Montreal – Detroit 5:0 (kon.) | Tampa – San Jose 1:3 (kon.) | New Jersey – Buffalo 4:2 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – St. Louis 8:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:0 (kon.)
Arizona – Boston 1:2 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:4 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 3:2 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 5:4 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 1:2 (po pr.)
po prodl.
Florida Panthers
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
New York Islanders
Neděle 13.11.2016, 01:05 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:14 Denis MALGIN - 3:2
     
    64:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí do soupeře bušili a bušili a Islanders nakonec obrovskému náporu neodolali! Tečované nahození Vincenta Trochecka si před brankou našel mladíček DENIS MALGIN, který bekhendem zametl puk za záda bezmocného Haláka. Asistence: Vincent Trocheck a Michael Matheson.
    59:46 Jonathan MARCHESSAULT - 2:2
     
    59:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí to dokázali! Aleksander Barkov našel JONATHANA MARCHESSAULTA, který vypálil z vrcholu pravého kruhu a kotouč propadl Halákovi mezi betony a zastavil se za brankovou čarou. Asistence: Aleksander Barkov a Keith Yandle.
    48:56 Kyle RAU - 1:2
     
    48:56
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí konečně protrhli střeleckou smůlu! Po střele Mathesona se dostal před brankou ke kotouči KYLE RAU, jehož první dorážku ještě Halák pokryl, ale napodruhé už puk propadl za jeho záda. Pro Raua je to premiérová trefa v NHL. Asistence: Michael Matheson a Derek MacKenzie.
    29:54 Brock NELSON - 0:2
     
    29:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Branka je po dlouhém zkoumání videa uznána! Hodně smolný gól pro Pantery! Od modré vypálil Nick Leddy, Luongo puk vyrazil do obránce Ekblada, od kterého se kotouč vznesl do vzduchu, obloučkem přes Luonga přepadl a od špičky betonu gólmana Floridy se odrazil do branky. Za autora gólu je nakonec označen BROCK NELSON, jenž clonil na hranici brankoviště. Asistence: John Tavares a Josh Bailey.
    19:38 Brock NELSON - 0:1
     
    19:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté jdou 22 sekund před přestávkou do vedení! Calvin de Haan sice ve velké šanci minul domácí klec, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil k BROCKOVI NELSONOVI a ten ho přes padajícího obránce Marka Pysyka poslal do odkryté branky. Asistence: Calvin de Haan a Jason Chimera.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 49. Rau (Matheson, MacKenzie), 60. Marchessault (Barkov, Yandle), 65. Malgin (Trocheck, Matheson) – 20. B. Nelson (de Haan, Chimera), 30. B. Nelson (Leddy, Tavares)


    Florida Panthers: Luongo (60. Reimer) – Ekblad, Pysyk, Petrovic, Matheson, Demers, Yandle – Jágr, Barkov, J. Jokinen – R. Smith, Trocheck, Marchessault – McCann, Malgin, Sceviour – Rau, MacKenzie (C), McKegg.
    New York Islanders: Halák – Pelech, Leddy, Boychuk, Hickey, Seidenberg, de Haan – Clutterbuck, Tavares (C), Jo. Bailey – Chimera, B. Nelson, Lee – Beauvillier, R. Strome, Prince – N. Kuljomin, Cizikas, Ladd.

    Rozhodčí: O'Rourke, Romaško – Gibbs, Shewchyk

    Diváci: 15828
    bahis siteleri