Slovensko – Norsko 2:1 (kon.) | Švédsko – Česko 3:2 (po pr.)
po prodl.
Švédsko
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Česko
Pátek 04.11.2016, 19:00 • Frölundaborgs isstadion • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Švédsko vítězí, když v prodloužení využilo početní výhodu. Parádní kombinaci zakončil do prázdné branky CARL GRUNDSTRÖM. Asistence: Elias Pettersson.
     
    59:14
    Ale oslabení bude pokračovat. Lukáš Doudera za českou brankou zahrál vysokou holí.
     
    58:17
    Jakub Škarek se nyní vyznamenal! Jonathan Davidsson pálil po rychlé přihrávce a český brankář se dokázal přemístit, aby vytěsnil ránu vyrážečkou. Škarek poté i napodruhé vychytal Davidssona, který to zkoušel ze stejné pozice.
     
    56:50
    Český tým se bude muset poprvé v utkání bránit početní přesile soupeře. Na trestnou lavici usedá Dominik Lakatoš.
     
    33:12
    Dominik Lakatoš dvakrát zakončoval před švédskou brankou. Sandström ovšem ucpal prostor.
     
    32:54
    Marcus Davidsson to při napadání české rozehrávky přehnal se svou aktivitou a je potrestán za podražení. Český tým tak bude hrát ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    31:41
    Vyloučení v týmu Švédsko (Grundström – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Nenápadnou střelu od modré čáry vyslal Lukáš Jašek a hokejku do ní ještě šikovně vložil ADAM KUBÍK, který ránu usměrnil mimo dosah švédského brankáře. Asistence: Lukáš Jašek, Lukáš Anděl.
     
    29:28
    Vylučuje se na obou stranách a bude se hrát ve čtyřech. Anděl pronikal podél levého mantineulu, kde jej nedovoleně zastavil Lias Andersson. Sudí ovšem potrestal i pád českého hráče.
     
    25:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jen co se Švédové dostali do útočného pásma, dokázali skórovat. První ránu ještě dokázal Škarek vytěsnit, ale odražený kotouč ihned do branky vrátil CARL GRUNDSTRÖM, na což už český brankář nedokázal zareagovat. Asistence: Lias Andersson, Linus Högberg.
     
    24:38
    Kodýtek hledal Douderu, ale přihrávka neprošla. Doudera se ale brzy dostal znovu ke kotouči, který byl ztečován a Sandström se musel hodně natahovat, aby jej vytěsnil!
     
    17:29
    Kvasnička si počkal, až Sandström ztratí výhled a poslal na jeho brankou svižnou střelu, která orazítkovala spojnici břevna a tyče!
     
    12:32
    Po závaru před českou svatyní zazvonila tyč!
     
    07:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Soupeř dostal prostor navíc v útočném pásmu a okamžitě toho dokázal využít. Asplund z rohu našel Dahléna, který ještě přistrčil na JESPERA BRATTA a ten se u tyče nemýlil, když zakončil nad Škarkův beton. Asistence: Jonathan Dahlén, Rasmus Asplund.
     
    03:12
    Švédové ujeli v oslabení ve dvojici proti českému obránci, kterého vyšachovali rychlou kombinací. Škarek se ovšem stihl bleskově přemístit a vyrazil parádním zákrokem mimo tři tyče.
     
    02:55
    Český tým bude hrát přesilovou hru. Söderlund je potrestán za podražení.
     
    00:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní začátek! David Kaše dobře forčekoval obránce Švédska, který se dostal pod tlak a posunul DOMINIKU LAKATOŠOVI, který šťastnou střelou překonal Sandströma. Asistence: David Kaše.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 8. Bratt (Dahlén, Asplund), 26. Grundström (L. Andersson, Högberg), 61. Grundström (Pettersson) – 1. Lakatoš (Kaše), 32. Kubík (Jašek, Anděl)


    Švédsko: Sandström (Gustavsson) – Carlsson, Brännström, Gunnarsson, Enock, Bernhardt, Lindgren, Högberg – Bratt, Asplund, Dahlén – J. Davidsson, Karlström, Lööke – Ohlsson, Wingerli, Söderlund – Pettersson, Andersson, Grundström – M. Davidsson. Trenér: Tomas Montén.
    Česko: Škarek (Kváča) – Kalina, Hrdinka, Krenželok, Adámek, Doudera, Kvasnička, Bartko – Lakatoš, Nečas, Kaše – Zadina, Kodýtek, Koblížek – Havránek, Kubík, Jašek – Ďurač, Reichel, Anděl – Procházka. Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Bjälkander, Hallin – Nyqvist, Hillborg.
    bahis siteleri