Švédsko – Česko 3:6 (kon.)
konec
Švédsko
3:6 (2:2)
Česko
Neděle 30.10.2016, 19:00 • Skelleftea, Švédsko • Přípravný zápas
     
    39:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další branka ve švédské síti! ONDŘEJ VAHALA zachytil power-play švédského týmu a střelou přes celé hřiště upravuje na konečných 6:3!
     
    38:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naši při hře bez brankáře v podání soupeře získali balon, Slováček našel před odkrytou klecí RADIMA ZÁRUBU, který patičkou dává razítko na druhé české vítězství – 3:5!
     
    33:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediného gólu. Po střele Sargona Abrahama míč Vahala vyrazil pouze na nohu EMILIA ROSSIHO, který neměl potíž zakončit. Český brankář již neměl žádnou šanci zasáhnout – 3:4!
     
    26:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Naši reprezentanti rázně vykročili za druhým vítězstvím nad severským soupeřem! Koudelkovu kolmou přihrávku přetavil ve čtvrtý český gól RADIM ZÁRUBA – 2:4!
     
    24:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český národní tým otáčí ve Švédsku skóre a poprvé se ujímá v dnešním zápase vedení! K údivu všech se přímo z volného přímého kopu z velké vzdálenosti trefil MICHAL BELEJ, díky kterému český výběr slaví – 2:3!
     
    17:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvoubrankový náskok Švédska je, stejně jako v úvodním vzájemném střetnutí, smazán! DAVID CUPÁK hodně šikovně vyvezl balon od postranní čáry až do středu hřiště a prudkou ranou propálil švédského gólmana – 2:2!
     
    11:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým osm minut před koncem prvního poločasu střílí kontaktní branku poté, co se prosadil DAVID CUPÁK – 2:1!
     
    06:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí futsalisté odskakují na rozdíl dvou branek! PETRIT ZHUBI přetavil svoji samostatnou akci ve druhý gól Švédů – 2:0!
     
    03:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako v prvním vzájemném zápase se i nyní dostává švédské mužstvo do vedení! Legiec přisunul z autu míč pro SARGONA ABRAHAMA, který poprvé prostřelil brankáře Vahalu – 1:0!

    Radek Klier

    Branky: 4. S. Abraham (Legiec), 7. Zhubi, 34. Rossi – 12. Cupák, 18. Cupák, 25. Belej, 27. Záruba (Koudelka), 39. Záruba (Slováček), 40. Vahala

    Karty:   10. Asp (SWE), 16. Etéus (SWE) – 17. Rešetár (CZE), 39. Koudelka (CZE)


    Švédsko: Armandt (Solberg, Johansson) – Asp, Rossi, Etéus, Stefanson – S. Abraham, J. Abraham, Burda, Legiec, Mönell, Zhubi, Berisha, Kuhi, Söderqvist
    Česko: Vahala (Gerčák) – Cupák, Koudelka, Rešetár, Slováček – Záruba, Novotný, Holý, D. Drozd, Kovács, P. Drozd, Belej

    Rozhodčí: Cílek (Česká republika), Glavonjič (Švédsko)
    bahis siteleri