NY Islanders – Montreal 2:3 (kon.) | NY Rangers – Boston 5:2 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Anaheim – Nashville 6:1 (kon.)
konec
New York Rangers
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
Boston Bruins
Čtvrtek 27.10.2016, 02:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:10
    Dvě minuty přesilové hry, pokud tedy nepřijde trest hostujícího hokejisty. Jesper Fast (NYR) dostává trest za vysokou hůl v obličeji Austina Czarnika.
     
    48:56
    A Brad Marchand (BOS) navíc zasáhl obličej Ryana McDonagha, takže dvě minuty pro hráče hostů.
     
    37:58
    A Boston bude nakonec rád, když třetina skončí 2:2, protože Matt Beleskey (BOS) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    30:47
    Tak nyní může být David Pastrňák (BOS) rád, že to jsou pouze dvě minuty, protože český útočník zasáhl ramenem soupeře Dana Girardiho a úder šel přímo do hlavy hráče Rangers. Obránce domácích odchází do kabiny. Tohle může být něco, čím se může klidně zabývat i disciplinární komise NHL. Dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku pro českého hokejistu.
     
    28:04
    Austin Czarnik (BOS) dnes vstřelil jednu branku, ale nyní bude doufat, že jeho tým neinkasuje. Dvě minuty za nedovolené branění.
     
    25:28
    Tak to je hodně zbytečný útočný faul hostujícího Tima Schallera (BOS), který si přidržel Brandona Pirriho. Dvě minuty pro křídlo čtvrté lajny Bruins.
     
    10:09
    Oba týmy si vyzkouší hru ve čtyřech, Mats Zuccarello (NYR) a Rilley Nash (BOS) si asi pohovořili a nebyla nouze o legraci. Dvě minuty za sekání pro oba.
     
    07:40
    A o obraně to bude i nyní, protože Ryan Spooner (BOS) je prvním vyloučeným hráčem dnešního večera. Rangers si jako první zahrají přesilovou hru.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 30. Rick Nash (Stepan, Vesey), 37. K. Hayes (Fast, McDonagh), 40. Pirri (J. T. Miller, Zibanejad), 43. Pirri (M. Staal, J. T. Miller), 44. Vesey (Rick Nash, Stepan) – 1. Pastrňák (Marchand, Chára), 15. Czarnik (Krejčí)


    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei, Girardi – Vesey, Stepan, Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, Fast – Pirri, Lindberg, Jooris.
    Boston Bruins: McIntyre – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, C. Miller, Liles – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Beleskey, Krejčí, Czarnik – D. Moore, Spooner, J. Hayes – Schaller, Riley Nash, Acciari.

    Rozhodčí: St. Pierre, Mclsaac – Cormier, Driscoll
    bahis siteleri