Ludis Team Třebenice – Slatina 2:9 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
2:9 (1:1)
Realvestav Slatina
Neděle 23.10.2016, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Divize A • 3. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním vítězství Slatiny vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Budu se na Vás těšit zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (21:43:27)
     
    Ve druhém poločase měli možnost přítomní diváci v hale vidět brankové hody Slatiny, jejíž hráči domácí viditelně přehrávali a zaslouženě vsítili dalších osm branek. Domácí se ještě zmohli aspoň na snížení už tak vysoké porážky ze sálovky Romana Potočného, který si v dnešním utkání připsal dvě přesné trefy. Za hosty se nejvíce dařilo Janu Jeřábkovi, který tři branky vstřelil a na další jeden přihrál.
     
    Konec zápasu.
     
    39:50
    Potočný vyzkoušel ještě v posledních několika sekundách vystřelit bodlem na bránu na bránu hostů, avšak prostor tří tyčí netrefuje.
     
    39:40
    Slatinští mají na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta dnešního utkání.
     
    38:09
    Slatina právě vstřelila branku! Pro domácí je ještě hůře! KAMIL KLEMPT si po ťukeci, při kterém dostal společně se spoluhráči ze hry oba obránce i s bránkářem, připisuje svojí dnešní druhou branku. Asistence: Tomáš Tenkl.
     
    37:51
    Slatina právě vstřelila branku! Ačkoli se domácí snaží obléhat hostující bránu ze všech stran, hosté dokáží z protiútoku zakončovat přesně do sítě soupeře. O osmý gól Slatiny se postaral LUKÁŠ PALUKA. Asistence: Martin Tenkl.
     
    36:56
    Slatina právě vstřelila branku! Nejprve se svojí střelou neuspěl Ludvík, ale k míči se dostal Tomáš Tenkl, který z první přikopl míč nabíhajícímu LUKÁŠI PALUKOVI, který si s touto situací poradil jak nejlépe mohl. Asistence: Tomáš Tenkl.
     
    36:27
    Ten stejný hráč o chvíli později vypomáhá obraně svého celku, když odkopl míč před hostujícím kapitánem, který se řítil sám na Zelinku.
     
    36:22
    Baran další dělovkou protáhl již po několikáté v utkání Kozla.
     
    35:38
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Tak trochu gól ze šťastné náhody. Po nahrávce Bružy se k odraženému míči dostal v ostrém úhlu ROMAN POTOČNÝ, který chytře pouze přizvedl míč, aby se ještě odrazil od tyče a zaplul do brány. Asistence: David Brůža.
     
    35:23
    Hosté mohli přidat již sedmou branku na svůj účet, což razantně zamítl zákrokem Zelinka.
     
    34:24
    Slatina právě vstřelila branku! MARTIN TENKL si poradil v osobním souboji s domácím kapitánem, kterého přetlačil v souboji mezi nohama o míč. Následně byl zcela osamocen před brankářem a s touto situací už si dokázal poradit. Asistence: Jan Jeřábek.
     
    33:49
    Teď při domácích stáli všichni svatí. Levou tyč Zelinkovy brány nejprve rozezvučel Tomáš Tenkl, aby se o pár sekund později o stejnou tyč odrazil míč zpět do hry také po střele Ludvíka.
     
    33:26
    Za to hosté z protiútoku napálili tyč domácí svatyně!
     
    33:01
    Domácí mají již třetí rohový kopu v řadě, ale zatím se ke kloudné střele ze zajímavé pozice neprodrali.
     
    32:26
    Slatina právě vstřelila branku! Zápas je zřejmě definitivně rozhodnut, i když ve futsale je možné čtyřbrankové manko bez potíží během pár minut stáhnout. JAN JEŘÁBEK zaznamenává už čtvrtou branku, když z úhlu dokázal dopravit míč ke vzdálenější tyči. Asistence: Kamil Klempt.
     
    32:10
    Rainer na půlící čáře pod tlakem hned dvou protihráčů zakopl míč nechtěně do zámezí.
     
    30:59
    Slatina právě vstřelila branku! A domácím se totálně rozpadá sen o zisku bodů. Další hřebík do třebenické rakve zatloukl TOMÁŠ TENKL. Asistence: Jan Ludvík.
     
    30:16
    Slatina právě vstřelila branku! k exekuci pokutového kopu se postavil JAN JEŘÁBEK, který nedal domácímu brankáři šanci na zásah střelou k pravé tyči.
     
    30:16
    Hosté mají navíc po faulu Hurta k dispozici pokutový kop!
     
    30:16
    Žlutou kartu dostává Vojtěch Hurt (Ludis Team Třebenice).
     
    29:29
    Kozel si připisuje dva velmi důležité zákroky. Nejprve zlikvidoval velmi prudké zakončení Potočného z volného kopu, aby si o chvíli později poradil i se střelou Barana.
     
    28:11
    Slatina právě vstřelila branku! Jednou si nedali domácí pozor na hráče nabíhajícího z druhé vlny a je z toho branky ve prospěch hostí. JANU JEŘÁBKOVI stačilo po přihrávce od Ludvíka pouze napřáhnout a vystřelit z prvního doteku. Zelinka se sice snažil míč vyrazit, ale míč směřoval až příliš přesně k tyči. Asistence: Jan Ludvík.
     
    28:04
    Hurta zastavil v cestě k bráně soupeře jeden z bránících hráčů Slatiny.
     
    27:30
    Domácí se v útoku moc dlouho neohřáli. Po nepřesné přihrávce končí míč v autu.
     
    27:14
    Hostující dobře se rozvíjející akce nakonec skončila nepřesným střeleckým pokusem z nohy Klempta.
     
    27:10
    Žlutou kartu dostává Tomáš Matějka (Ludis Team Třebenice).
     
    26:48
    Oba celky se dvakrát vystřídaly v útočné fázi, ale ani jednou neskončila akce zakončením.
     
    25:54
    Potočný si tak dlouho pohrával s míčem u nohy, až se mu rozevřel prostor na střelu, kterou také využil. Naneštěstí pro domácí minul bránu.
     
    25:03
    Tentokrát už si při volném kopu poradil Potočný s celou situací mnohem lépe. Přesto jeho střelecký pokus Kozel vytáhl na roh, aniž by věděl, kam míč směřoval.
     
    25:02
    Žlutou kartu dostává Martin Tenkl (Realvestav Slatina).
     
    24:41
    Domácí kapitán obešel svého strážce, potáhl míč ještě více na pravačku a poté vystřelil. Jeho zakončení scházela větší přesnost, aby mohl slavit vstřelení branky.
     
    24:02
    Domácí byli až příliš zalezlí v obraně, čehož využil Paluka ke střele ze střední vzdálenosti. Hurt dokázal těsně před brankářem dostat míč mimo hrací plochu.
     
    23:11
    Potočný vyslal milimetrově Barana do jasné brankové situace. Druhý jmenovaný ale nedokázal překonat Kozla, který jeho střelecký pokus vykryl nohama.
     
    22:46
    Na druhé straně z volného kopu zakončoval Potočný, ale ani on netrefil prostor tří tyčí.
     
    22:45
    Žlutou kartu dostává Tomáš Tenkl (Realvestav Slatina).
     
    22:16
    Hosté měli k dispozici volný kop po celkem kontroverzním rozhodnutí rozhodčího. Tu však zahodil Jeřábek velmi nepřesným zakončením.
     
    22:15
    Žlutou kartu dostává Michal Henzl (Ludis Team Třebenice).
     
    22:11
    Domácí mohli dát Slatině lekci z produktivity. Jenže po nahrávce Matějky selhal ve skluzu Henzl, který vůbec netrefil míč.
     
    21:23
    Na hráčích Ludis Teamu je vidět, že je vstřelená branka před koncem prvního poločasu nakoplo. Najednou vypadají v soubojích více sebevědomě a zvýšili klid na sálovkách.
     
    20:41
    Baran v pokusu o záchranu míče před opuštěním hrací plochy nahrál patou soupeři, kterému nechybělo málo a mohl skórovat.
     
    20:17
    První pokus domácích o akci skončil nepřesným centrem, který koneckonců chytá Kozel do rukavic.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 20:59.
     
    Máme za sebou prvních dvacet minut 3. kola Divize A, ve kterém Ludis Team hostí celek Realvestav Slatina. V první půli se oba týmy dostaly do jasných šancí, ale nejprve u zakončení domácích nestálo štěstí, čehož využili hosté. Ti zásluhou Klempta vedli od 4. minuty zápasu. A ačkoli se několikrát zjevili sami před Zelinkou, své vedení nenavýšili. Ba naopak, osmačtyřicet sekund před sirénou vyrovnal Roman Potočný, který tak upravil na poločasové skóre 1:1.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:12
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Tak domácí přeci jen smůlu v netrefování brány v jasných situacích prolomili. ROMAN POTOČNÝ se s míčem u nohy nikterak nepáral a hned, jak se před ním otevřel prostor, napálil bodlem míč na bránu. Kozel tentokrát ke své pravé tyči nestačil doskočit včas. Asistence: Tomáš Matějka.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    18:06
    Zelinka je jednoznačně dnešní prozatimní nejlepší hráč. Teď musel likvidovat další střelecký pokus Martina Tenkla.
     
    17:57
    Z druhé vlny si naběhl ke střele Rainer, kterému ale zakončení srazil jeden z protihráčů do zámezí.
     
    16:59
    Hra se v posledních minutách hodně zrychlila a pro hráče musí být hodně fyzicky náročné běhat v nastaveném tempu od jedné brány ke druhé.
     
    16:04
    Zelinka si připisuje další zákrok po střele Martina Tenkla, který poslal míč pouze do nohou skluzujícího brankáře.
     
    16:00
    Spolupráce mezi Baranem s Hurtem nyní zaskřípala. Druhý jmenovaný nepochopil svého spoluhráče a po kutálejícím míči do autu se pouze ohlédl.
     
    15:33
    Výzvu Potočného na zákrok Kozel přijal povedeným zákrokem.
     
    15:17
    Jedna velká akce střídá druhou. Tentokrát se ve velké brankové příležitosti zjevili hned dva hráči Slatiny. Nejprve neuspěl Martin Tenkl a z dorážky vymazal Zelinka ještě Ludvíka.
     
    14:36
    Brůža se po dloubáčku objevil volný za obranou soupeře, ale jeho zakončení mířilo pouze do těla Kozla, který tak drží čisté konto i skoro po patnácti minutách hry.
     
    13:48
    Slatinští těží z rychlých protiútoků, ze kterých dvakrát po sobě prověřili reflexy Zelinky. V těchto chvílích domácí brankář svůj tým pohotově podržel.
     
    13:02
    Dnes jme měli možnost vidět již druhé gesto fair-play při opuštění hrací plochy míče.
     
    12:16
    Třebeničtí se hnali tři na dva. Míč měl na noze Baran, který se rozhodl sám zakončit. Z lavičky ale rozhodně pochvalu neslyšel. Jeho oba spoluhráči byli dostatečně dlouho volní.
     
    11:42
    Domácí rozehráli aut přes celou šíři hrací plochy, kde se nacházel Prágl, který se rozhodl zakončit z prvního doteku. Míč ale ze zakončení otřel pouze o zadnici jednoho z protihráčů.
     
    11:12
    Baran ve skluzu ještě s vypětím všech sil vybojoval míč a přihrával ho na nabíhajícího Barana, který ale neměl dostatečnou rychlost.
     
    10:55
    Na akumulované fauly máme srovnáno. Momentálně je na fauly stav 2:2.
     
    10:14
    Pro Třebenické je brána zřejmě zakletá. Baran dostal přihrávku od Potočného před zcela prázdnou bránu. Míč ale při zakončení poslal pouze do tyče!
     
    09:49
    Roman Potočný podruhé. Radost ze vstřelení branky mu pokazil Kozel, který si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    09:37
    Domácí měli k dispozici volný kop, k jehož exekuci se postavil Potočný, jeho dělovou ránu vyrazil Kozel s vypětím všech sil mimo hrací plochu.
     
    09:29
    Henzl si v souboji jeden na jednoho věřil, navedl si míč ještě lépe na pravou nohu a vystřelil. Kozel si s jeho střelou na vzdálenější tyč poradil.
     
    08:46
    Hurt se snažil prodrat sám mezi třemi protihráči. Tato myšlenka mu nevyšla podle představ. Zastavil ho až poslední, třetí hráč Slatiny.
     
    07:41
    Ačkoli se Paluka zjevil zcela sám za zády všech domácích hráčů, zakončit nedokázal, jelikož se stačil včas vrátit Rainer a skluzem obrat hostujícího kapitána o míč.
     
    06:10
    Před Ludvíkem se rozevřel volný prostor, který využil ke střele. Zelinka tentokrát nemusel zasahovat, přesto to byla povedená akce hostů.
     
    05:33
    Brůža se s velkým štěstím dostal přes dva obránce zpět k míči, aby následně nalezl ještě lépe postaveného Potočného. Jenže fotbalový hráč Teplic minul bránu o pořádný kus.
     
    05:09
    Paluka vzal celou situaci na útočné polovině na sebe a po jeho bodle musel vytáhnout Zelinka jeden ze svých zásahů.
     
    04:45
    Baranova přitažená střela mířila po zemi na bližší tyč, ale i tentokrát byl Kozel u své tyče včas.
     
    04:30
    Hráči Ludis Teamu několikrát prověřili pozornost Kozla z úhlu. Hostující brankář zatím vyboxovává střely soupeře bez větších potíží.
     
    03:24
    Slatina právě vstřelila branku! Ačkoli měli doposud více ze hry domácí, trefa přišla na opačné straně hrací plochy. KAMIL KLEMPT se zjevil sám za obranou soupeře. Zkusil zakončit patičkou, kterou ještě Zelinka vyrazil, na dorážku k pravé tyči už byl ale krátký. Asistence: Martin Tenkl.
     
    03:14
    Baran perfektně prodloužil míč po centru Hurta na Henzla, jenže ten selhal tváří v tvář brankáři hostí.
     
    02:43
    Roman nejprve udělal několik kliček na vlastní polovině a když neviděl žádného ze svých spoluhráčů volného, vystřelil od půlící čáry. Jeho zakončení bylo hodně nepřesné.
     
    01:55
    Domácí se sice snažili o postupný útok, po nepřesné nahrávce Brůžy končí celá akce.
     
    01:03
    A byl z toho nakonec rychlý protiútok, při kterém se ve slibné situaci ocitl Paluka, jenže na jeho zakončení našel recept Zelinka.
     
    00:53
    Baran se snažil narazit míč Hurtovi, ke kterému už ale nedoputoval. Míč zachytil jeden z bránících hráčů.
     
    00:30
    Oba celky se vystřídaly v útoku, ale ani jedna z šancí nebyla zakončena střelou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Ludis Team Třebenice: Zelinka (Kysela) – Prágl, Potočný, Matějka, Brůža, Hurt (C), Baran, Henzl, Rainer.

    Realvestav Slatina: Kozel – Ludvík, T. Tenkl, Paluka (C), Klempt, M. Tenkl, Jeřábek.

    Rozhodčí: Jiří Macháček, Jan Kresta.
    Delegát: Milan Košťál.
     
    Rozhodčími dnešního utkání jsou pánové Jiří Macháček a Mgr. Jan Kresta, Ph.D. V roli delegáta svazu je přítomný Milan Košťál.
     
    Realvestav Slatina

    Nejproduktivnější hráči:
    Jeřábek Jan – 10 bodů (5+5)
    Tenkl Tomáš – 6 bodů (6+0)
    Paluka Lukáš – 6 bodů (4+2)
    Ludvik Jan – 6 bodů (1+5)
    Klempt Kamil – 2 body (0+2)

    Poslední odehraná utkání:
    Realvestav Slatina – Hrasl Slaný 8:5
    Legie Příbram – Realvestav Slatina 7:8
     
    Tabulka Divize A:

    1. Dalmach Turnov – 9 bodů (3 zápasy; 27:9)
    2. Olympik Mělník "B" – 7 bodů (3 zápasy; 20:8)
    3. Svarog Teplice – 7 bodů (3 zápasy; 20:9)
    4. Čechie Slaný – 6 bodů (3 zápasy; 18:13)
    5. Realvestav Slatina – 6bodů (2 zápasy; 16:12)
    6. Hrasl Slaný – 4 body (3 zápasy; 21:18)
    7. Legie Příbram – 3 body (3 zápasy; 25:20)
    8. Arsenal Benešov – 3 body (3 zápasy; 11:15)
    9. Brandýsek – 1 bod (3 zápasy; 11:16)
    10. SKP Kolín – 1 bod (3 zápasy; 10:27)
    11. Atlantic Rakovník – 1 bod (3 zápasy; 4:22)
    12. Ludis Team – 0 bodů (3 zápasy; 0:23)
     
    Ludis Team

    Nejproduktivnější hráči:
    Matějka Tomáš – 3 body (3+0)
    Baran Jiří – 3 body (2+1)
    Brůža David – 2 body (1+1)
    Lubas Jiří – 2 body (1+1)
    Zelinka Štěpán – 2 body (1+1)
    Prágl Miroslav – 2 body (0+2)

    Poslední odehraná utkání:
    Legie Příbram – Ludis Team 13:6
    Ludis Team – Svarog Teplice 3:10
     
    Přeji příjemný večer všem futsalovým nadšencům! Dnes je na programu 3. kolo Divize A, ve které přivítá Ludis Team Třebenice celek Realvestav Slatina. Zápas se odehraje od 20:15 ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

    Josef Cestr

    Branky: 20. Potočný (Matějka), 36. Potočný (Brůža) – 4. Klempt (M. Tenkl), 29. Jeřábek (Ludvík), 31. Jeřábek (pen.), 31. T. Tenkl (Ludvík), 33. Jeřábek (Klempt), 35. M. Tenkl (Jeřábek), 37. Paluka (T. Tenkl), 38. Paluka (Tenkl), 39. Klempt (T. Tenkl)

    Karty:   23. Henzl (LTT), 28. Matějka (LTT), 31. Hurt (LTT) – 23. T. Tenkl (RVS), 26. M. Tenkl (RVS)


    Ludis Team Třebenice: Zelinka (Kysela) – Prágl, Potočný, Matějka, Brůža, Hurt (C), Baran, Henzl, Rainer.
    Realvestav Slatina: Kozel – Ludvík, T. Tenkl, Paluka (C), Klempt, M. Tenkl, Jeřábek.

    Rozhodčí: Jiří Macháček, Jan Kresta.
    Delegát: Milan Košťál
    thejrc.org