Montreal – Vancouver 3:0 (kon.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (po pr.) | Anaheim – Pittsburgh 1:5 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 03.11.2016, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání

    Tomáš Plekanec (MTL) 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:14 (03:24:16)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Carey Price (MTL) 42 zák., 0 gólů, 100,0%
    2. Torrey Mitchell (MTL) 1+0
    3. Loui Eriksson (VAN) 0+0
     
    Statistiky: Střely na bránu: 22-42; Zablokované střely: 24-12; Vhazování: 48%-52%; Hity: 19-26; Přesilové hry: 0/3-0/5; Trestné minuty: 10-6.
    Montreal vyhrál po osmé v řadě a pokračuje ve skvělé sérii!

     
    Carey Price dokázala vynulovat střelce Vancouveru a obrovským písmem se podepsal pod osmou výhru Montrealu v řadě, na které se podíleli góly Nathan Beaulieu, Torrey Mitchell a v závěru utkání technickým gólem Alexandr Radulov. Konečný výsledek. Montreal Canadiens 3 Vancouver Canucks 0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce zápasu zbývá odehrát 1 minuta.
    58:05 Alexandr RADULOV - 3:0
     
    58:05
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEXANDR RADULOV nabral na pravém křídle rychlost a v blízkosti pravé tyče se snažil puk poslat do prázdné brány, což mu sice po seknutí ze strany v podání Alexandera Edlera nevyšlo, gól byl ale uznán jako technický! Asistence: Alex Galchenyuk a Brendan Gallagher.
     
    58:00
    Ryan Miller během hry opustil svou klec a zamířil na střídačku! Vancouver to zkouší dvě minuty před koncem bez brankáře.
     
    57:16
    Tomáš Plekanec zavezl puk do útočného pásma a zkusil vypálit z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla sražena mimo.
     
    56:24
    Hra byla v levém rohu útočného pásma Vancouveru přerušena a slovně se do sebe pustili Greg Pateryn a Sven Baertschi, kdyby je rozhodčí nerozdělil, zřejmě bychom viděli potyčku a možná bitku.
     
    54:58
    Andrej Markov tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následnou střelu mezi kruhy pro vhazování zablokoval dobře postavený Christopher Tanev.
     
    54:36
    Po krátké reklamní přestávce jsme zpět a před námi je závěr utkání, ve kterém Canucks vyslali na bránu Careyho Price již 40 střel, ani jedna z nich ale neskončila gólem. Neuvěřitelné!
     
    53:40
    Vyloučený Alex Galchenyuk je zpět na ledě a Montreal Canadiens přečkal pátou hru v oslabení.
     
    52:55
    Canucks se dokázali dostat během přesilové hry k několika střelám zatím ovšem pálí slepými.
     
    51:28
    Alex Galchenyuk dostal menší trest za faul loktem a Vancouver má k dispozici pátou přesilovou hru, kterou již musí využít, pokud chce se zápasem něco udělat.
     
    50:49
    Carey Price je dnes nepřekonatelný, a pokud dokáže udržet čisté konto, určitě bude vyhlášen první hvězdou utkání.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 33. Beaulieu (Gallagher, Galchenyuk), 40. T. Mitchell (Danault, Flynn), 59. Radulov (Galchenyuk, Gallagher)


    Montreal Canadiens: Price – Jemelin, S. Weber, Markov (A), Petry, Beaulieu, Pateryn – Radulov, Galchenyuk, Gallagher – Pacioretty (C), Desharnais, Shaw – Lehkonen, Plekanec (A), Byron – Danault, T. Mitchell, Flynn. Hlavní trenér: Michel Therrien.
    Vancouver Canucks: R. Miller – Edler, Ch. Tanev, B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Markus Granlund, Brandon Sutter, Eriksson – Baertschi, Horvat, Virtanen – Burrows (A), B. Gaunce, Dorsett. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Dean Morton, Francois StLaurent. Čároví: Brandon Gawryletz, David Brisebois

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri