Montreal – Detroit 5:0 (kon.) | Tampa – San Jose 1:3 (kon.) | New Jersey – Buffalo 4:2 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 3:2 (kon.) | Carolina – Washington 5:1 (kon.) | Florida – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Toronto 4:1 (kon.) | Columbus – St. Louis 8:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 5:0 (kon.)
Arizona – Boston 1:2 (kon.) | Calgary – NY Rangers 1:4 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 3:2 (2:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 5:4 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 1:2 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
Washington Capitals
Neděle 13.11.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 Sebastian AHO - 5:1
     
    56:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je to jasné! Carolina tenhle zápas nepustí! Jordan Staal našel Teuva Teräväinena, jenže to zkusil na odkrytou branku Capitals, puk usměrnil tyči do svatyně hostů SEBASTIAN AHO! Je to druhá branka pro hráče s číslem dvacet v dresu Hurricanes! 5:1! Asistence: Teuvo Teräväinen, Jordan Staal.
    30:37 Victor RASK - 4:1
     
    30:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    4:1! Stempniak si udělal po vhazování před Grubaurem dobrý den z hokejisty Capitals, Dahlbeck poslal puk z jedničky na brankáře Washingtonu, jenž puk vyrazil před dorážejícího VICTORA RASKA, který umístil svojí trefu vedle pravé ruky německého gólmana týmu okolo Alexandra Ovečkina! Asistence: Klas Dahlbeck, Lee Stempniak.
    25:59 Jordan STAAL - 3:1
     
    25:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Obrovská pochvala pro JORDANA STAALA, který zabojoval z posledních sil a stihl puk ještě odehrát v útočném pásmu Caroliny. Výsledkem toho byl rychlý ťukec domácích hokejistů, kdy Pesce přihrál na pravý kruh Teravainenovi, který střílel z jedničky. Grubauer vyrazil puk pouze před bývalého útočníka Pittsburghu, jenž měl velice snadnou práci! Je to třetí bod pro STAALA v dnešním zápase (zatím 1+2). Celkově pátá trefa v letošní sezoně pro forvarda Canes! 3:1! Asistence: Teuvo Teravainen, Brett Pesce.
    17:01 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:1
     
    17:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nádhera, jak zabojovali domácí o puk na útočné modré čáře, následně Jordan Staal přihrávkou mezi nohama našel Sebastiana Aha, který ještě přihrál do výhodnější pozice na TEUVA TERAVAINENA, jenž měl před sebou hodně odkrytou branku Phillipa Grubauera! 2:1! Asistence: Sebastian Aho, Jordan Staal!
    12:37 Sebastian AHO - 1:1
     
    12:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    První branka Fina SEBASTIANA AHA v NHL je tady! Krajan Saka Koiva přihrával zpoza branky, první střelu ještě Grubauer chytil, to samé platilo o dorážce Staala, avšak odražený puk si našel zmiňovaný střelec branky a tam už německý brankář Washingtonu nemohl být! 1:1! Asistence: Jordan Staal, Teuvo Teräväinen!
    12:02 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:1
     
    12:02
    Washington právě vstřelil branku!
    Ruští hokejisté zajistili Washingtonu vedení na ledě Caroliny. Dmitrij Orlov zavezl puk do pásma a vtom si ukázal dobré periferní vidění, v mezikruží našel JEVGENIJE KUZNĚCOVA, jenž se s tím moc nepáral, zvolil střelu zápěstím nad pravý beton Cama Warda! 0:1. Asistence: Dmitrij Orlov, Matt Niskanen!

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 13. Aho (J. Staal, Teräväinen), 18. Teräväinen (Aho, J. Staal), 26. J. Staal (Teräväinen, Pesce), 31. V. Rask (Dahlbeck, Stempniak), 57. Aho (Teräväinen, J. Staal) – 13. Kuzněcov (Orlov, Niskanen)


    Carolina Hurricanes: C. Ward – Slavin, Pesce, Hanifin, Hainsey, Dahlbeck, Tennyson – Skinner, V. Rask, Stempniak – Teräväinen, J. Staal, Aho – B. McGinn, D. Ryan, E. Lindholm – Nordström, McClement, Stålberg.
    Washington Capitals: Grubauer – Alzner, Niskanen, Orlov, Carlson, Orpik, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, T. Wilson – Burakovsky, Eller, Williams – Sanford, Beagle, Connolly.

    Rozhodčí: Pochmara, Kozari – Alphonso, Nowak
    bahis siteleri