Třinec – Liberec 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:5 (po pr.)
Chomutov – Sparta 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 8:2 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 0:3 (kon.)
Olomouc – Plzeň 2:5 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
6:5 (4:3, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 11.11.2016, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:20 Michal POLETÍN - 6:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    62:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se vydali do útočné třetiny. David Kämpf se dostal s pukem na levou stranu a následně jej posílal do brankoviště. Tam se k němu dostal MICHAL POLETÍN, který vstřelil rozhodující branku střetnutí! Asistence: David Kämpf a Juraj Valach.
    57:50 Lukáš PECH - 5:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    57:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se v úvodu powerplay dočkala branky a je tak vyrovnáno! Střela od modré čáry se dostala až k LUKÁŠI PECHOVI, jenž kotouč poslal do odkryté branky Tomáše Krále. Asistence: Brian Ihnačák.
    47:53 Dávid SKOKAN - 5:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následná akce vyšla domácímu celku, který se podruhé v utkání dostává do vedení! Jakub Sklenář našel před brankou volného DÁVIDA SKOKANA, kterému se střelou mezi betony povedlo skórovat! Asistence: Jakub Sklenář.
    20:24 Petr VRÁNA - 4:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se hned dostala do přečíslení, ze kterého se jí povedlo stav utkání vyrovnat! PETR VRÁNA dostal kotouč před prázdnou branku, odkud se mu střelou pod víko povedlo skórovat. Asistence: Miroslav Forman.
    17:14 Ivan HUML - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    A obrat je na světě, wow, to je utkání! Štěpán Hřebejk se dostal ke kotouči za brankou, který bekhendem poslal před branku na IVANA HUMLA, jenž se střelou do levé šibenice nemýlil. Asistence: Štěpán Hřebejk a Michal Vondrka.
    15:39 Vladimír RŮŽIČKA - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Gólové hody v Chomutově pokračují! Michal Vondrka nejdříve neuspěl v samostatném úniku, ale následně již branka padla! VLADIMÍR RŮŽIČKA dostal kotouč na levý kruh, odkud přesnou střelou překonal Filipa Novotného! Asistence: Dávid Skokan a Brett Flemming
    14:44 Andrej KUDRNA - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tento stav ovšem nevydržel moc dlouho! ANDREJ KUDRNA se dostal s pukem za branku, najel si před ní a hodně lehkým bekhendem vyhnal Jána Laca z branky! Asistence: Juraj Mikuš a Filip Novotný.
    14:23 Brett FLEMMING - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti také využívají přesilovku a je tak vyrovnáno! Vladimír Růžička poslal kotouč z pravého kruhu mezi ně, kde stál pozorný BRETT FLEMMING. Tomu se povedenou střelou povedlo podruhé vyrovnat! Asistence: Vladimír Růžička a David Kämpf.
    06:57 Petr VRÁNA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    06:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostům se následně daří využít i svou druhou přesilovou hru! PETR VRÁNA dostal kotouč na pravou stranu, kde se vyhl obránci a následnou střelou k levé tyčce překonal Jána Laca podruhé! Asistence: Lukáš Pech a Petr Kalina.
    03:50 David KÄMPF - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se dostali do útočného pásma, kde se jim hodně rychle povedlo vyrovnat! Kombinační hra byla zakončena přihrávkou na DAVIDA KÄMPFA, jenž se zjevil před odkrytou brankou. Chomutovský mladík nezaváhal a následnou střelou pod víko vyrovnal. Asistence: Petr Koblasa a Brett Flemming.
    02:51 Michal ČAJKOVSKÝ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Snažení Sparty pokračovalo. MICHAL ČAJKOVSKÝ dostal puk na modrou čáru, kde objel padajícího obránce a následnou střelou se mu povedlo překonat slovenského brankáře! Asistence: Petr Vrána a Lukáš Pech.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Kämpf (Koblasa, Flemming), 15. Flemming (V. Růžička, Kämpf), 16. V. Růžička (Skokan, Flemming), 18. Huml (Hřebejk, Vondrka), 48. Skokan (Sklenář), 63. Poletín (Kämpf, Valach) – 3. Čajkovský (P. Vrána, Pech), 7. P. Vrána (Pech, Kalina), 15. Kudrna (Mikuš, F. Novotný), 21. P. Vrána (Forman), 58. Pech (Ihnačák)


    Piráti Chomutov: J. Laco (15. Král) – Rutta, Skinner, Flemming, Dlapa, Valach, Mrázek, Kudělka – Hřebejk, Huml, Vondrka – Skokan, V. Růžička, Tomica – Koblasa, Kämpf, Sklenář – Račuk, Lauko, Poletín – Krejčiřík.
    HC Sparta Praha: F. Novotný (16. Pöpperle) – Mikuš, Piskáček, Gernát, Čajkovský, Kalina, Švrček, Barinka – Uher, P. Vrána, Forman – Klimek, J. Hlinka, Ihnačák – Kumstát, Pech, Kudrna – Černoch, Cingel, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Lacina, Bulanov – Rozlílek, Polonyi.

    Diváci: 4 829
    bahis siteleri