Ludis Team Třebenice – Slatina 2:9 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
2:9 (1:1)
Realvestav Slatina
Neděle 23.10.2016, 20:15 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Divize A • 3. kolo
     
    39:40
    Slatinští mají na svém kontě pátý akumulovaný faul.
     
    38:09
    Slatina právě vstřelila branku! Pro domácí je ještě hůře! KAMIL KLEMPT si po ťukeci, při kterém dostal společně se spoluhráči ze hry oba obránce i s bránkářem, připisuje svojí dnešní druhou branku. Asistence: Tomáš Tenkl.
     
    37:51
    Slatina právě vstřelila branku! Ačkoli se domácí snaží obléhat hostující bránu ze všech stran, hosté dokáží z protiútoku zakončovat přesně do sítě soupeře. O osmý gól Slatiny se postaral LUKÁŠ PALUKA. Asistence: Martin Tenkl.
     
    36:56
    Slatina právě vstřelila branku! Nejprve se svojí střelou neuspěl Ludvík, ale k míči se dostal Tomáš Tenkl, který z první přikopl míč nabíhajícímu LUKÁŠI PALUKOVI, který si s touto situací poradil jak nejlépe mohl. Asistence: Tomáš Tenkl.
     
    35:38
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Tak trochu gól ze šťastné náhody. Po nahrávce Bružy se k odraženému míči dostal v ostrém úhlu ROMAN POTOČNÝ, který chytře pouze přizvedl míč, aby se ještě odrazil od tyče a zaplul do brány. Asistence: David Brůža.
     
    34:24
    Slatina právě vstřelila branku! MARTIN TENKL si poradil v osobním souboji s domácím kapitánem, kterého přetlačil v souboji mezi nohama o míč. Následně byl zcela osamocen před brankářem a s touto situací už si dokázal poradit. Asistence: Jan Jeřábek.
     
    33:49
    Teď při domácích stáli všichni svatí. Levou tyč Zelinkovy brány nejprve rozezvučel Tomáš Tenkl, aby se o pár sekund později o stejnou tyč odrazil míč zpět do hry také po střele Ludvíka.
     
    33:26
    Za to hosté z protiútoku napálili tyč domácí svatyně!
     
    32:26
    Slatina právě vstřelila branku! Zápas je zřejmě definitivně rozhodnut, i když ve futsale je možné čtyřbrankové manko bez potíží během pár minut stáhnout. JAN JEŘÁBEK zaznamenává už čtvrtou branku, když z úhlu dokázal dopravit míč ke vzdálenější tyči. Asistence: Kamil Klempt.
     
    30:59
    Slatina právě vstřelila branku! A domácím se totálně rozpadá sen o zisku bodů. Další hřebík do třebenické rakve zatloukl TOMÁŠ TENKL. Asistence: Jan Ludvík.
     
    30:16
    Slatina právě vstřelila branku! k exekuci pokutového kopu se postavil JAN JEŘÁBEK, který nedal domácímu brankáři šanci na zásah střelou k pravé tyči.
     
    30:16
    Hosté mají navíc po faulu Hurta k dispozici pokutový kop!
     
    30:16
    Žlutou kartu dostává Vojtěch Hurt (Ludis Team Třebenice).
     
    29:29
    Kozel si připisuje dva velmi důležité zákroky. Nejprve zlikvidoval velmi prudké zakončení Potočného z volného kopu, aby si o chvíli později poradil i se střelou Barana.
     
    28:11
    Slatina právě vstřelila branku! Jednou si nedali domácí pozor na hráče nabíhajícího z druhé vlny a je z toho branky ve prospěch hostí. JANU JEŘÁBKOVI stačilo po přihrávce od Ludvíka pouze napřáhnout a vystřelit z prvního doteku. Zelinka se sice snažil míč vyrazit, ale míč směřoval až příliš přesně k tyči. Asistence: Jan Ludvík.
     
    27:10
    Žlutou kartu dostává Tomáš Matějka (Ludis Team Třebenice).
     
    25:02
    Žlutou kartu dostává Martin Tenkl (Realvestav Slatina).
     
    24:02
    Domácí byli až příliš zalezlí v obraně, čehož využil Paluka ke střele ze střední vzdálenosti. Hurt dokázal těsně před brankářem dostat míč mimo hrací plochu.
     
    22:45
    Žlutou kartu dostává Tomáš Tenkl (Realvestav Slatina).
     
    22:15
    Žlutou kartu dostává Michal Henzl (Ludis Team Třebenice).
     
    22:11
    Domácí mohli dát Slatině lekci z produktivity. Jenže po nahrávce Matějky selhal ve skluzu Henzl, který vůbec netrefil míč.
     
    20:41
    Baran v pokusu o záchranu míče před opuštěním hrací plochy nahrál patou soupeři, kterému nechybělo málo a mohl skórovat.
     
    19:12
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Tak domácí přeci jen smůlu v netrefování brány v jasných situacích prolomili. ROMAN POTOČNÝ se s míčem u nohy nikterak nepáral a hned, jak se před ním otevřel prostor, napálil bodlem míč na bránu. Kozel tentokrát ke své pravé tyči nestačil doskočit včas. Asistence: Tomáš Matějka.
     
    15:17
    Jedna velká akce střídá druhou. Tentokrát se ve velké brankové příležitosti zjevili hned dva hráči Slatiny. Nejprve neuspěl Martin Tenkl a z dorážky vymazal Zelinka ještě Ludvíka.
     
    14:36
    Brůža se po dloubáčku objevil volný za obranou soupeře, ale jeho zakončení mířilo pouze do těla Kozla, který tak drží čisté konto i skoro po patnácti minutách hry.
     
    13:48
    Slatinští těží z rychlých protiútoků, ze kterých dvakrát po sobě prověřili reflexy Zelinky. V těchto chvílích domácí brankář svůj tým pohotově podržel.
     
    10:14
    Pro Třebenické je brána zřejmě zakletá. Baran dostal přihrávku od Potočného před zcela prázdnou bránu. Míč ale při zakončení poslal pouze do tyče!
     
    03:24
    Slatina právě vstřelila branku! Ačkoli měli doposud více ze hry domácí, trefa přišla na opačné straně hrací plochy. KAMIL KLEMPT se zjevil sám za obranou soupeře. Zkusil zakončit patičkou, kterou ještě Zelinka vyrazil, na dorážku k pravé tyči už byl ale krátký. Asistence: Martin Tenkl.
     
    03:14
    Baran perfektně prodloužil míč po centru Hurta na Henzla, jenže ten selhal tváří v tvář brankáři hostí.
     
    01:03
    A byl z toho nakonec rychlý protiútok, při kterém se ve slibné situaci ocitl Paluka, jenže na jeho zakončení našel recept Zelinka.

    Josef Cestr

    Branky: 20. Potočný (Matějka), 36. Potočný (Brůža) – 4. Klempt (M. Tenkl), 29. Jeřábek (Ludvík), 31. Jeřábek (pen.), 31. T. Tenkl (Ludvík), 33. Jeřábek (Klempt), 35. M. Tenkl (Jeřábek), 37. Paluka (T. Tenkl), 38. Paluka (Tenkl), 39. Klempt (T. Tenkl)

    Karty:   23. Henzl (LTT), 28. Matějka (LTT), 31. Hurt (LTT) – 23. T. Tenkl (RVS), 26. M. Tenkl (RVS)


    Ludis Team Třebenice: Zelinka (Kysela) – Prágl, Potočný, Matějka, Brůža, Hurt (C), Baran, Henzl, Rainer.
    Realvestav Slatina: Kozel – Ludvík, T. Tenkl, Paluka (C), Klempt, M. Tenkl, Jeřábek.

    Rozhodčí: Jiří Macháček, Jan Kresta.
    Delegát: Milan Košťál
    thejrc.org