horáckém zimním stadionu představí tabulkoví sousedé. Třetí HC Dukla Jihlava, která doposud nasbírala 23 bodů, vyzve druhý HC Motor Ćeské Budějovice, jenž má jen o bod více. Oba týmy navíc mohou usilovat o první místo, neboť vedoucí Hradec Králové má bodů 25. Vyrovnanost soutěže dokazuje i čtvrté místo Žďáru nad Sázavou, jenž má 22 bodů. Mezi prvním a čtvrtým týmem tabulky je tak jen tříbodový rozdíl.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Smolko, Winkler, Křišta, Chvátal, Barák – V. Brož, Najman, Kaltounková – Chlubna, Čermák, Zadražil – Mihulka, Juda, Menšík. Trenér: Petr Svoboda

    HC Motor České Budějovice: M. Dvořák (Kadlec) – J. Dvořák, Kubíček, Procházka, Remta, Řehout, Svach, Dekret – Houdek, Čížek, Novák – Grossmann, Beránek, Toman – Schwartz, Janoch, Ryba – Škvarek. Trenér: Ladislav Kolda

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Kříž.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Hned po čtrnácti vteřinách hry tu byly dva pokusy domácích. Nejprve zblokovaná střela Najmana zapadla kolem pravé tyče za branku, krátce poté Kaltounková zblízka nenašla recept na Marka Dvořáka.
     
    01:06
    Škvarek projel přes modrou mezi kruhy, kde byl zastaven jihlavskými hráči.
     
    02:01
    Domácí si nepohlídali ofsajd, Menšík přejel modrou dříve než puk.
     
    02:10
    Krátce poté vybojovala Kaltounková na modré puk a nahrála jej dozadu pro Najmana, který orazítkoval vyrážečkou Marka Dvořáka.
     
    03:17
    Na druhé straně si sjel před branku Matyáš Grossmann. Mířil nad horní tyčku, kde byl s vyrážečkou připraven Ondřej Chaloupek, jenž vyrazil kotouč nad branku do ochranné sítě.
     
    04:03
    Jihlava si zahraje první přesilovou hru. Jan Janoch dostává dvě minuty za nedovolené bránění ve vlastním obranném pásmu.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    04:22
    Tohle byla pořádně tvrdá rána v podání Valentýna Smolka od modré a Dvořák v brance Motoru se musel vyznamenat dobrou prací vyrážečkou.
     
    04:32
    Síly na ledě se srovnají po tom, co v rohu za brankou fauloval Matouš Menšík loktem. Bude se tak hrát čtyři na čtyři.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    05:29
    Při hře o jednoho hráče méně puk dlouho nevydrží na jedné ani na druhé straně.
     
    05:46
    Až nyní jej měly v moci o něco déle Budějovice. Jiří Dvořák napřáhl z levé strany a pálil tvrdě ke vzdálenější tyči, kde byla lapačka jistého Chaloupka.
     
    06:03
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    06:36
    Při návratu vyloučeného Menšíka měl velikou šanci Martin Beránek, ke kterému se před branku dostal odražený puk, jenže útočník hostí tváří v tvář Chaloupkovi přestřelil branku.
     
    08:11
    Hosté nyní ostřelují jihlavskou branku, co to jde. Mezi kruhy získal kotouč Martin Beránek, ranou z první ale zamířil těsně vedle branky.
     
    08:44
    Šikovný průnik ukázal po pravé straně Patrik Čermák, který ve finále celé akce zblízka netrefil prostor tří tyčí a Marek Dvořák tak nemusel zasahovat.
     
    09:35
    Lukáš Škvarek dostal ideální přihrávku před branku od Jana Janocha, jenže nevystřelil, kotouč se mu zamotal mezi brusle.
     
    09:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní si ale oba dva napravili chuť a Motor jde do vedení. Škvarek byl tentokrát v pozici nahrávače, když před brankou našel nehlídaného JANA JANOCHA, který zblízka střelou z první propálil Ondřeje Chaloupka, který s touto situaci nemohl nic moc dělat. Asistence: Lukáš Škvarek.
     
    10:49
    Další útok hostí byl hodně podobný. Řehout z levé strany dával puk do ohně, kde se k němu snažil dostat Řehout, jenž byl pokryt Kaltounkovou s Petrem Brožem. Chaloupek i tak musel zasahovat, aby sražený puk nešel za jeho záda.
     
    11:33
    Miroslav Juda za brankou napadl soupeře a jde si odsedět dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    11:53
    Jihlava měla velkou šanci v oslabení, kdy se Adam Najman řítil sám na Marka Dvořáka. Mířil do levého horního rohu branky, který o kousek minul.
     
    12:48
    Přesilová hra se zatím hostům příliš nedaří, nyní se o vyhození zasloužil Filip Křišta. Nemohou se dostat hosté do pásma, nemohou.
     
    13:21
    V souboji o puk v pravém rohu za brankou byli úspěšnější hosté a v závěru přesilovky trošku sevřeli domácí před Chaloupkem.
     
    13:33
    Jihlava hraje v plném počtu. Při návratu vyloučeného Judy na led pálil od modré Šimon Kubíček, jenže mířil vysoko nad branku.
     
    14:45
    Mohlo být vyrovnáno. Čermák z levé strany předložil dobrou přihrávku před branku pro najíždějícího Tomáše Chlubnu, který mířil nad lapačku gólmana. Puk ale nezvedl ideálně a kotouč skončil právě v lapačce Marka Dvořáka.
     
    15:11
    Na levé straně před Chaloupkem se ocitl na okamžik nehlídaný Lukáš Škvarek, kterému dnes zatím není přáno. Jihlavský gólman byl proti němu podruhé úspěšný.
     
    16:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dostává do dvougólového vedení a dá se říct, že zaslouženě. Hosté znovu založili rychlý protiútok, po kterém Grossmann dal puk na levou stranu pro Tomana, ten projel až na levý kruh, dal kotouč na střed pásma pro MARTINA BERÁNKA, jenž z první zamířil pod přesouvajícím se Chaloupkem do sítě. Asistence: Matěj Toman, Matyáš Grossmann.
     
    17:47
    Vítězslav Brož je dalším vyloučeným hráčem, domácí útočník jde na trestnou lavici na dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    18:26
    Od modré zkoušel vystřelit Šimon Kubíček, ale kotouč mmu nesedl ideálně na hokejku.
     
    18:47
    Kapitán Jakub Čížek minul u levé tyče puk po přihrávce Houdka, vzápětí se domácí osvobozují.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:24
    Čermák si našel odražený kotouč mezi kruhy a posílá jej do středního pásma.
     
    19:54
    Před Chaloupkem byl po Beránkově objetí branky a přistrčení puku zcela volný Grossmann, jenže kotouč nezvedl nad gólmanův pravý beton, proto je stav nezměněn.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce a Motor se v ní zaslouženě ujal dvougólového vedení. Dukla od desáté minuty prohrávala gólem Jana Janocha a největší šanci měla ve vlastním oslabení, kdy po úniku Najman netrefil tváří v tvář Dvořákovi branku. Naopak v sedmnácté minutě poslal hosty do dvougólového náskoku Martin Beránek.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:56
    Druhou třetinu začala Dukla rozhodně aktivněji a prakticky celou první minutu strávila před Dvořákovou brankou. Pokus Vítězslava Brože byl asi pro hostujícího gólmana nejtěžším, ale vyrazil jej koncem lapačky.
     
    21:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Trefují se ale potřetí hosté, a to z prvního útoku druhé třetiny. Toman přihrál puk na MARTINA BERÁNKA, který si po levé straně sjel blíže k brance a zamířil ke vzdálenější tyči. Tohle je už pro Motor hodně nadějný stav. Asistence: Matěj Toman.
     
    22:28
    Kaltounková se snažila s nepříznivým výsledkem něco udělat, střelou ze středu pásma si ale na Marka Dvořáka nepřišla.
     
    22:53
    Domácí útočnice to zkusila znova, nyní z levého kruhu mezi betony gólmana, který je dal k sobě včas.
     
    23:26
    Nahození Kubíčka od modré přes dva hráče skončilo u Chaloupka, který také dal betony rychle k sobě.
     
    23:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Podruhé se dneska hosté radují z protiútoku, Dukle nevychází zatím vůbec nic a je to znát i na skóre. V situaci dva na jednoho přihrál Novák kotouč před branku na JAKUBA ČÍŽKA a kapitán Motoru se trefil nad pravý beton přesouvajícího se Chaloupka. To aby se domácí gólman rozkrájel a stejně by to asi nepomohlo. Asistence: Pavel Novák.
     
    24:55
    Že by útočné choutky Jihočechů po čtvrtém gólu nějak opadaly, to se rozhodně říct nedá. V pásmu u Chaloupka bojují o každý puk.
     
    25:04
    Od modré zkusil vystřelit Kubíček, ovšem puk mu na hůl nesedl zcela ideálně.
     
    25:33
    Dukla si dvakrát po sobě vynutila buly po levici Marka Dvořáka.
     
    26:24
    Hosté si zahrají čtvrtou přesilovou hru po sobě, jelikož Petr Brož zahákoval soupeře. Proto již míří na trestnou.

    Na vyloučení: 4-1.
     
    27:02
    Střela Martina Beránka od modré orazítkovala horní tyčku a skončila v ochranné síti. Tohle byla další slibná šance Jihočechů.
     
    27:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor poprvé využívá přesilovou hru a dává svůj pátý gól utkání. JAKUB ČÍŽEK se nejlépe orientoval v situaci před brankou a doklepl kotouč za záda Ondřeje Chaloupka. Bez asistence.
     
    27:18
    Pět gólů již bylo na Ondřeje Chaloupka tak akorát a přenechává místo v brance Filipu Krejčímu, který tak bude mít premiéru v extralize mladšího dorostu.
     
    27:18
    Trenér Dukly Jihlava Petr Svoboda si po pátém inkasovaném gólu bere oddechový čas.
     
    27:30
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    28:01
    Kousek od modré vypálil Jan Janoch, ke kterému včas přistoupil Vítězslav Brož a střelu zblokoval. Aspoň je nyní vidět kousek bojovnosti ze strany Jihlavských.
     
    28:43
    Hra se po dalším zakázaném uvolnění Motoru stěhuje k brance Dvořáka.
     
    29:02
    Další z rychlých protiútoků Motoru dva na jednoho nyní brankou neskončil. Toman z levé strany poslal puk z pohledu Krejčího k levé tyči, kde vypálil Beránek, jenž mířil přesně do hrudi gólmana Dukly.
     
    29:27
    Z levého kruhu mířil na vzdálenější tyčku Grossmann, lapačka Krejčího máchla a našla kotouč.
     
    30:22
    Najman udělal pár rychlých kroků a získal na levé straně bruslařskou výhodu. Ihned nasměroval kotouč před branku, kde jej Marek Dvořák srazil betonem.
     
    31:26
    Hned po buly vyzkoušel pozornost Dvořáka útočník domácích Čermák. Gólman hostí ale dnes přitahuje všechny puky jako magnet.
     
    31:40
    Znovu to bylo po buly, kdy nejprve pálil zblízka Zadražil a poté z pravé strany Chlubna. Oběma domácím plejerům zkazil znovu radost Marek Dvořák, jistá poslední instance Motoru.
     
    32:43
    Domácí předvedli dobrý tlak do branky, takže hned po tom, co se Motor dostal k puku, vyhodil kotouč. Jakub Čížek to ale přehnal s razancí a dostává dvě minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hrací plochu.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    33:24
    Střela Petra Brože od modré našla betony Dvořáka, který následně sráží kotouč za branku.
     
    34:03
    Klec hostí obkroužil Najman. Dostal se na pravý kruh a z otočky vystřelil do připraveného strážce svatyně Motoru.
     
    34:13
    Odražený puk skončil mezi kruhy na hokejkách hostí, kteří vyhazují.
     
    34:43
    Motor oslabení přestál a hraje v plném počtu.
     
    35:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu pořádně natlačili před branku Dvořáka a poprvé v utkání se radují, čímž mažou nulu z konta vstřelených branek. Po ose Chlubna – Najman šel puk před branku na MATOUŠE MENŠÍKA a starší žák v sestavě Dukly se raduje z dalšího extraligového gólu. Asistence: Adam Najman, Tomáš Chlubna.
     
    36:14
    Českobudějovičtí vyhazují kotouč na zakázané uvolnění, v bruslařském souboji k němu měl Novák daleko.
     
    36:49
    Vítězslav Brož vystřelil prakticky z prostoru mezi kruhy. Jeho dobrý pokus do vrchní poloviny branky zastavila horní tyčka, od které se kus černé gumy odrazil nahoru a poté za branku.
     
    37:48
    Nyní se zase hraje před brankou Krejčího, hosté ale zatím nedokáží po trošku kostrbaté kombinaci ohrozit domácího gólmana.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:34
    Hosté vyrazili do protiútoku dva na dva, který byl zastaven na útočné modré. K odraženému puku se propracoval Matěj Toman a zavezl jej na vrchol levého kruhu, odkud pálil vedle vzdálenější tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině se hosté během sedmi minut dostali do pětibrankového vedení. Postupně se trefil Martin Beránek a dvakrát Jakub Čížek. Domácí si po páté inkasované brance vzali oddechový čas a od té dob byli o něco aktivnějším celkem. Čtyři minuty před přestávkou dali zásluhou Matouše Menšíka první gól a další snížení měl na holi Vítězslav Brož, ale trefil břevno.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:32.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    První střelu ve třetím dějství si připsal z levé strany Novák, gólman Krejčí kotouč skryl ve výstroji.
     
    40:56
    Beránek nejprve zpoza klece přiťukl puk na Grossmanna, kterému se ale zamotal mezi brusle. Autor přihrávky poté znovu sebral kotouč, najel si na pravý kruh a vystřelil. Krejčí dobře zasáhl a vzápětí nepovolil dorážkovou radost ani Tomanovi.
     
    41:45
    Jihlava se dostala do protiútoku dva na jednoho, ve kterém na sebe vzal odpovědnost střelou z pravého kruhu Najman. Na bližší tyči byl Marek Dvořák připraven.
     
    42:25
    Nabízí se otázka, jestli je zápas již rozhodnut. V mladším dorostu je totiž možné vše i za takového stavu. Spíše bych řekl, že ano, le oba týmy se snaží bojovat, jako by byl stav rovnovážný.
     
    44:01
    Po pravé straně se prosmýkl do pásma Vítězslav Brož. Zkusil zamířit na vzdálenější tyč, kterou však o kousek minul.
     
    44:19
    Ještě větší šance byla k vidění na druhé straně, kdy jihlavské obraně ujel Matěj Toman. Zkoušel si Krejčího rozhýbat, co se nepodařilo, a poté neúspěšně střílel ke gólmanově levé tyčce.
     
    45:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští snižují stav na tři branky. Kaltounková získala kotouč, který předala Zadražilovi. Ten našel kousek před modrou ONDŘEJE WINKLERA, který propálil vše, co mu v tu dobu stálo v cestě. Asistence: Martin Zadražil, Kristýna Kaltounková.
     
    45:48
    Po zakázaném uvolnění Motoru se hra stěhuje k Dvořákově brance.
     
    46:03
    Stejně tak jako nyní.
     
    47:23
    Také Budějovičtí se na chvíli dostali k domácí kleci. Před brankou čekal na přihrávku Matyáš Grossmann, který jí nedostal, jelikož pas na něj byl zablokován domácími a mířil do ochranné sítě.
     
    48:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se možná trošku uspokojili čtyřgólovým náskokem a najednou je to už pouze o dvě branky. ADAMU NAJMANOVI to po několika šancích nyní konečně vyšlo, když po Chlubnově přihrávce zblízka prostřelil Dvořáka a vykřesává domácím jiskřičku naděje. Asistence: Tomáš Chlubna, David Mihulka.
     
    48:05
    Ve stejném čase si hosté berou oddechový čas.
     
    48:15
    Hned po buly se Chlubna s Čermákem tlačili do branky. Snažili se zblízka dostrkat kotouč za Dvořákov záda, ale v závaru hosté s vypětím všech sil odolali.
     
    49:44
    Motor se na okamžik opět dostal k domácí kleci, Krejčí si ale nemusel připisovat složitý zákrok.
     
    50:04
    Na druhé straně nabral rychlost Zadražil, jehož pokus z levé strany má Marek Dvořák ve své výstroji.
     
    51:02
    Dvořákem vypálený puk se odrazil mezi kruhy pro Grossmanna. Ten byl sice pokryt jihlavskými hráči, ovšem Motor dál zůstává u puku a nyní mají unavení domácí co dělat, aby se osvobodili.
     
    51:38
    Nakonec se jim to povedlo vyhozením před branku Dvořáka.
     
    52:07
    Akce Motoru, který se po oddechovém času trošku zvedl, nemůže pokračovat pro ofsajd.
     
    52:31
    Juda posílal puk z pravého rohu před branku na Zadražila, který zkusil nastavit hůl do přihrávky, ale těsně minul puk.
     
    53:02
    U pravé tyče Krejčího zkoušel třikrát dorážet kotouč Filip Houdek. Domácí hráči jej poté důrazně z této pozice odstranili a za brankou Jihlavy vznikla pořádná vřava, do které se zapojili všichni hráči na ledě mimo gólmanů. Jak to tedy dopadne s tresty?
     
    53:02
    Dle mého názoru asi domácí budou hrát oslabení. Počkejme si na výrok sudího Vrby, který se radí s čárovým.
     
    53:02
    Motor bude hrát přesilovou hru, neboť Martin Barák dostává dvě plus dvě minuty, jednou za držení protihráče, podruhé za hrubost. To je právě rozdílový trest, protože ostatní vyloučení mají po dvou minutách. Za domácí je to Martin Zadražil, na straně hostí Jiří Remta a Šimon Kubíček – všichni za hrubost.

    Na vyloučení: 7-4.
     
    54:15
    Nechybělo moc, aby se Adam Najman ve středním pásmu dostal k odraženému puku a upaloval sám na Dvořáka.
     
    54:47
    Hostům se přesilová hra nedaří, prakticky se nemohou dostat před Krejčího.
     
    54:57
    Spíše než na ofenzívu se Motor zaměřuje na poctivou obranu a nechce v početní výhodě udělat nějakou chybu.
     
    55:02
    Jihlava hraje v plném počtu.
     
    56:01
    Od modré střílel Kubíček a Zadražil stojící mezi kruhy srazil jeho pokus vedle pravé tyče vlastní klece.
     
    56:19
    Po hře vysokou holí Dukly se buly stěhuje do středního pásma k obranné modré domácích.
     
    56:56
    Vítězslav Brož se snažil získat kotouč spolu s Čermákem v útočném pásmu, ovšem skákavý kus černé gumy nakonec zkrotili hosté, které jej hned posílají ven z pásma.
     
    57:24
    Novák posílal střílenou přihrávku na branku, do které se snažil vložit hokejku Houdek. Krejčí celou situaci přečetl a překvapit se nenechal.
     
    57:43
    Závěr utkání je hodně nervozní, do menší výměny názorů se pustily dvě dvojičky hráčů.
     
    57:43
    Tady si myslím, že se pan sudí trošku pomýlil, když situaci řešil pouze vyloučením na straně domácích i hostů. Aniž bych chtěl jakkoliv snižovat jeho výrok, tentokrát měli hrát přesilovku domácí, protože všemu předcházel neodpískaný krosček jednoho z hostí. Což se také nelíbí trenéru Svobodovi a hráčská lavice Dukly dostává dvě minuty za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 9-5.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Puk se po střele Čížka odrazil před branku, kde u něj byli nejdříve domácí hráči.
     
    58:33
    Pokud jsem dobře viděl, tak to byl nyní Petr Brož, který jako útočník obkroužil branku a jeho zasunutí puku k levé tyči nadělalo Dvořákovi nemálo starostí.
     
    59:25
    Znovu to byl agilní Petr Brož, jenž nyní předložil i ve vlastním oslabení kotouč pro Chlubnu, jenž zblízka kus černé gumy za záda gólmana hostí nepropasíroval.
     
    59:43
    Jihlav hraje v plném počtu.
     
    59:59
    Zcela zbytečný krosček přišel v poslední vteřině zápasu od Matěje Tomana. Tohle k uklidnění emocí na Horáckém zimním stadionu příliš nepřispěje...

    Na vyloučení: 9-6.
     
    Konec zápasu.
     
    Po konci zápasu následuje opět menší strkanice a rozhodčí mají co dělat, aby nastalou situaci uklidnili. Na vině je právě krosček Tomana, který vše vyvolal. Nakonec jdou hráči od sebe a snad podání rukou proběhne v klidu.
     
    Ve třetí třetině se Dukla vzepjala a během tří minut snížila na rozdíl dvou branek, když se trefil Ondřej Winkler a Adam Najman. V hodně vyhecovaném závěru zápasu, kde plály emoce, k jejímž zmírnění trio sudích příliš nepomohlo, už Motor dokázal uhájit tři body. Trenér hostí ale asi nebude spokojen s tím, jak jeho svěřenci přistoupili k utkání za jasného vedení 5:0. I přes zlepšený výkon Dukly ve třetí třetině však veze Motor z ledu Jihlavy vítězství.
     
    S konstatováním, že HC Motor České Budějovice zvítězil na ledě Jihlavy 5:3 a oplatil jí porážku z prvního vzájemného zápasu, se s Vámi loučí a hezkou neděli přeje Tomáš Lysý. (14:29:19)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 36. Menšík (Najman, Chlubna), 46. Winkler (Zadražil, Kaltounková), 49. Najman (Chlubna, Mihulka) – 10. Janoch (Škvarek), 17. Beránek (Toman, Grossmann), 22. Beránek (Toman), 24. Čížek (Novák), 28. Čížek


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (28. Krejčí) – P. Brož, Smolko, Winkler, Křišta, Chvátal, Barák – V. Brož, Najman, Kaltounková – Chlubna, Čermák, Zadražil – Mihulka, Juda, Menšík. Trenér: Petr Svoboda
    HC Motor České Budějovice: M. Dvořák (Kadlec) – J. Dvořák, Kubíček, Procházka, Remta, Řehout, Svach, Dekret – Houdek, Čížek, Novák – Grossmann, Beránek, Toman – Schwartz, Janoch, Ryba – Škvarek. Trenér: Ladislav Kolda

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Kříž
    bahis siteleri