Astana – Olympiakos 1:1 (kon.) | Fenerbahce – Manchester Utd. 2:1 (kon.) | Zorja Luhansk – Feyenoord 1:1 (kon.)
APOEL – Young Boys 1:0 (kon.) | Qäbälä – Saint-Étienne 1:2 (kon.) | Anderlecht – Mohuč 6:1 (kon.)
Zenit – Dundalk 2:1 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Alkmaar 0:0 (kon.) | Austria – AS Řím 2:4 (kon.)
Ath. Bilbao – Genk 5:3 (kon.) | Sassuolo – Rapid 2:2 (kon.) | Astra Giurgiu – Plzeň 1:1 (kon.)
Ajax – Celta Vigo 3:2 (kon.) | Panathinaikos – Standard 0:3 (kon.) | Gent – Šachtar 3:5 (kon.)
Braga – Konyaspor 3:1 (kon.) | Schalke – FK Krasnodar 2:0 (kon.) | Nice – Salzburg 0:2 (kon.)
Fiorentina – Liberec 3:0 (kon.) | PAOK – Karabach 0:1 (kon.) | Sparta – Beer Ševa 2:0 (kon.)
Southampton – Inter 2:1 (kon.) | Curych – FCSB 0:0 (kon.) | Villarreal – Osmanlispor 1:2 (kon.)
konec
Southampton FC
2:1 (0:1)
Inter Milán
Čtvrtek 03.11.2016, 21:05 • St. Mary's Stadium, Southampton • Evropská liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u Evropské ligy zase někdy nashledanou. (23:05:19)
     
    Rozhodčí odpískal konec a Southampton si díky dvěma brankám v rozmezí pěti minut připisuje druhou výhru v letošním ročníku Evropské ligy!

    Saints byli aktivní i v druhém poločase a po hodině hry se dočkali vyrovnávací branky. Z dorážky se prosadil obránce a kapitán Virgil van Dijk. Domácí pokračovali v aktivní hře a druhé branky se dočkali po centru z levé strany, který si do vlastní branky srazil Juto Nagatomo. Soton si tak připisuje hodně důležité tři body.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Hraje se ve středu travnatého pažitu, kde se v držení míče střídají oba celky. Interu utíká jak pomyšlení na body v tomto utkání, tak postup do play-off Evropské ligy.
     
    90+1
    Hraje se již první minuta nastavení. Uvidíme, zda se ještě Interu povede něco vymyslet, Času má už ovšem jen pramálo.
     
    90
    V závěru utkání je ještě potrestán zbytečnou žlutou kartou aktivní James Ward-Prowse a hostující Miranda. Oba se zbytečně pošťuchovali a dostali tak žlutou kartu.
     
    89
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Antonio Candreva, přichází Jonathan Biabiany.
     
    88
    Domácí celek kombinuje a stále se pokouší hrát co nejaktivněji. Interu se už nedaří převzít kontrolu nad hrou a vypadá to, že dnešní utkání prohraje.
     
    86
    Juto Nagatomo si nyní podržel na pravé straně postupujícího domácího hráče. Ten tak vybojoval luxusní standardní pozici z dobré pozice.
     
    85
    Felipe Melo fauloval na polovině hřiště jednoho z domácích a byl mu odpískán faul. Domácí ale na nic nečekali a hned rozehráli svou akci.
     
    83
    St. Mary's stadionem to nyní jen zahučelo. Nathan Redmond se po levé straně prodral až do zakončení. Anglický hráč zakončoval svou akci střelou na zadní tyčku. Tam ovšem byl připravený Handanovič!
     
    82
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Assane Demoya Gnoukouri, přichází Felipe Melo.
     
    81
    Milánští kombinují ve středu travnaté plochy a pomalu a jistě musejí střádat plány na vyrovnání. V současné době jim uniká jak pražská Sparta, tak i právě Southampton.
     
    80
    Na druhé straně to zkoušel jeden z domácích fotbalistů, který ale mířil jen vysoko nad svou branku. Proto se bude odkopávat od ní. Inter má už jen málo času.
     
    79
    Vše bylo zakončeno střelou Maura Icardiho, jenž pálil do středu branky. Zde byl připraven Fraser Forster, jenž míč mířící na jeho branku dokázal vyrazit.
     
    78
    Inter se pokoušel něco vymyslet, ale centrovaný míč do vápna nebyl ovšem tím, kterým by měl toto utkání vyrovnat. Milánští pokračují ve své aktivitě.
     
    77
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Dušan Tadić, přichází Steven Davis.
     
    76
    Ten ale nebyl nijak zakončen, a tak se do úniku hnal Redmond. Ten byl ovšem zastaven bránícím hráčem ještě na polovině svého celku.
     
    75
    Na opačné straně hřiště se hostujícímu celku povedlo vybojovat rohový kop z pravé strany. Centrovaný míč byl bránícím hráčem zblokován na roh.
     
    74
    Rohový kop domácího celku byl zakončen centrem na hlavu Nathana Redmonda, jenž zakončoval na zadní tyčku. Branku ale nakonec netrefil.
     
    74
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Gary Medel, přichází Éder.
     
    72
    Domácí celek nepolevuje v aktivitě a i nadále se pokouší vymyslet další gólové akce. Za jejich aktivitu si ovšem vedení v utkání opravdu zasloužili.
     
    70
    Inter se dostal do útoku, kde vybojoval rohový kop. Ten ovšem nebyl zakončen nějakým střeleckým pokusem. Po neúspěšném centru se bude odkopávat od branky Handanoviče.
    69. Juto NAGATOMO - 2:1
     
    69
    Southampton právě vstřelil branku!
    Obrat je na světě! Kruté to nyní bylo na obránce JUTA NAGAMOTA, od kterého se míč odrazil za záda vlastního brankáře! Centr z levé strany si chtěl zpracovat, ale od stehna se míč takovým obloučkem dostal do branky.
     
    68
    Saints kombinují blízko vápna Interu a snaží se vymyslet druhou gólovou akci. Italský celek se opět k ničemu v tomto poločase nedostal.
     
    66
    Domácí jsou politi živou vodou a snaží se hrát co nejaktivněji. Uvidíme, zda se jim povede dostat se do vedení anebo utkání dopadne jiným výsledkem.
    64. Virgil van Dijk - 1:1
     
    64
    Southampton právě vstřelil branku!
    Nejdříve se VIRGIL VAN DIJK neprosadil a brankář jeho zákrok úžasně vytáhl. Následně ale na jeho pokus neměl. Southampton nejdříve napálilo břevno, od kterého se míč dostal k domácímu kapitánu, jenž zakončoval do odkryté branky. Je vyrovnáno!
     
    63
    Následně se do skvělé střelecké pozice prodral Pierre-Emile Højbjerg. Dánský záložník prošel před branku, kde se odhodlal ke střele. Trefil ovšem připraveného obránce.
     
    62
    Domácí celek pokračuje v kombinační hře na útočné polovině, ale do zakončení se moc nedostává. A když ano, dopadne to jako střelecký pokus Nathana Redmonda. Toto by chytil každý brankář na světě.
     
    60
    Po hodině hry se faulem provinil jeden z domácích hráčů. Z hloubi vlastní poloviny tak budou rozehrávat fotbalisté Interu, jenž se nikam nepoženou.
     
    59
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Jay Rodriguez, přichází Charlie Austin.
     
    58
    Ivan Perišić podnikl útok po levé straně a s míčem se dostal až do šestnáctky. Zde se pokoušel obranu oklamat hrou tělem, ale oklamal i sebe. Míč mu ujel a skončil u obránců Saints.
     
    56
    Ale ten není ani na pátý pokus zakončen nějakým nebezpečným pokusem. Southampton ovšem pokračuje v aktivní hře, a tak uvidíme, zda se jim povede dostat se do nějakého zakončení.
     
    55
    Po rychlém přesunu směrem dopředu uvidíme rohový kop. Pierre-Emile Højbjerg centroval do vápna, ale jeho pokus byl připraveným obráncem zblokován na pátý roh Saints v utkání.
     
    54
    Před brankou Frasera Forstera se srazili dva hostující hráči a jeden domácí. Všichni se ovšem po pár sekundách zvedají a budou tak moci pokračovat ve hře.
     
    53
    V další akci byl v ofsajdovém postavení nalezen Jay Rodriguez, jenž dnes plní roli hrotového útočníka. Odkopávat se bude od branky Handanoviče.
     
    52
    Nesportovně se nyní prezentoval Gary Medel, jenž ve vzdušném souboji poslal k zemi zezadu jednoho z domácích hráčů. Následovat tak bude udělení žluté karty.
     
    51
    Následná akce byla ukončena faulem Sama McQueena na levé straně. Faulovaným byl Antonio Candreva, který McQueena v prvním poločase nesportovně fauloval.
     
    50
    To byla dobrá šance domácích! Střela ze střední vzdálenosti byla hostujícím brankářem vyražena před sebe, kde s dorážkou přispěchal Dušan Tadić. Ten se k hlavičce ale díky dalšímu zásahu Handanoviće nedostal.
     
    48
    Následné snažení Sotonu bylo zakončeno střelou z pětadvaceti metrů. Pierre-Emile Højbjerg svým pokusem ovšem mířil jen nad branku Interu.
     
    47
    Domácí celek se po levé straně dostával do akce, ale Dušan Tadić byl o míč připraven. Následně přišel nejspíše faul na domácího hráče, který ale zůstal nepotrestán.
     
    46
    Domácí se hned dostali do první střelecké pozice. Odražený míč se dostal k Jamesu Wardovi-Prowsemu, jenž zakončoval z voleje. Jeho pokus k pravé tyčce ovšem lapil Handanovič.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce! Hosté se po přežití aktivity domácího celku dostali do vedení po střele Maura Icardiho. Argentinský hráč byl ve správný moment na správném místě. V závěru poločasu mohl vyrovnat Dušan Tadić, ale ten svojí penaltu zahodil! Počkejme si tedy na druhý poločas.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+4
    První poločas skončil.
    45+4. Zahozená penalta Dušana Tadiće
     
    45+4
    Spravedlnost se ukázala! Střela Dušana Tadiće z penaltového puntíku mířila k pravé tyčce, kde se ovšem skvěle zaskvěl slovinský brankář Handanović!
     
    45+3
    Za předchozí zákrok je potrestán Antonio Candreva nakonec je žlutou kartou, ačkoliv mohl klidně dostat kartu červenou. Následovat bude penalta.
     
    45+2
    Ještě před zahráním penalty se pošťuchují hráči a to poté, co byl Sam McQueen zasáhnut pěstí do obličeje. Uvidíme, jak toto rozhodčí vyřeší.
     
    45+1
    Deset sekund před koncem první minuty prodloužení zahrál rukou ve vápně Ivan Perišić. Ten se míče dotkl loktem, to bylo hodně přísné rozhodnutí!
     
    45
    Domácí celek kombinuje na vlastní polovině v době, kdy čtvrtý rozhodčí dnešního utkání nastavil nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Blíží se konec prvního poločasu, ve kterém padla jediná branka. Na starosti jí mají méně aktivnější hosté, jenž využili protiútoku a důrazu v pokutovém území.
     
    42
    Následně byl právě domácí kapitán ve vzdušném souboji agresivnější. Ale ani toto nebyl faul, ačkoliv hostující hráč ležel pár sekund na hřišti.
     
    41
    Rohový kop se snášel na hlavu Virgila van Dijka, který byl ovšem na penaltě držen Andreou Ranocchiou. Polský rozhodčí ovšem nedovolený zákrok neviděl.
     
    40
    Snažení domácích bylo zakončeno centrem Nathana Redmonda z pravé strany. Míč byl brankářem vyražen na kopačku Oriola Romeua, který ale trefil jen nohu připraveného obránce.
     
    38
    Následně byl ve středu hřiště faulován Nathan Redmond. Počkal si na něj obránce Miranda, který jej kopem zezadu poslal k zemi. Následovat bude standardní situace.
     
    37
    Mauro Icardi se nyní dostával do zakončení po levé straně, ale v této pozici byl nalezen nedovoleně. Rozhodčí argentinskému hráči odpískal ofsajd.
     
    35
    Inter tak první akcí celkem zaskočil domácí celek, který byl do této doby mnohem aktivnější. Uvidíme, zda na to Saints dokáží do konce poločasu odpovědět.
    33. Mauro ICARDI - 0:1
     
    33
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Po první šanci utkání jdou do vedení ovšem hosté! Po centru z pravé strany mohl do odkryté branky zakončovat Perišić, ale tomu se nepovedlo prostřelit obránce. Míč se tak dostal k MAURIMU ICARDIMU, jenž svou bombou prostřelil vše, co mu stálo v cestě!
     
    32
    Míč do vápna dostával Nathan Redmond, který zakončoval patičkou a při tomto pokusu upadl. Míč skončil vedle branky a anglický fotbalista se dožadoval hodně naivně pokutového kopu.
     
    31
    A po odkopu míče od branky Handanoviče vidíme opět kombinační hru domácího celku. Dočkají se modročervení první branky utkání?
     
    29
    Aktivnímu Sotonu se povedl vybojovat druhý rok v utkání. Rozehráván byl z pravé strany, proletěl vápnem, ale do zakončení se nikdo nedostal. Následně míč skončil v autu.
     
    28
    Míč do běhu následně dostával Nathan Redmond, který byl v dobré pozici. Následně se dostal ke střele, která byla ovšem zblokována bránícím hráčem.
     
    27
    Domácí celek kombinoval na vlastní polovině, kde o míč zbytečně přišel. Přihrávka Oriola Romeua na pravou stranu byla nepřesná, a tak budou Italové rozehrávat aut.
     
    25
    Jay Rodriguez na hranici vápna upadl, ale faul byl odpískán právě jemu. Hlavičkující hráč Interu byl totiž právě Rodriguezem zasažen nohou do hlavy.
     
    24
    Míč na Jaye Rodrigueze mířil po levé straně a málem se k anglickému fotbalistovi dostal. A i kdyby dostal, nic by se nestalo. Domácí útočník byl v ofsajdu.
     
    22
    Nathan Redmond nyní poslal po levé straně obránce Sama McQueena. Tomu se ale přízemní přihrávkou do vápna nepovedlo najít nikoho, kdo by mohl zakončovat. Míč skončil v rukavicích brankáře.
     
    21
    Stále vidíme kombinační hru domácího celku, kterému se ovšem nepovedlo dosud dostat se do nějaké gólové akce. Uvidíme, co nyní.
     
    20
    Nevymyslel nic, a tak je stav utkání po dvaceti minutách stále bez branek. Vidíme celkem vyrovnanou hru, ale o něco aktivnějším směrem dopředu jsou Saints.
     
    19
    Právě James Ward-Prowse se staví ke standardní situaci z levé strany, která bude rozehrána po ruce jednoho z hostujících hráčů. Co anglický celek vymyslí?
     
    18
    Interu byl následně odpískán útočný faul. Gary Medel ve středu hřiště fauloval ve vzdušném souboji domácího Jamese Warda-Prowseho.
     
    17
    Jenže přišla akce Interu. Ivan Perišić hledal přihrávkou z levé strany nabíhajícího spoluhráče. Ten se ovšem k míči nedokázal dostat.
     
    16
    Domácí kombinují na útočné polovině a následně se budou chtít dostat do nějaké další akce. Dnes se jim daří hrát opravdu aktivně.
     
    14
    K zajímavému pokusu se odhodlal domácí Nathan Redmond. Ten si naběhl do vápna z levé strany, obešel Ranocchiu a zakončoval střelou na zadní tyčku. Branku ale jen minul.
     
    13
    Inter se po posledních situacích snaží situaci uklidnit kombinační hrou ve středu travnaté plochy. Italský velkoklub si aktuálně jen nahrává a přihrávky dopředu moc nepřicházejí.
     
    12
    Následoval první střelecký pokus. Z nějakých dvaceti metrů to vyzkoušel Jay Rodriguez. Jeho technická střela ovšem branku Handanoviče nemohla ohrozit.
     
    11
    Domácí celek se následně prodíral do vápna, ale na jeho hranici byl jeden z postupujících hráčů zastaven. Snažení anglického celku ovšem pokračuje.
     
    10
    Po dlouhé době jsme viděli nějakou kloudnou akci. Po kombinační hře se k míči na hranici vápna dostal Jay Rodriguez. Ten následně mířil pod břevno, ale branku nakonec přestřelil.
     
    8
    Jeden z hostů se s míčem objevil až za čárou, a tak se bude vhazovat v blízkosti slovinského brankáře hájícího barvy Interu Milán.
     
    7
    Hra je nyní něco pomalejší, Inter se pomalým tempem pokouší něco vymyslet. Nevypadá to ovšem, že by se jim něco mohlo povést vytvořit.
     
    6
    Rohový kop domácím vůbec nevyšel, a tak vidíme kombinační hru hostujícího celku. Inter dnes bojuje o hodně důležité body do ligové tabulky.
     
    4
    Do útoku se tak dostal domácí celek, který po snažení na levé straně vybojoval aut. Po něm byl k vidění centr do vápna, jenž byl Mirandou odvrácen na první rohový kop utkání.
     
    3
    Do vedení mohli jít ovšem hosté! Mauro Icardi našel přihrávkou do vápna nabíhajícího Évera Banegu, který se do zakončení neprodral. Jeho klička v šestnáctce byla neúspěšná.
     
    2
    Southampton hraje aktivně od prvních minutek. Nyní od nich vidíme kombinační hru na vlastní polovině na které budou chtít vymyslet nějakou akci směrem dopředu.
     
    1
    Utkání začalo výkopem hostujícího celku, který dnes nastupuje v netradičních světlých dresech. Do první šance se ovšem dostali domácí. Hlavička Jaye Rodrigueze z vápna ovšem skončila mimo branku,
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky byly právě přivítány na stadionu St. Mary. Už od prvních minut zde panuje skvělá atmosféra od fanoušků obou táborů, máme se na co těšit!
     
    Krásný večer všem fanouškům evropského fotbalu. Za pár minutek začíná utkání skupiny K mezi Southamptonem a Interem. Kdo bude v dnešním utkání úspěšnější?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Southampton FC: Forster – Martina, Jošida, van Dijk (C), McQueen – Romeu, Ward-Prowse – Højbjerg, Redmond, Tadić – Jay Rodriguez.
    Náhradníci: Lewis – Clasie, Fonte, S. Davis, Austin, Boufal, Bertrand.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Ranocchia, Miranda, Nagatomo – Candreva, Medel, Gnoukouri, Perišić – Banega – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Melo, Biabiany, Ansaldi, Santon, Éder, Murillo.

    Rozhodčí: Gil – Sapela, Borkowski.
     
    Minulý zápas

    Inter Milán 1:0 Southampton FC
    67. Candreva (Santon)

    Inter Milán: Handanovič – Nagatomo (90+1. D'Ambrosio), Miranda, Murillo, Santon – Gnoukouri, Medel, Brozović – Candreva (81. Ansaldi), Icardi (C), Éder (86. Perišić).

    Southampton FC: Forster – Martina, Jošida, van Dijk (C), McQueen – Højbjerg, Romeu, Ward-Prowse – Tadić (73. Boufal) – Jay Rodriguez (78. S. Davis), S. Long (48. Austin).
     
    INTER MILÁN
    Nerrazzuri se po špatném začátku skupiny zvedají. Milánští nejdříve prohráli na domácí půdě s Beer Ševou 0:2 a následně o dvě branky prohráli také v Praze. Naposledy se ovšem vrátili do boje o postup výhrou nad Southamptonem. Povede se jim vyhrát i v Anglii?
     
    Southampton FC
    Anglický celek je aktuálně na druhém místě skupiny K. V prvním utkání se jim sice povedlo zdolat Spartu Praha, následně ovšem uhráli remízu v Izraeli a naposledy prohráli v Miláně 0:1. Saints jsou se čtyřmi body na kontě aktuálně na druhém místě.
     
    Krásný den všem fanouškům kvalitního fotbalu! Southampton se utká s Interem Milán v zamotané skupině. Vyhrát budou chtít oba celky. Uvidíme, kdo bude nakonec úspěšný.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

    David Panuška

    Branky: 64. van Dijk, 69. Nagatomo (vla.) – 33. Icardi (Perišić)

    Karty:   90. Ward-Prowse (SOT) – 45+3. Candreva (INM), 52. Medel (INM), 90. Miranda (INM)

    Neproměněná penalta: 45+4. Tadić (SOT), brankář Handanovič zneškodnil


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:9.
    Southampton FC: Forster – Martina, Jošida, van Dijk (C), McQueen – Romeu, Ward-Prowse – Højbjerg, Redmond, Tadić (77. S. Davis) – Jay Rodriguez (59. Austin).
    Náhradníci: Lewis – Clasie, Fonte, S. Davis, Austin, Boufal, Bertrand.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Ranocchia, Miranda, Nagatomo – Candreva (89. Biabiany), Medel (74. Éder), Gnoukouri (82. Melo), Perišić – Banega – Icardi (C).
    Náhradníci: Carrizo – Melo, Biabiany, Ansaldi, Santon, Éder, Murillo.

    Rozhodčí: Gil – Sapela, Borkowski
    bahis siteleri