Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:3 (kon.)
Kladno – Sparta 2:7 (kon.) | Č. Budějovice – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Vsetín – Třinec 5:4 (1:0 po s.n.)
Vítkovice – Havířov 5:0 (kon.) | HC Plzeň – Letňany 4:2 (kon.) | K. Vary – Slavia 5:1 (kon.)
Pardubice – Písek 13:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Kolín – Liberec 3:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
13:2 (6:0, 3:1, 4:1)
IHC Králové Písek
Pátek 11.11.2016, 18:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 21. kolo
Partner:
     
    58:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Gólman Kříž ležel ve svém brankovišti, i tak se snažil zmařit šanci Dynama, to se mu dlouho dařilo, nakonec se až po šesté po sobě jdoucí dorážce prosadit ONDŘEJ MATÝS, který dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Filip Hybeš a Martin Kostka.
     
    53:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Chára našel svou přesnou přihrávkou u pravé tyčky čekajícího MICHALA POCHOBRADSKÉHO, který pohotově zakončil do odkryté části branky. Asistence: Dominik Chára a Matěj Blümel.
     
    51:14
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru, když třetí dorážkou po sobě dokázal protlačit puk u levé tyčky za brankovou čáru FREDERIK HAKL. Bez asistence.
     
    48:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši se prosazují i v oslabení, JAKUB MERT zakončuje svůj útok po levé straně bekhendovým blafákem pod horní tyčku.
     
    40:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Černý vybídl ke skórování TOMÁŠE ZEMANA přihrávkou za obranu a Černý následně zakončoval přesně mezi betony Kříže. Asistence: Jan Černý.
     
    37:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Blümel prokličkoval mezi protihráči po levé straněa následně předložil kotouč před branku JANU ČERNÉMU, jenž ho v pohodě z první poslal nad beton gólmana. Asistence: Matěj Blümel a Václav Leder.
     
    35:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Parádní přihrávkou z levého rohu našel Pochobradský před brankou nikým nebráněného ONDŘEJE MATÝSE, kterému už stačilo jen nastavit hokejku a puk skončil v odkryté brance. Asistence: Michal Pochobradský a Dominik Chára.
     
    31:20
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali své pvní branky, když ADAM NOVÁK zakončil svou individuální akci z pravé strany přesně nad rameno Jánského. Asistence: Martin Štěcha.
     
    25:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Čtyřem Dubovčiho dorážkám ještě dokázal Kříž odolat, poté se kotouč dostal k VÍTU ROZLÍLKOVI, který už z předbrankového protostoru dokázal překonat gólmana. Asistence: Čestmír Javůrek a Dominik Dubovči.
     
    19:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    S Pískem to nevypadá vůbec dobře, i druhé vyloučení Dynamo trestná a to zásluhou přesné trefy z levého kruhu v podání DOMINIKA CHÁRY. Asistence: Jakub Mert a Ondřej Matýs.
     
    19:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí svou přesilovku poměrně rychle využívají, k odraženému kotouči se mezi kruhy dostal VÁCLAV LEDER a ihned ho poslal za záda gólmana. Asistence: Martin Bučko a Matěj Blümel.
     
    12:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní už MICHAL POCHOBRADSKÝ dovršuje svůj hattrick, když z mezikruží nasměřoval kotouč mezi tři tyče. Asistence: Ondřej Matýs a Dominik Chára.
     
    11:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To vypadá na debakl Písku, po Chárovi se ke kotouči v předbrankovém prostoru dostal MATĚJ BLÜMEL a uklidil ho za záda Kříže. Asistence: Dominik Chára a Jan Černý.
     
    06:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí potvrzují roli favorita a navyšují své vedení, MICHAL POCHORADSKÝ měl opět snadnou práci, když mu puk z levé strany předložil Matýs a on už ho jen uklidil do branky, jelikož se Kříž nestihl přesunout. Asistence: Ondřej Matýs a Dominik Chára.
     
    00:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši se rychle ujímají vedení, když po levé straně projel do pásma Mert, dostal se až před branku odkud poslal přihrávku na druhou stranu na zcela volného MICHALA POCHOBRADSKÉHO, jenž v pohodě zakončoval do odkryté klece. Asistence: Jakub Mert a Dominik Chára.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 1. Pochobradský (Mert, Chára), 6. Pochoradský (Matýs, Chára), 12. Blümel (Chára, Černý), 13. Pochobradský (Matýs, Chára), 20. Leder (Bučko, Blümel), 20. Chára (Mert, Matýs), 26. Rozlílek (Javůrek, Dubovči), 36. Matýs (Pochobradský, Chára), 38. Černý (Blümel, Leder), 41. Zeman (Černý), 49. Mert, 54. Pochobradský (Chára, Blümel), 59. Matýs (Hybeš, Kostka) – 32. Novák (Štěcha), 52. Hakl


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Vlk) – Bučko, Dubovči, Hybeš, Javůrek, Leder, Mert, Oliva – Blümel, Černý, Chára, Kostka, Matýs, Pochobradský, Rozlílek, Zeman.
    IHC Králové Písek: Kříž (Špiller) – Kopenec, Kroupa, Kukla, Pokorný, Štěcha – Hakl, Norris, Novák, Pechlát, Pejša, Přibyl, Stauber, Vokoun, Waller.

    Rozhodčí: Úlehla – Čížek, Laczko.
    bahis siteleri