Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
Boston Bruins
0:5 (0:0, 0:4, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 26.10.2016, 01:12 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Jason Zucker (MNS) vůbec neunesl, že ho Acciari krásným hitem ve středním pásu srazil na led a po chvíli domácího útočníka sekl pod koleno. Za to samozřejmě dostává dvě trestné minuty.
    55:12 Jason POMINVILLE - 0:5
     
    55:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A Boston dostává bůra! Akce Wild nevypadala nějak nebezpečně, ale nakonec vyústila v Zuckerovu přihrávku zpoza brány na Erikssona Eka. Švédský útočník sice neuspěl, ale odražený puk do brány zametl JASON POMINVILLE, který si tak připisuje teprve druhou branku v sezóně. Asistence: Joel Eriksson Ek, Jason Zucker
     
    48:54
    Zac Dalpe (MNS) je i přes okamžitou omluvu vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení a k tomu dostal menší trest za hrubost. Mstitel Torey Krug (BOS) pak obdržel očekávané dvě trestné minuty za hrubost.
     
    48:54
    Hodně nebezpečně byl nyní atakován Acciari, kterého dohrál Zac Dalpe a domácí útočník si nešťastně natloukl o mantinel. Tady se bude vylučovat.
     
    46:23
    Velká šance Minnesoty! McIntyre pouze vyrazil Dalpeho střelu a sám zmíněný útočník hostů mohl dorážet do odkryté části brány. Domácí brankář se ale skvěle natáhl a u tyče schoval puk do své lapačky.
     
    42:19
    Jason Zucker se rozjel na levé straně a skvěle se dokázal protáhnout až do střelecké pozice. Ranou na vzdálenější tyč jen těsně minul!
     
    39:35
    Zmar Bostonu podtrhuje další vyloučení. Podrážděný John-Michael Liles je vyloučen za hrubost, když pěstí zbytečně zasáhl Pariseho.
     
    37:46
    Dvě dobré šance pro Bergerona! První střela však skončila na tyči a druhou Dubnyka skvěle vytáhl mimo tři tyče.
    36:39 Jason ZUCKER - 0:4
     
    36:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Oslabení sice domácí přežili, ale velmi záhy poté znovu inkasují. Od mantinelu se totiž kotouč dostal na modrou čáru, kde byl připravený Ryan Suter a jeho tvrdou ránu mimo dosah gólmana Medvědů skvěle usměrnil JASON ZUCKER. Asistence: Ryan Suter, Joel Eriksson Ek
     
    34:29
    Znovu byli hosté velmi blízko rychlému využití přesilové hry. Tentokrát však letěla Dumbova střela od modré čáry jen do tyče!
     
    34:25
    Teď navíc Brandon Carlo (BOS) dostává dvě trestné minuty za vystřelení puku mezi diváky.
     
    30:36
    Třetí inkasovaná branka už je trochu příliš pro Malcolma Subbana, kterého v bráně Boston nahrazuje Zane McIntyre.
    30:36 Ryan SUTER - 0:3
     
    30:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilová hra. Granlund skvěle zapracoval po buly, když zadovkou posunul puk na modrou čáru a poté už touš šel po ose Matt Dumba – RYAN SUTER až za záda překvapeného Subbana, jenž nestihl reagovat na dělovku druhého jmenovaného. Asistence: Matt Dumba, Mikael Granlund
     
    30:31
    Krejčí s Niederreiterem se nyní několik vteřin nacházeli za bránou Malcolma Subbana a vše to svým krosčekem vůči druhému zmíněnému zapříčinil Adam McQuaid (BOS), který jde na trestnou lavici.
     
    29:23
    Elitní formace Bostonu dobře zahrála v útočném pásmu, Marchand nabil Davidu Pastrňákovi a Dubnyk se proti jeho bleskové dělovce musel rychle přesunout. Zvládl to a drží tak čisté konto.
     
    25:48
    Pro Boston mohlo být ještě hůře, avšak hosté teď při obrovském tlaku do brankoviště nedokázali překonat skvěle zasahujícího Subbana!
    25:19 Chris STEWART - 0:2
     
    25:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro domácí hokejisty. Hned po buly ve středovém kruhu se hra přesunula za Subbana, hosté puk zpoza brány dokázali vyšťourat před dojíždějícího CHRISE STEWARTA a ten střelu zblízka zvládl dokonale! Asistence: Joel Eriksson Ek, Jason Zucker
    25:07 Charlie COYLE - 0:1
     
    25:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    I přesto se ale hosté z ojedinělé akce radují z branky. CHARLIE COYLE nejprve zkusil štěstí nahozením od mantinelu, ale poté si sám před Subbanem našel odražený puk a se štěstím ho propasíroval za záda domácího brankáře. Asistence: Nino Niederreiter, Eric Staal
     
    21:08
    Solidní vstup do třetiny může Boston potvrdit i v přesilové hře. Dvě trestné minuty za sekání totiž dostává Ryan Suter.
     
    14:44
    Hodně nenápadně teď Bergeron s Pastrňákem vykombinovali akci na útočné modré čáře až do přečíslení. Zakončení na sebe vzal první jmenovaný, ale ten nedokázal najít mezeru mezi Dubnykovými betony.
     
    11:16
    Přichází první přesilová hra zápasu a zahrají si ji hosté. Dumba si to namířil do útočného pásma, ale Dominic Moore (BOS) mu vysekl hokejku z rukou – 2 trestné minuty za sekání.
     
    06:09
    Mikko Koivu byl velmi špatně bráněn, prosmýkl se mezi dvěma hráči soupeře a Subban musel poprvé v zápase vytáhnout těžší zákrok!
     
    02:04
    Odměnou pro Schallera s Dalpem je pětiminutový trest za bitku.
     
    02:04
    Dubnyk nyní přerušil hru poté, co k němu jen tak doklouzal kotouč a hned poté byla k vidění rychlá bitka. Tim Schaller si připisuje kladné body, neboť Zaca Dalpea dokázal povalit na led.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 26. Coyle (Niederreiter, E. Staal), 26. Stewart (Eriksson Ek, Zucker), 31. Suter (Dumba, Mikael Granlund), 37. Zucker (Suter, Eriksson Ek), 56. Pominville (Eriksson Ek, Zucker)


    Boston Bruins: M. Subban (od 31. McIntyre) – Chára, Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Beleskey, Krejčí, Heinen – D. Moore, Spooner, J. Hayes – Schaller, Riley Nash, Acciari.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Dumba, Folin, Brodin, Scandella, Prosser – Parise, M. Koivu, Mikael Granlund – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Pulkkinen, Eriksson Ek, Pominville – Zucker, Dalpe, Stewart.

    Rozhodčí: Schlenker, O'Halloren – Nowak, Sericolo
    bahis siteleri