Ural – Groznyj 1:4 (kon.) | Arsenal Tula – Ufa 0:2 (kon.) | Zenit – Tomsk 1:0 (kon.)
Machačkala – FK Krasnodar 0:0 (kon.)
konec
Anži Machačkala
0:0 (0:0)
FK Krasnodar
Neděle 30.10.2016, 17:30 • Anži Arena • Ruská Premier Liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše, přeji Vám příjemný zbytek nedělního večera. (19:42:04)
    Oslabený Krasnodar ubránil v Machačkale bod

     
    Statistiky zápasu:

    Střely celkem: 8 – 4
    Střely na branku: 4 – 1
    Držení míče: 54% – 46%
    Rohové kopy: 6 – 3
    Ofsajdy: 3 – 0
    Fauly: 8 – 18.
     
    Je dobojováno! Machačkala pod vedením Pavla Vrby udržela už čtvrté čisté konto v řadě, nicméně zcela spokojena s dnešním bezbrankovým výsledkem být nemůže. Domácí hráli přes 75 minut v početní převaze, ve které si ale vypracovali jen minimální množství větších šancí a v tabulce Premier ligy tak zůstávají na osmé pozici. Krasnodar v lize posedmé v řadě neprohrál, jenomže na třetí místo se dnes nevyšvihl a zůstává těsně za CSKA a Těrekem na páté příčce.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    A do třetice žlutá karta pro střídajícího hráče, tentokrát ji dostal Eboué. Po jeho faulu mohla Machačkala naposledy poslat míč do vápna, kde si však obránci v bílých dresech věděli rady.
     
    90+3
    Izmajlov se pochopitelně nechává ošetřovat přímo na hřišti. Bezbrankový výsledek se tak zdá být stále více pravděpodobný.
     
    90+2
    Se žlutou kartou bude zápas dohrávat také domácí Gabriel Obertan, bývalý talent Manchesteru United totiž fauloval Izmajlova a zmařil útočné snažení svého týmu.
     
    90+2
    Ricardo Laborde je po svém nástupu na hřiště hodně vidět, a to nejen kvůli svému blonďatému přelivu na hlavě. Na začátku druhé nastavené minuty teď zajel do Tigijeva, za což byl odměněn žlutou kartou.
     
    90+1
    Druhý poločas je prodloužen o tři minuty nastaveného času.
     
    90
    Pomezní rozhodčí správně zaevidoval ofsajdové postavení Iva Iličeviće a zvedl praporek nad hlavu. Kricjuk s následnou rozehrávkou nikam nespěchá.
     
    89
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Odil Achmedov, přichází Vladimir Bystrov.
     
    88
    Yannick Boli si na hranici šestnáctky hrudníkem parádně zpracoval vysokou přihrávku, po rychlé otočce už byl u malého vápna, ale tam ho stopeři Krasnodaru odzbrojili.
     
    87
    Ojedinělý útočný záchvěv Krasnodaru skončil právě u atakovaného Labordeho, který nedostal čas si zpracovat přihrávku z pravé pomezní čáry.
     
    86
    Laborde si chtěl obhodit Gasanova, kterého přitom nedovoleně poslal na zem. Následná rozehrávka Anži ale domácí fanoušky nepotěšila, míč se vrátil až k Bělenovovi.
     
    85
    Unavení hráči Krasnodaru už na ofenzivu naprosto rezignovali, v posledních minutách si bohatě vystačí s odkopy do hloubi své útočné poloviny.
     
    84
    Nestalo se, domácí se rychlou narážečkou zahnali mimo hřiště a na řadu přichází pouze dlouhý výkop krasnodarského gólmana.
     
    83
    Utkání se nám rychle chýlí ke konci. Machačkala je proti deseti stále výrazně aktivnější, jenže do šancí se ne a ne dostat. Něco na tom může změnit vhazování vedle rohového praporku.
     
    82
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Pilip Budkivskij, přichází Yannick Boli.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   55. Xandão (MCK), 90+2. Obertan (MCK) – 6. Kaboré (KRS), 47. Izmajlov (KRS), 90+2. Laborde (KRS), 90+4. Eboue (KRS)   17. Kaboré (KRS)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:18.
    Anži Machačkala: Bělenov (C) – Paršivljuk, Xandão, Jonathan Mensah, Musalov – Majewski (49. Ebecilio), Gasanov – Tigijev, Iličević, B. Berisha (60. Obertan) – Budkivskij (82. Boli).
    Náhradníci: D. Jurčenko, Šafinskij – Gadžibekov, Lazić, Ebecilio, Ščerbak, Georgijevskij, Mutari, Yambéré, Magomedov, Boli, Obertan.

    FK Krasnodar: Kricjuk – Izmajlov, Naldo, Granqvist (C), Jędrzejczyk – Achmedov (89. Bystrov), Kaboré, Gazinskij – Petrov, Podběrezkin (65. Laborde), Okriašvili (77. Eboue).
    Náhradníci: Safonov, Sinicyn – Martynovič, Wánderson, V. Kalešin, Bystrov, Laborde, Joãozinho, Pereyra, Eboue.

    Rozhodčí: Karasjov – Averjanov, Kalugin
    bahis siteleri