Montreal – Vancouver 3:0 (kon.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (po pr.) | Anaheim – Pittsburgh 1:5 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
4:3 (0:2, 1:0, 2:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 03.11.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:41 Jakub VORÁČEK - 4:3
     
    61:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A JAKUB VORÁČEK následně i rozhoduje utkání! V akci dvou na jednoho mu parádně nahrál Giroux a VORÁČKOVA střela prošla Mrázkovi pod lapačkou. Asistence: Claude Giroux.
    58:58 Mark STREIT - 3:3
     
    58:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers drželi puk v útočné třetině, kde nakonec Simmonds obdržel přihrávku k pravé tyči hostující klece, odkud nahrnul puk na Mrázka a ve velké skrumáži se nejlépe zorientoval MARK STREIT, který už dopravil touš do brány Detroitu. Asistence: Wayne Simmonds, Brayden Schenn.
    48:18 Henrik ZETTERBERG - 2:3
     
    48:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující hokejisté ve středním pásmu vybojovali kotouč a následně se ve dvou na jednoho hnali na Neuvirtha, kde nakonec Tatar nahrál HENRIKU ZETTERBERGOVI, který se trefil přesně do pravého růžku domácí klece. Asistence: Tomáš Tatar, Justin Abdelkader.
    43:51 Roman LJUBIMOV - 2:2
     
    43:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    MacDonald obdržel přirhávkua na modrou čáru, odkud vystřelil a Mrázek jeho střelu hodně nešťastně vyrazil přímo na ROMANA LJUBIMOVA, který už měl jednoduchou úlohu přehodit ležícího brankáře. Pro ruského útočníka to je jeho první branka v NHL! Asistence: Andrew MacDonald, Sean Couturier.
    33:39 Chris VANDEVELDE - 1:2
     
    33:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní akce domácích, když Schenn obdržel přihrávku na pravou stranu, kde následně počkal a poté přesně našel najíždějícího CHRISE VANDEVELDEHO, který udělal kličku do protipohybu Mrázka a poslal kotouč do hostující klece. Asistence: Brayden Schenn, Mark Streit.
    13:31 Andreas ATHANASIOU - 0:2
     
    13:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi dobrá pasáž hostujících! ANDREAS ATHANASIOU si na pravé straně sebral puk a jel směrem na Neuvirtha, kterého překonal střelou na bližší tyč. Asistence: Riley Sheahen, Jonathan Ericsson.
    13:15 Dylan LARKIN - 0:1
     
    13:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se usadili v útočné třetině, kde nakonec DYLAN LARKIN obdržel přihrávku do rohu kluziště, odkud si vybruslil až na střed útočné třetiny, kde vystřelil a jeho pokus ještě tečoval domácí Voráček přesně za záda Mrázka. Asistence: Gustav Nyquist, Mike Green.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 34. VandeVelde (B. Schenn, Streit), 44. Ljubimov (MacDonald, Couturier), 59. Streit (Simmonds, B. Schenn), 62. Voráček (Giroux) – 14. D. Larkin (Nyquist, Green), 14. Athanasiou (Sheahan, Ericsson), 49. Zetterberg (Tatar, Abdelkader)


    Philadelphia Flyers: Neuvirth – MacDonald, Gostisbehere, Provorov, Streit, Manning, Gudas – B. Schenn, Giroux (C), Simmonds – Konecny, Couturier, Voráček – Read, Bellemare, Ljubimov – VandeVelde, Cousins, Weise.
    Detroit Red Wings: Mrázek – DeKeyser, Green, Br. Smith, Ouellet, Ericsson, Marčenko – D. Larkin, Nielsen, Nyquist – Tatar, Zetterberg (C), Abdelkader – Athanasiou, Helm, Sheahan – Ott, Glendening, D. Miller.

    Rozhodčí: Dwyer, Walsh – Murphy, Murray
    bahis siteleri