NY Islanders – Montreal 2:3 (kon.) | NY Rangers – Boston 5:2 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Anaheim – Nashville 6:1 (kon.)
konec
New York Rangers
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
Boston Bruins
Čtvrtek 27.10.2016, 02:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Závěrem jen dodám, že David Pastrňák (krom toho, že dal branku v desáté sekundě), tak na sebe upozornil ramenem, které se objevilo v obličeji Dana Girardiho. V české extralize by z toho byl automaticky trest snad na pět zápasů a myslím si, že disciplinární komise bude hovořit s českým hokejistou a nebude to zrovna sympatické pro bostonského hráče. Ale to je pouze můj odhad. Pro dnešek je to ale z mé strany vše. Děkuji vám za pozornost a u dalších textových přenosů se budu těšit! Dobrou noc! (04:55:42)
    Pastrňák v noci tvrdě hitoval Girardiho.

     
    Československá stopa v utkání:
    1. Zdeno Chára (BOS) 0+1, 0 střel, čas na ledě: 24:09
    2. David Pastrňák (BOS) 1+0, 3 střely, čas na ledě: 12:40
    3. David Krejčí (BOS) 0+1, 1 střela, čas na ledě: 15:15
     
    Hvězdy utkání:
    1. Brandon Pirri (NYR) 2+0
    2. Rick Nash (NYR) 1+1
    3. J. T. Miller (NYR) 0+2
     
    Tak tohle si Boston určitě za rámeček nedá. První třetinu? Tu ano. Jenže zbylé dvě už nikoliv. Jako kdyby hosté zapomněli na to, že se hokej nehraje dvacet minut, nýbrž šedesát a že opravdu není hotovo, pakliže vyhrajete první třetinu o dvě branky. Přitom po deseti sekundách skóroval David Pastrňák, do přestávky ještě udělal hrubou chybu Henrik Lundqvist po střele Austina Czarnika, jenže Švédovi snad musela být zima ve zbytku zápasu. Ve druhé třetině se Boston nechal až moc vylučovat a tím se dostal domácí celek do pohody. Naprosto zaslouženě vyhrál. Od pátého gólu Jezdců se utkání víceméně pouze dohrávalo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Jimmy Hayes centroval trošku naslepo před branku Henrika Lundqvista a tenhle centr nepřinesl šanci hokejistům Bruins alespoň na třetí gól.
     
    58:50
    Ryan McDonagh pouze nahazuje za branku Zana McIntyra, kde puk sbírá obránce Bostonu Torey Krug.
     
    58:03
    Tempo zápasu je v posledních minutách velice špatné. Rangers si dělají ze závěru zápasu až takový menší trénink. Dělají si na vlastním ledě, co chtějí....
     
    57:48
    Henrik Lundqvist přerušuje hru. Švéd zapomněl na to, že inkasoval velice lacinou branku v patnácté minutě a ve zbytku zápasu neudělal chybu.
     
    57:12
    Jesper Fast je zpět na ledě, ale že by trnul hrůzou, jestli brankář Henrik Lundqvist potřetí neinkasuje? Tak o tom nemůže být v žádném případě řeč.
     
    56:37
    Ne! Tohle oslabení se vítězům Stanley Cupu 2011 vůbec nedaří. Rangers tenhle zápas nemůžou pustit. Hokejisté v bílém jsou jako opařeni...
     
    56:00
    Ale Rangers tohle oslabení skvěle brání, základem je to, že včas přistupují k hráčům Bruins. Boston dnes nemá co nabídnout v Madison Square Garden!
     
    55:10
    Dvě minuty přesilové hry, pokud tedy nepřijde trest hostujícího hokejisty. Jesper Fast (NYR) dostává trest za vysokou hůl v obličeji Austina Czarnika.
     
    55:10
    Tak tohle nebylo vůbec špatné v podání Davida Krejčího. To na něm postavil Boston svojí akci, která skončila střelou z mezikruží Ryana Spoonera!
     
    54:29
    Colin Miller rozehrává od branky, ve které ve třetí třetině stojí Zane McIntyre. Rozhodně muž, který si na nedostatek práce dnes nemůže vůbec stěžovat.
     
    53:53
    Jako kdyby se zápas už pouze dohrával. Jako kdyby Bruins ztratili jakoukoliv výhru v obrat, je to hodně špatné v podání hráčů v bílém...
     
    53:11
    První lajna domácího mužstva tvořila hru v útočném pásmu Rangers a mohl za to především nejlepší střelec světového šampionátu 2005 Rick Nash!
     
    52:47
    Rick Nash se potkal se Zdenem Chárou v rohu útočného pásma domácích. Nakonec z toho bylo přerušení hry Zanem McIntyrem. Je tady komerční přestávka.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 30. Rick Nash (Stepan, Vesey), 37. K. Hayes (Fast, McDonagh), 40. Pirri (J. T. Miller, Zibanejad), 43. Pirri (M. Staal, J. T. Miller), 44. Vesey (Rick Nash, Stepan) – 1. Pastrňák (Marchand, Chára), 15. Czarnik (Krejčí)


    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei, Girardi – Vesey, Stepan, Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, Fast – Pirri, Lindberg, Jooris.
    Boston Bruins: McIntyre – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, C. Miller, Liles – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Beleskey, Krejčí, Czarnik – D. Moore, Spooner, J. Hayes – Schaller, Riley Nash, Acciari.

    Rozhodčí: St. Pierre, Mclsaac – Cormier, Driscoll
    bahis siteleri