Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Arizona Coyotes
Středa 26.10.2016, 01:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Travis ZAJAC - 5:3
     
    59:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Martin Hanzal neuspěl svou střelou, a tak následoval útok Devils. Vyhozený kotouč se odrazil od rozhodčího přímo k TRAVISU ZAJACOVI, který jej následně ze středního pásma poslal do odkryté branky. Asistence: Ben Lovejoy.
     
    58:54
    Hosté hrají již bez brankáře. Max Domi měl před sebou odkrytou branku, kterou se mu nakonec trefit nepovedlo. Kombinace hostů pokračuje!
    57:59 Travis ZAJAC - 4:3
     
    57:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Pavel Zacha sice neudržel puk v útočném pásmu, ale následně jej tam domácí dovezli. Taylor Hall našel přihrávkou z levého kruhu najíždějícího TRAVISE ZAJACE, kterému se střelou mezi betony povedlo navrátit domácímu celku vedení. Asistence: Taylor Hall a Damon Severson.
     
    57:20
    Devils se při dalším snažení dostali do ofsajdového postavení. Martin Hanzal byl při této situaci zasažen vysokou hokejkou, ale vylučovat se bude na straně druhé. Trest za hru vysokou holí inkasuje Connor Murphy.
     
    55:44
    Vern Fiddler mohl vrátit svému celku vedení. Zkušený útočník se prodral skrz bránící hráče, ale Justina Peterse již nepřekonal!
    53:53 Oliver EKMAN-LARSSON - 3:3
     
    53:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zdlouhavá kombinační hra nakonec končí brankou, Kyle Palmieri nyní lituje nevyužité šance! OLIVER EKMAN-LARSSON se na modré čáře dostal ke střele zápěstím. Jeho pokus proletěl vším a nakonec skončil až v brance! Asistence: Martin Hanzal a Michael Stone.
     
    53:06
    Domácí jdou nyní do nepříjemného oslabení. Kyle Quincey nepustil do zakončení Jordana Martinooka, a tak inkasuje dvouminutový trest.
     
    51:31
    Devils byli nyní hodně blízko k brance! Taylor Hall našel před odkrytou brankou Kylea Palmieriho, jenž zakončoval na dlouhou hokejku. Branku nakonec pouze přestřelil!
    47:51 Oliver EKMAN-LARSSON - 3:2
     
    47:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají zpátky do tohoto utkání! Na levém kruhu se k puku dostal nekompromisní OLIVER EKMAN-LARSSON, jenž svou dělovkou překonal Schneidera a zdramatizoval tak utkání! Asistence: Michael Stone a Max Domi.
     
    44:58
    Max Domi se dostal po pravé straně až do zakončení. Z pravé strany se mu ovšem nepovedlo ideálně zakončit, Schneider měl svůj beton připraven!
     
    39:56
    John Moore si počínal krosčekem v situaci před brankou, kde se Brad Richardson dostával do zakončení, ale právě díky tomuto zákroku se k němu nedostal.
     
    38:59
    Beau Bennett to nyní zkoušel z levého úhlu. Svým pokusem se mu ovšem hostujícího brankáře překonat nepovedlo, trefil tyčku!
     
    36:20
    Devils si užijí další přesilovou hru. Max Domi zahákoval postupujícího Seversona, a tak bude za tento prohřešek pykat.
    34:03 Adam HENRIQUE - 3:1
     
    34:03
    Devils právě vstřelili branku!
    Až jsem to zakřikl! Domácí celek přidává zaslouženou třetí branku a dostává se do dvoubrankového vedení! Reid Boucher se po sérii odrazů dostal ke kotouči a z levého kruhu do něj prostě plácl. Puk se následně odrazil od brusle ADAMA HENRIQUEA a skončil v síti. Asistence: Reid Boucher a Devante Smith-Pelly.
    29:40 Taylor HALL - 2:1
     
    29:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se v přesilové hře dostávají do vedení a opět je to po známé ose Zacha – Hall. Pavel Zacha nahodil kotouč do pásma, kde si jej přebral TAYLOR HALL. Ten v následném nájezdu dokázal přidat svou druhou branku v utkání! Asistence: Pavel Zacha a Damon Severson.
     
    29:11
    Útočné snažení Devils končí poté, co Martin Hanzal vyhodil kotouč mimo ledovou plochu. Devils si tak zahrají přesilovku.
     
    28:05
    Následně se k puku dostal Martin Hanzal, který z blízkosti proti Schneiderovi neuspěl. Následně se domácím obráncům povedlo puk vyhodit.
     
    19:58
    Luke Schenn se v úplném závěru třetiny dostal k puku a ihned jej poslal na branku Coryho Schneidera. Ten i nyní vytasil lapačku a ukryl v ní jeho jedovatý pokus!
     
    18:01
    Anthony Duclair posílal puk z levé strany před branku. Tam se pokoušel prosadit Max Domi, ale ten trefil jen pozorného brankáře!
     
    17:22
    Schyluje se k prvnímu vyloučení tohoto utkání. Na trestnou lavici usedne za útočný zákrok domácí Sergej Kalinin. Potrestán je za podražení.
    08:43 Taylor HALL - 1:1
     
    08:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Máme rychle vyrovnáno! Pavel Zacha vyhrál buly před Petersem svojí silou. TAYLOR HALL se dostal k puku a právě z pravého kruhu se mu povedlo zamířit do horního růžku branky! Asistence: Pavel Zacha.
     
    08:01
    Po úniku Maxe Domiho, který zneškodnil Cory Schneider, se k puku dostal Martin Hanzal. Tomu se ale z mezikruží nepovedlo přidat druhou branku svého celku. Zamířil jen do připravených betonů.
    07:04 Jordan MARTINOOK - 0:1
     
    07:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do obléhání domácí branky, po kterém přišla první branka střetnutí! Střela Goligoskiho od modré čáry trefila před brankou stínícího Bena Lovejoye. K odraženému kotouči se dostal JORDAN MARTINOOK, kterému se povedlo dostat puk za dezorientovaného brankáře! Asistence: Alex Goligoski a Jamie McGinn.
     
    04:07
    Do velké šance se nyní dostal hostující Jamie McGinn! K tomu se dostal puk a sám před Schneiderem se pokoušel zakončovat. Přesouvajícího se brankáře ale nepřekonal.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 9. Hall (Zacha), 30. Hall (Zacha, Severson), 35. Henrique (Boucher, Smith-Pelly), 58. Zajac (Hall, Severson), 60. Zajac (Lovejoy) – 8. Martinook (Goligoski, J. McGinn), 48. Ekman-Larsson (Michael Stone, Domi), 54. Ekman-Larsson (Hanzal, Michael Stone)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Palmieri, Zacha, Hall – Boucher, Henrique, B. Bennett – Parenteau, Zajac, Cammalleri – Smith-Pelly, Fiddler, Kalinin.
    Arizona Coyotes: Peters (Domingue) – C. Murphy, Ekman-Larsson, Michael Stone, Goligoski, Schenn, Chychrun – Vrbata, Hanzal, Domi – Doan, Richardson, Rieder – Duclair, Martinook, J. McGinn – White, Dvorak, Crouse.

    Rozhodčí: Leggo, Lewis – Gibbons, Driscoll.

    Diváci: 12 756
    bahis siteleri