Montreal – Detroit 5:0 (kon.) | Tampa – San Jose 1:3 (kon.) | New Jersey – Buffalo 4:2 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – St. Louis 8:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:0 (kon.)
Arizona – Boston 1:2 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:4 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 3:2 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 5:4 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 1:2 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 13.11.2016, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:14 Sidney CROSBY - 4:1
     
    50:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se přesunuli do útočného pásma, kde nakonec od modré vystřelil Dumoulin, jehož střelu tečoval nejdříve jeden z hostujících hráčů a kotouč následně přiletěl přímo na hůl SIDNEYHO CROSBYHO, od které se odrazil do brány Toronta. Asistence: Brian Dumoulin.
    46:58 Bryan RUST - 3:1
     
    46:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pens se dále drželi ve svém útočném pásmu, kde nakonec Crosby nahrál do levého kruhu BRYANU RUSTOVI, jehož první střelu Andersen vyrazil před sebe, jenže domácí útočník si kotouč sebral, objel hostujícího brankáře a zasunul puk do odkryté brány Toronta! Asistence: Sidney Crosby.
    39:43 Chris KUNITZ - 2:1
     
    39:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se však přeci jen dočkávají, když Cole z levé strany nahodil puk na Andersena, který jej vyrazil před sebe, kde se ho zmocnil CHRIS KUNITZ, kterému se následně podařilo prostřelit hostujícího brankáře. Asistence: Bryan Rust, Ian Cole.
    23:06 Jevgenij MALKIN - 1:1
     
    23:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins využívají přesilovou hru! Hörnqvist poslal puk na modrou čáru, odkud Letang ihned vystřelil a jeho nepřesná střela se od zadního mantinelu odrazila přesně na hůl JEVGENIJE MALKINA, který už měl před sebou zcela odkrytou bránu. Asistence: Krys Letang, Patrik Hörnqvist.
    01:22 Zach HYMAN - 0:1
     
    01:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Avšak následná střela už končí v bráně Pittsburghu, když Hunwick sjel až skoro do rohu kluziště, odkud puk poslal před bránu, a ten parádně tečoval ZACH HYMAN, který ho usměrnil nad lapačku Murrayho. Asistence: Matt Hunwick, Martin Marinčin.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 24. Malkin (Letang, Hörnqvist), 40. Kunitz (Rust, Cole), 47. Rust (Crosby), 51. Crosby (Dumoulin) – 2. Hyman (Hunwick, Marinčin)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray – Dumoulin, Letang, Daley, Määttä, Cole, J. Schultz – Sheary, Crosby (C), Hörnqvist – Kunitz, Malkin, Rust – Hagelin, Bonino, Kessel – Cullen, Fehr, Kühnhackl.
    Toronto Maple Leafs: Andersen – Rielly, Marinčin, N. Zajcev, Gardiner, Hunwick, Corrado – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Komarov, Kadri, Co. Brown – M. Martin, Holland, Sošnikov.

    Rozhodčí: Lee, Joannette – Murray, Driscoll
    bahis siteleri