NY Islanders – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Toronto 1:2 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 5:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 1:0 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Chicago – Colorado 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 6:2 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 2:3 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
4:3 (1:0, 2:0, 0:3 - 1:0)
Winnipeg Jets
Pátek 04.11.2016, 00:10 • Verizon Center, Washington (kapacita 18506 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:21 Alexandr OVEČKIN - 4:3
     
    63:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! John Carlson zavezl puk do útočného pásma, Capitals rozestavěli svou kombinaci. Následná Carlsonova nezištná přihrávka našla přesně připraveného ALEXANDERA OVEČKINA, který ze své typické pozice propálil Hutchinsona! Asistence: John Carlson a Nicklas Bäckström.
    51:11 Marko DAŇO - 3:3
     
    51:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! Ze zcela jasné záležitosti je vyrovnáno! Na hostech je vidět obrovský zápal, za který jsou odměněni srovnáním. Na výbornou práci Postmy za brankou navázal Andrew Copp, který přikopl kotouč MARKU DAŇOVI, jenž prostřelil Holtbyho! Asistence: Andrew Copp a Brandon Tanev.
    45:23 Adam LOWRY - 3:2
     
    45:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáče snižující branka jako by polila živou vodou. Dustin Byfuglien se vřítil do útočného pásma, obkroužil branku a poté našel před brankou volného ADAMA LOWRYHO, který podruhé prostřelil Holtbyho a dostává svůj tým na dostřel jednoho gólu. Asistence: Dustin Byfuglien.
    42:11 Toby ENSTRÖM - 3:1
     
    42:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu ztropil nejdříve špatně rozehrávající Carlson a následně zbrkle vyjetý Holtby. TOBIAS ENSTRÖM se dostal ke kotouči a snadno jej dovezl do odkryté branky! Bez asistence.
    30:04 Alexandr OVEČKIN - 3:0
     
    30:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Elitní formace Capitals zamkla soupeře v obranném pásmu a udeřila! Nicklas Bäckström nabil na tvrdou ránu Johnu Carlsonovi, jehož bombu dokázal Hutchinson jen vyrazit před sebe, kde na dorážku číhal ALEXANDER OVEČKIN! Velmi podobná branka jako Bäckströmova otevírací. Asistence: John Carlson a Nicklas Bäckström.
    21:48 T. J. Oshie - 2:0
     
    21:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Klasické nedáš, dostaneš. Byfuglienovu ránu zastavila branková konstrukce, na druhé straně se Capitals radují! Andre Burakovsky posunul zpoza branky kotouč na T. J. OSHIEHO, který ještě udělal kličku Hutchinsonovi a bekhendem zasunul puk do prázdné branky! Asistence: Andre Burakovsky.
    14:38 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:0
     
    14:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! NICKLAS BÄCKSTRÖM nejdříve zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej předal Ovečkinovi a směřoval před branku. Ruský kanonýr se uvolnil kličkou na střed, jeho střelu dokázal Hutchinson jen vyrazit před sebe a Bäckström následně bekhendem přehodil jeho beton. Asistence: Alexander Ovečkin a Justin Williams.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 15. Bäckström (Ovečkin, Williams), 22. Oshie (Burakovsky), 31. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 64. Ovečkin (Carlson, Bäckström) – 43. Enström, 46. Lowry (Byfuglien), 52. Daňo (Copp, B. Tanev)


    Washington Capitals: Holtby – Alzner, Niskanen, Orlov, Carlson, Orpik, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström, Williams – Johansson, Kuzněcov, T. Wilson – Burakovsky, Eller, Oshie – Sanford, Beagle, Connolly.
    Winnipeg Jets: Hutchinson – Morrissey, Byfuglien, Enström, Postma, Melchiori, Chiarot – Ehlers, Scheifele, Wheeler (C) – B. Tanev, Perreault, Connor – Laine, Lowry, Armia – Burmistrov, Copp, Daňo.

    Rozhodčí: St. Pierre, McCauley – MacPherson, Devorski

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri