Boston – Buffalo 4:0 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 4:2 (kon.) | Florida – Tampa 3:1 (kon.)
konec
New York Islanders
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Vancouver Canucks
Úterý 08.11.2016, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:50 Andrew LADD - 4:2
     
    50:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    ANDREW LADD se konečně dočkává a dává svůj první gól v dresu Islanders! Leddy přihrál puk za sebe na modrou, kde byl právě LADD a jeho dělovka se otřela o nohu bránícího hráče přesně za záda Millera. Asistence: Nick Leddy, Adam Pelech.
    49:11 Cal CLUTTERBUCK - 3:2
     
    49:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek uzavřel hosty v jeho obranné třetině a střelu Boychuka vyrazil Miller přímo mezi kruhy, kde se k puku dostal CAL CLUTTERBUCK, jenž už ho poslal do brány Vancouveru. Asistence: Johny Boychuk, Alan Quine.
    36:30 Markus GRANLUND - 2:2
     
    36:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Hutton nahrál puk Horvatovi, jehož střelu zblokovali domácí za svou klec, jenže kotouč se od zadního mantinelu odrazil znova na hůl hostujícího útočníka, který už následně nahrál před zcela prázdnou bránu MARKUSI GRANLUNDOVI, jenž už měl velmi jednoduchou úlohu. Asistence: Bo Horvat, Ben Hutton.
    27:38 Nikolaj KULJOMIN - 2:1
     
    27:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Leddy udržel puk v útočné třetině, kde ho následně přihrál Hickeymu, jenž poslal na párek jednoho z bránících hráčů a poté přihrával k pravé tyči, kde byl NIKOLAJ KULJOMIN, jenž už napálil puk do odkryté brány. Asistence: John Tavares, Thomas Hickey.
    09:42 Jason CHIMERA - 1:1
     
    09:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí získali puk ve středním pásmu, odkud se ihned vydali do útoku, kde Nelson vystřelil z mezikruží a Miller jeho střelu vyrazil do vzduchu za sebe a Lee následně přistrčil puk JASONU CHIMEROVI, který se tak trefuje poprvé v dresu Ostrovanů. Asistence: Anders Lee, Brock Nelson.
    04:22 Daniel SEDIN - 0:1
     
    04:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Islanders zastavili přihrávku na ujíždějícího Erikssona, jenže poté si Prince nepohlídal puk, který mu sebral DANIEL SEDIN, a ten tak jel z levé strany sám na Haláka, kterého překonal mezi jeho rukou a tělem. Bez asistence.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Chimera (Lee, B. Nelson), 28. N. Kuljomin (Tavares, Hickey), 50. Clutterbuck (Boychuk, Quine), 51. Ladd (Leddy, Pelech) – 5. D. Sedin, 37. Markus Granlund (Horvat, B. Hutton)


    New York Islanders: Halák – Leddy, Pelech, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), Clutterbuck – Lee, B. Nelson, Chimera – Prince, R. Strome, Quine – Ladd, Cizikas, N. Kuljomin.
    Vancouver Canucks: R. Miller – B. Hutton, Gudbranson, Sbisa, Larsen, Trjamkin, Edler – D. Sedin, H. Sedin, Eriksson – Markus Granlund, Brandon Sutter, Baertschi – Burrows, Horvat, Skille – B. Gaunce, Dorsett, Chaput.

    Rozhodčí: Hebert, Luxmore – Berg, Brisebois
    bahis siteleri