Jekatěrinburg – Záhřeb 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 0:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Pátek 11.11.2016, 17:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:55 Nikita GUSEV - 0:4
     
    44:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak toto už je možná až moc kruté pro domácí celek, který nehraje zase tak zle, aby prohrával o čtyři branky. Do rychlého kontru jelo duo Šipačov-Gusev a první jmenovaný to udělal parádně – přiklepl totiž přesnou žabičkou na hůl NIKITY GUSEVA, který byl před skoro prázdnou brankou a puk do ní doklepl! Asistence: Vadim Šipačov a Anton Bělov.
    39:58 Ilja KOVALČUK - 0:3
     
    39:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak ještě těsně před sirénou se dostávají hosté do trháku, který jim už asi neuteče – puk byl domácí obranou zablokovaný na hůl ILJY KOVALČUKA, který se prosadil dnes podruhé a trochu překvapil dost nejistého Saprykina! Asistence: Sergej Plotnikov a Pavel Dacjuk.
    36:51 Ilja KOVALČUK - 0:2
     
    36:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak přesilovka je využita, hosté odskakují už do dvoubrankového náskoku! Velký tlak totiž dokázal zužitkovat ILJA KOVALČUK, který se opřel do puku od modré čáry a i díky clonícímu Dacjukovi ho dostal za zády Saprykina! Asistence: Sergej Plotnikov a Vjačeslav Vojnov.
    14:40 Jarno KOSKIRANTA - 0:1
     
    14:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tuto přesilovku si domácí tedy za rámeček rozhodně nedají! Po ztrátě v útočném pásmu hodně rychle vyjel finský blesk JARNO KOSKIRANTA, který pláchl všem a parádní kličkou zasunul puk mezi nohy bezmocného Saprykina! Bez asistence.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 15. Koskiranta, 37. Kovalčuk (S. Plotnikov, Vojnov), 40. Kovalčuk (S. Plotnikov, Dacjuk), 45. N. Gusev (Šipačov, A. Bělov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin – Golovkov, A. Semjonov, Katičev, Jeřábek, Gimajev, S. Romanov, Berďukov, Voronkov – Makejev, Afinogenov, A. Nikulin – Kopejkin, Šitikov, Horák – Dostojnov, M. Aaltonen, Soloduchin – Al. Stěpanov, Kokšarov, Vyglazov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin – Vojnov, Zubarev, A. Bělov, Čudinov, Hersley, J. Jakovlev, Chafizullin, Rykov – S. Plotnikov, Dacjuk, Kovalčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Ketov, Koskiranta, Tichonov – Chochlačjov, Kablukov, Děrgačjov.

    Rozhodčí: Gofman, Naumov – Badyl, Dedjulja
    bahis siteleri