New Jersey – Chicago 2:3 (po pr.) | Carolina – NY Rangers 3:2 (kon.) | Colorado – Winnipeg 0:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 5:2 (kon.) | Anaheim – Columbus 0:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 0:2 (kon.)
Buffalo – Florida 3:0 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 29.10.2016, 01:30 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:15 Arťom ANISIMOV - 2:3
     
    61:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    K tomu však vedlo následné pokračování akce. Artěmin Panarin se dostal ke střele z oblasti kruhů, kterou ještě Kinkaid chytil, ale na následnou dorážku ARTĚMA ANISIMOVA již neměl nárok. Asistence: Artěmi Panarin, Duncan Keith
    57:49 Marián HOSSA - 2:2
     
    57:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A přesilovou hru 6 na 4 využívají. K přesné přihrávce se dostal MARIÁN HOSSA, který zasunul puk do odkryté klece. Chicago tak svůj obrovský tlak přeci jen využívá. Asistence: Jonathan Toews, Richard Pánik.
    44:06 John MOORE - 2:1
     
    44:06
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey Devils jdou zaslouženě do vedení. Před bránou číhal na přihrávku JOHN MOORE, který se také k puku dostal a pokořil bezmocného Crawforda. Taylor Hall předvedl parádní individuální akci, kdy projel třetinou soupeře, poslal přihrávku před Crawforda, a tam se puk odrazil od brusle Palmieriho přesně na střelce brány. Asistence: Kyle Palmieri, Taylor Hall.
    26:48 Artemij PANARIN - 1:1
     
    26:48
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hned po vhazování se dostal ke střele Kane, ale jeho střelu vyrazil Kinkaid. Kotouč se pak ale dostal k ARTĚMINOVI PANARINOVI, který přesnou střelou vymetl všechny pavučiny v bráně Kinkaida. Asistence: Patrick Kane, Brent Seabrook
    15:32 P.A. PARENTEAU - 1:0
     
    15:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové nakonec využili svůj tlak v přesilové hře! Auvitu se dostal ke střele od modré, tu ještě tečoval Devante Smith-Pelly a puk se pak odrazil před P.A. PARENTEAUA, který se rychle zorientoval a zasunul puk za Crawforda. Devils tak jdou po dobře sehrané přesilovce do vedení. Asistence: Devante Smith-Pelly, Yohann Auvitu

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 16. Parenteau (Smith-Pelly, Auvitu), 45. J. Moore (Palmieri, Hall) – 27. Panarin (P. Kane, Seabrook), 58. Hossa (Toews, Pánik), 62. Anisimov (Panarin, Keith)


    New Jersey Devils: Kinkaid – A. Greene, Severson, J. Moore, Quincey, Auvitu, Lovejoy – Hall, Zacha, Palmieri – Cammalleri, Zajac, Parenteau – B. Bennett, Henrique, Smith-Pelly – Kalinin, Fiddler, Lappin.
    Chicago Blackhawks: Crawford – Keith, B. Campbell, Kempný, Seabrook, Hjalmarsson, Rozsíval – Pánik, Toews, P. Kane – Panarin, Anisimov, Hossa – Motte, Schmaltz, Hartman – Rasmussen, Krüger, Tootoo.

    Rozhodčí: Hebert, L´Ecuyer – Murphy, Racicot

    Diváci: 13 882
    bahis siteleri