NY Islanders – Montreal 2:3 (kon.) | NY Rangers – Boston 5:2 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Anaheim – Nashville 6:1 (kon.)
konec
New York Rangers
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
Boston Bruins
Čtvrtek 27.10.2016, 02:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:06 Jimmy VESEY - 5:2
     
    43:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    A další branka Rangers a tohle je velká chyba Davida Pastrňáka, protože ten si nepokryl JIMMYHO VESEYHO, jenž dostal puk od Ricka Nashe před odkrytou svatyni Bostonu! Trošku nekoncentrace střelce první branky zápasu, tohle si měl určitě pohlídat. Boston ztrácí v Madison Square Garden! 5:2. Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.
    42:23 Brandon PIRRI - 4:2
     
    42:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tohle je ideální vstup pro Rangers do třetí třetiny. BRANDON PIRRI dává svojí druhou branku večera. Tentokráte po střele Marca Staala. Zase je to chyba hlavně obrany Bruins, nikoliv brankáře. Ke střelci se puk odrazil od mantinelu a ačkoliv jej napoprvé netrefil ideálně tak měl dostatek času na druhý pokus! 4:2. Asistence: Marc Staal, J.T.Miller
    39:25 Brandon PIRRI - 3:2
     
    39:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je krize Bostonu a ohromná! J.T. Miller našel spoluhráče na kruhu. BRANDON PIRRI zůstal nepohlídaný na pravém kruhu a hosté to určitě zjistili v době, kdy hráč Rangers poslal puk zápěstím nad rameno Zana McIntyra. 3:2! Asistence: J.T.Miller, Mika Zibanejad!
    36:35 Kevin HAYES - 2:2
     
    36:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle je branka, která jde zřejmě za Zanem McInytrem, protože velice hloupý gól dostal brankář Bostonu, kdy KEVIN HAYES o něj otřel puk šikovně pokusem z brankové čáry. Rangers srovnávají na 2:2. Předtím tam své odvedl Jesper Fast a Ryan McDonagh! Asistence: Jesper Fast, Ryan McDonagh
    29:16 Rick NASH - 1:2
     
    29:16
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilovka je u konce, protože domácí to sehráli velice rychle a snadno, hosté propadli. Jimmy Vesey vybojoval hrací předmět v rohu. Puk se dostal z kruhu od Dereka Stepana až k RICKU NASHOVI, který napoprvé sice nedal branku, ale podruhé už překonal Zana McIntyra! 1:2! Asistence: Derek Stepan, Jimmy Vesey.
    14:56 Austin CZARNIK - 0:2
     
    14:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je velká chyba Henrika Lundqvista. Hokejisté Bruins vedou 2:0, AUSTIN CZARNIK to zkusil před obránce Rangers a Švéd v brance domácích pustil hodně lacině puk do své klece! Pro střelce branky je to vůbec první gól v životě v NHL! 0:2! Asistence: David Krejčí!
    00:10 David PASTRŇÁK - 0:1
     
    00:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Patrice Bergeron prohrál buly s Derekem Stepanem, ale Nick Holden chyboval v rozehrávce. Zdeno Chára toho využil přihrávkou na Brada Marchanda, ten dostal do výborné pozice DAVIDA PASTRŇÁKA, český hráč si najel z křídla před Henrika Lundqvista a dal první branku zápasu! 0:1! Asistence: Brad Marchand, Zdeno Chára!

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 30. Rick Nash (Stepan, Vesey), 37. K. Hayes (Fast, McDonagh), 40. Pirri (J. T. Miller, Zibanejad), 43. Pirri (M. Staal, J. T. Miller), 44. Vesey (Rick Nash, Stepan) – 1. Pastrňák (Marchand, Chára), 15. Czarnik (Krejčí)


    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Holden, M. Staal, Klein, Skjei, Girardi – Vesey, Stepan, Rick Nash – J. T. Miller, Zibanejad, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, Fast – Pirri, Lindberg, Jooris.
    Boston Bruins: McIntyre – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, C. Miller, Liles – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Beleskey, Krejčí, Czarnik – D. Moore, Spooner, J. Hayes – Schaller, Riley Nash, Acciari.

    Rozhodčí: St. Pierre, Mclsaac – Cormier, Driscoll
    bahis siteleri