Barys – Jekatěrinburg 4:0 (kon.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 4:5 (1:2 po s.n.) | Jaroslavl – Petrohrad 1:7 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 4:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:7 (0:3, 0:2, 1:2)
SKA Petrohrad
Neděle 13.11.2016, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:24 Vladislav GAVRIKOV - 1:7
     
    53:24
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak je tu čestný zásah pro domácí celek a byť nic neřeší, radost je po něm obrovská! Šešťorkin tak přichází o čisté konto jenom pár minut před koncem. Ke střele od modré se dostal Korškov, tu sice hostující gólman vyrazil, ale pouze na hůl VLADISLAVA GAVRIKOVA, který puk dorazil do sítě! Asistence: Jegor Korškov a Alexandr Polunin.
    45:57 Ilja KOVALČUK - 0:7
     
    45:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak toto snad není možné! SKA přidává další branku a v celkovém součtu je to už zásah sedmý! Ke tvrdé ráně od modré čáry se dostal ILJA KOVALČUK, který zužitkoval dobrou práci Dacjuka a propálil zcela zoufalého Sudnicina, který už určitě vyhlíží poslední sirénu. Asistence: Pavel Dacjuk a Vjačeslav Vojnov.
    45:25 Jevgenij DADONOV - 0:6
     
    45:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak z ničeho nic přišlo to, co si domácí asi nezasloužili – šestá branka v jejich síti. Další ránu na petrohradské střelnici vyslal po samostatném úniku v podstatě přes půl kluziště JEVGENIJ DADONOV, který tak přidává šestou branku! Asistence: Jegor Jakovlev a Vadim Šipačov.
    23:41 Vadim ŠIPAČOV - 0:5
     
    23:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Něco mi ale říká, že tady už je asi hotovo, protože domácí hokejisté inkasovali potupného "bůra". Po dobré práci Dadonova se dostal ke střele z gólové pozice VADIM ŠIPAČOV, který se střelou mimo dosah Sudnicina prosadil podruhé a asi je hotovo. Asistence: Jevgenij Dadonov.
    21:28 Nikita GUSEV - 0:4
     
    21:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Na branku jsme ale skutečně nemuseli čekat dlouho, protože domácí se z této situace nepoučili a inkasují tentokrát už doopravdy! K puku se dostal dnes podruhé v dobré pozici NIKITA GUSEV, který tentokrát nenahrával a prokázal střelecký instinkt, díky kterému dokázal propálit Sudnicina dnes počtvrté! Asistence: Vadim Šipačov.
    11:33 Vadim ŠIPAČOV - 0:3
     
    11:33
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tato třetina může pro domácí znamenat "game over". Sudnicin se rozhodl, že se pokusí puk vypíchnout vyrážečkou, to se sice povedlo, ale dostal ho pouze na hůl Guseva, který nabil VADIMU ŠIPAČOVOVI, jenž se tvrdou ranou mimo dosah domácího gólmana nemýlil! Asistence: Nikita Gusev.
    08:59 Vjačeslav VOJNOV - 0:2
     
    08:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak toto už je pro domácí kritický stav, protože favorit zápasu odskakuje na dvoubrankový rozdíl! VJAČESLAV VOJNOV dostal dobrý pas do pravého kruhu, odkud vypálil přesně nad lapačku Sudnicina a procpal tak puk do branky! Je to 0:2. Asistence: Pavel Dacjuk.
    00:56 Alexandr BARABANOV - 0:1
     
    00:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo hodně rychlé, ale rozhodně ne nezasloužené! Hned v první minutě se totiž dostal za brankou k puku ALEXANDR BARABANOV, který ho vyvezl do mezikruží a odtud přesnou ránou k tyči propálil bezmocného Sudnicina! Asistence: Alexandr Děrgačjov.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 54. Gavrikov (Korškov, Polunin) – 1. Barabanov (Děrgačjov), 9. Vojnov (Dacjuk), 12. Šipačov (N. Gusev), 22. N. Gusev (Šipačov), 24. Šipačov (Dadonov), 46. Dadonov (J. Jakovlev, Šipačov), 46. Kovalčuk (Dacjuk, Vojnov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (46. Murygin) – Ljubuškin, Koledov, Kronwall, Manuchov, Rafikov, Pašnin, Čerepanov, Gavrikov – Talbot, Kozun, Kontiola – Mosaljov, Apalkov (C), Kadějkin – Loktionov, Iljenko, Čistov – Polunin, Kartajev, Korškov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin – Vojnov, Zubarev, A. Bělov, Čudinov, Hersley, J. Jakovlev, Chafizullin, Rykov – S. Plotnikov, Dacjuk (C), Kovalčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Ketov, Koskiranta, Tichonov – Chochlačjov, Kablukov, Děrgačjov – Barabanov.

    Rozhodčí: Bukin, Sidorenko – Golovljov, Šalagin
    bahis siteleri