Ludis Team Třebenice – Atlantic Rakovník 6:11 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
6:11 (1:5)
TJ TZ Atlantic Rakovník
Neděle 13.11.2016, 20:45 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Divize A • 6. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním výhry Rakovníka vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Budu se na Vás těšit zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (22:17:38)
     
    Je tu konec hodně divokého zápasu. Ve druhém poločase se skóre přepisovalo celkem jedenáctkrát, z toho šestkrát na straně hostí, zatímco na domácí straně "pouze" pětkrát. Ačkoli to s Ludis Teamem nevypadalo po prvním poločase dobře, dokázal ve druhém poločase ještě zabrat a několika brankami se dostat na tříbrankový rozdíl. To už ale bylo vše, protože od té doby to byl opět Rakovník, který přebral střeleckou iniciativu a došel si pro vítězství 11:6 na severu Čech.
     
    Konec zápasu.
     
    39:46
    Henzl ještě pár sekund před koncem prověřil pozornost Kabeleho střelou z cirka patnácti metrů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta dnešního zápasu.
     
    38:58
    Zelinka nepovolil Kabelemu skórovat z desetimetrového kopu. Zakončení hostujícího brankáře sice mířilo do horního růžku, ale Zelinka dokázal pravou rukou míč vyboxovat.
     
    38:58
    Hosté budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    38:46
    Schwendtovi se zamotal míč pod nohy, podle čehož také vypadalo jeho nepovedené zakončení, kterým ohrozil spíše vlastní zdraví.
     
    38:06
    Tak tohle už je od domácích zmar. Výhoz Kabeleho dokázal jeden z útočících hráčů i přes bránícího hráče hlavičkovat k Polákovi. Poslední jmenovaný se ale nesešel s přesným zakončením.
     
    37:39
    Baran měl co dělat se zpracováním míče, přesto z otočky dokázal přihrát na nabíhajícího Kühnela. Ten ale nedokázal trefit míč, který se tak odkutálel mimo hrací plochu.
     
    37:05
    Hejda se při přečíslení tři na dva snažil z levé strany najít místečko u pravé tyče. Jeho zakončení se nesešlo s přesností.
     
    36:45
    Rakovník právě vstřelil branku! Autorem branky z desetimetrového kopu je MATĚJ SCHWENDT.
     
    36:44
    Hosté budou zahrávat desetimetrový kop.
     
    36:11
    Zelinka včasným vyběhnutím dokázal zlikvidovat akci Rakovníka, kterou se snažil zakončit Schwendt.
     
    36:00
    Dnešní utkání sleduje 35 diváků.
     
    35:30
    Hurt dnes již podruhé v zápase trefuje brankovou konstrukci! Tomuto hráči dnes zřejmě branka není přána.
     
    34:39
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Jenže na druhé straně opět velmi rychle koriguje skóre MICHAL HENZL, který se trefuje ze střední vzdálenosti střelou k levé tyči. Kabele na tuto střelu ani nezareagoval Bez asistence.
     
    34:21
    Rakovník právě vstřelil branku! Tohle je pro domácí docela tvrdá lekce. MIROSLAV PRÁGL při snaze odehrát míč do bezpečí před dotírajícím protihráčem srazil míč do vlastní branky.
     
    33:58
    S domácími mohlo být ještě hůře! Zelinka dvakrát podržel svůj celek perfektními zákroky.
     
    33:04
    Rakovník právě vstřelil branku! Hosté to teď provedli velmi dobře. Matěj Schwendt si ve spolupráci s PETREM TVRZEM několikrát narazil míč, aby nakonec druhý jmenovaný zakončoval do opuštěné brány. Asistence: Matěj Schwendt.
     
    32:46
    Kühnel se snažil patičkou překvapit soupeře, ale Kabele byl dostatečně připraven.
     
    32:21
    Zelinka několikrát po sobě předvedl velmi dobré zákroky, kterými drží domácí stále ve hře o body.
     
    31:34
    Rainer připravil pro Prágla, který se ocital před hostující svatyní, stoprocentní šanci, kterou ale druhý jmenovaný dokázal zahodit. Kabele se útočícímu hráči dokázal dostat včas pod nohy pro zmaření akce.
     
    30:26
    Při hostech stáli snad všichni svatí. Hurtovu střelu zastavila tyč, z jejíž vnitřní strany se míč odrazil zpět do hry.
     
    30:03
    Baran se dokázal kličkami protáhnout kolem dvou bránících hráčů, ale více než rohový kop pro své spoluhráče nevybojoval.
     
    30:00
    Jedna rychlá akce střídá druhou. Teď se hráči obou týmů hodně naběhají a brankáři mají hodně napilno.
     
    28:35
    Rakovník právě vstřelil branku! Zápas se proměnil v pořádné brankové hody. MATĚJ SCHWENDT přidává již osmou branku svého celku. Asistence: Petr Tvrz.
     
    28:19
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Na druhé straně přichází také chyba v obraně, přesněji v obehrávce posledního obránce, kterou velmi dobře využil JIŘÍ BARAN. Asistence: Marek Kühnel.
     
    28:00
    Rakovník právě vstřelil branku! Domácí nedokázali v obraně přihrát míč přesně. Míč se tak po ose tří hráčů dostal až k PETRU TVRZOVI, který si pomohl ještě s pomocí tyče, aby umístil míč za záda Zelinky. Asistence: Jakub Sklenka.
     
    27:39
    Baran se snažil pod nohama dvojice bránících hráčů prostrčit míč na Prágla. Míč sice prošel, ale Prágl nestačil doběhnout.
     
    26:49
    Baran se těsně za půlící čárou opřel bodlem do míče. Kabele na poslední chvíli vyrazil míč mimo tři tyče.
     
    25:36
    Brůža vyrazil střelu jednoho ze soupeřů takřka z brankové čáry!
     
    24:51
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Rakovníka.
     
    24:51
    Oddechový čas pro TJ TZ Atlantic Rakovník.
     
    24:51
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Domácí dělají z utkání ještě drama. MIROSLAV PRÁGL se ocitl zcela osamocen před Kabelem. Proti vyběhnuvšímu brankáři zvolil lob. Míč zapadl přesně pod horní tyč hostující svatyně. Asistence: Michal Henzl.
     
    24:28
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    JIŘÍ BARAN dokázal na svých zádech udržet hned tři hráče, aby se z ostrého úhlu trefil na vzdálenější tyč. Asistence: Marek Kühnel.
     
    23:34
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    JIŘÍ BARAN už se nemohl dívat na celou situaci, která nastala na hrací ploše a na půlící čáře zvolil přímočarou střelu, která skončila překvapivě za zády Kabeleho. Asistence: Miroslav Prágl.
     
    23:04
    Žlutou kartu dostává Vojtěch Hurt (Ludis Team Třebenice).
     
    22:40
    Rakovník právě vstřelil branku! Dělovku Hejdy ještě Zelinka dokázal vyboxovat z brány, ale na dorážku MATĚJE SCHWENDTA z hranice brankoviště už byl krátký. Asistence: Marek Hejda.
     
    22:05
    Domácím se nedaří držet míč či ohrozit pořádně bránu soupeře. Rakovník zatím, stejně jako v prvním poločase, domácí celek přehrává.
     
    21:34
    Zelinka musel ze svého brankoviště ven, aby znemožnil soupeři v zakončení. Svým odkopem málem ještě ohrozil bránu Rakovnika, kterou minul jen o pár centimetrů.
     
    21:16
    Hosté v rámci fair-play po přerušení vrátili míč soupeři, který ho měl v držení ještě před přerušením hry.
     
    20:53
    Brůžu sice nejprve Hejda rychlostně porazil, ale první jmenovaný se ještě stačil vrátit a odvrátit míč aspoň na roh.
     
    20:22
    Kühnel se dostal s velkým štěstím do dobré střelecké pozice. Jenže volil ještě přihrávku na Barana, který byl dostatečně dobře bráněný.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:32.
     
    Už od úvodních minut hosté doslova vlétli na domácí Ludis Team, a domácí s tím měli a stále mají velké potíže. To se odrazilo i na skóre. Nejprve Rakovník vedl o dvě branky, ale tento náskok jim vydržel pouze dvě minuty. Skóre korigoval Baran. Ovšem od té doby už se trefovali opět pouze Rakovničtí. Naposledy to byl Hejda, který svojí třetí trefou v zápase zkompletoval hattrick.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:59
    Nejprve se v přečíslení ocitli hosté, kteří ale ztroskotali na Zelinkovi. A když měli domácí jednu sekundu před koncem prvního poločasu možnost volného kopu, Rainer nedokázal střelenou přihrávku dostatečně silně zasáhnout, aby se míč od jeho nohy odrazil do brány.
     
    19:51
    Domácí měli těsně před koncem první půle ještě jednu brankovou příležitost, ale Matějka byl u míče pozdě a v souboji s brankářem byl úspěšnější Kabele.
     
    19:29
    Ludis Team se hnal ve třech hráčích proti jednomu, přesto si nedokázali domácí připravit prostor pro střelu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    18:57
    Hejda stejně jako jeho spoluhráč hledal na vzdálenější tyči Poláka. Jenže ani tentokrát tato spolupráce nevyšla.
     
    18:27
    Dlouho neměl Zelinka komu rozehrát míč z ruky. Nakonec zvolil dlouhý výhoz, který se ukázal pro Prágla opravdu příliš dlouhý.
     
    18:06
    Sklenka hledal u vzdálenější tyče střílenou přihrávkou Poláka. Druhý jmenovaný ale neměl potřebnou rychlost, aby míč zastihl ještě na hrací ploše.
     
    17:28
    Hejda si tentokrát nerozumněl s Petrem Tvrzem, který to měl k míči až příliš daleko a narážečka přišla vniveč.
     
    16:58
    Nejprve se proti Kabelemu neprosadil z bezprostřední blízkosti Baran, po něm se z branky nemohl z dorážky radovat ani Henzl.
     
    16:20
    Polák si několikrát křikl o přihrávku, kterou sice nedostal od svých spoluhráčů, ale míč se k němu odrazil od dvojice soupeřů. I tak ale jeho střelu z prvního doteku dokázal vyrazit jeden z bránících hráčů mimo hrací plochu.
     
    15:50
    Brůža zkoušel štěstí z úctyhodné vzdálenosti od brány hostí. Své mířidla ale nenasměřoval přesně, a tak končí míč pouze za bránou.
     
    15:27
    Rakovničtí mohli pokračovat v ponechané výhodě, ale přihrávka Schwendta nenašla svého adresáta, kterým měl být Polák.
     
    14:11
    Rakovník právě vstřelil branku! Parádní akce hostů má gólovou tečku. Sklenka ve vzduchu akrobatickým způsobem dokázal přihrát před bránu na MARKA HEJDU, který už neměl problém zakončit do zcela opuštěné brány. Asistence: Jakub Sklenka.
     
    13:54
    Domácí se dostali k rozehrávce rohového kopu, který opět zakončoval Baran. Tomu ale nyní střela vůbec nesedla a končí pouze v ochranné síti za bránou.
     
    12:31
    Rakovník právě vstřelil branku! Pro domácí je ještě hůře. Po zmatcích v obraně si Rakovničtí přihráli míč přes celý čtverec až na JAKUBA SKLENKU, který našel i přes dvojici bránících hráčů škvírku u pravé tyče. Asistence: Marek Hejda.
     
    12:13
    Rakovník právě vstřelil branku! Třebeničtí inkasují hodně lacinou branku. Tvrz narazil MATĚJI SCHWENDTOVI do druhé vlny. Jeho přízemní střela si našla cestu až do sítě domácích. Asistence: Petr Tvrz.
     
    11:15
    Z následného rychlého protiútoku mohl skórovat Polák, ale ten tváří v tvář Zelinkovi nedokázal zakončit přesně. Domácí brankář bez problémů vyrazil míč do bezpečné vzdálenosti.
     
    11:09
    Baran svojí levačkou prověřil pozornost Kabeleho, který i v těchto chvílích drží svůj celek v nejtěsnějším možném vedení.
     
    10:32
    Futsal je v posledních minutách hodně silový, což se určitě v pozdějších minutách odrazí na fyzičce jednotlivých hráčů.
     
    09:58
    Sklenka sice pronikl s míčem u nohy až na úroveň brankové čáry, zde ale prohrál souboj s Hurtem. Navíc mají domácí hráči možnost rozehrávat z autové čáry.
     
    09:24
    Baran po levé straně pláchl všem svým pronásledovatelům, ale ani nadvakrát nedokázal prostřelit Kabeleho!
     
    08:45
    Sklenka si udělal sólovou akci, na jejímž konci zakončoval přesně do rukou padajícího Zelinky.
     
    07:27
    Jenže z rohového kopu vůbec nic nevymysleli. Ba naopak se soupeř dostal do rychlého protiútoku, při kterém nechal vyniknout Zelinku.
     
    07:07
    Ani sami rozhodčí chvíli nevěděli, komu mají přiřknout po zmatcích před bránou Rakovníka míč, ale nakonec se rozhodli pro roh domácích.
     
    06:02
    Baran se vyznamenal další tvrdou ranou, ale tentokrát branky nedosáhl.
     
    05:33
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Tentokrát to ale domácí sehráli parádně. Ze zámezí putoval míč od nohy Prágla na JIŘÍHO BARANA, který z otočky trefil přesně pravý horní roh rakovnické brány a snižuje ztrátu na soupeře. Asistence: Miroslav Prágl.
     
    05:23
    Hurt s Baranem se nejprve dokázali zbavit jednoho ze strážců, aby o chvíli později poslal první jmenovaný míč milimetrově na nohu Prágla, který ale nedokázal prostřelit dvojici clonících hráčů.
     
    04:54
    Baran je snad prvním hráčem Ludis Teamu, který ohrozil svatyni Kabeleho. Jeho střela ze středové čáry však neměla gólové parametry.
     
    04:27
    Rakovník zůstává i nadále u míče a natlačený na útočné polovině. Tentokrát už si ale brankář společně se svými spoluhráči ví rady.
     
    03:33
    Rakovník právě vstřelil branku! Tak tohle byla v podání hostů lekce z produktivity. Matějka propadl v obraně, což řešil MAREK HEJDA tvrdou střelou na vzdálenější tyč. Zelinka si sice na míč sáhl, ale vytěsnit ho mimo tři tyče nedokázal. Asistence: Petr Tvrz.
     
    03:16
    Rakovník právě vstřelil branku! Hráčům Rakovníka se vyplatila aktivita. Míč přímo z rohového kopu vyrazil Zelinka pouze před sebe, kde už operoval agilní MAREK HEJDA, který usměrnil míč za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    03:07
    Velmi tvrdou ránu Schwendta kryl Hurt svým tělem.
     
    02:55
    Platí to i po rohovém kopu, který vybojoval Hurt.
     
    02:31
    Prozatím po většinu času drží míč na sálovkách hosté z Rakovníka. Domácí se do žádné vyložené šance nedostali.
     
    00:50
    Rakovník měl zatím největší brankovou příležitost, když Zelinka natřikrát musel likvidovat střelu jednoho ze soupeřů. Míč se celou tu dobu pohyboval po brankové čáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Ludis Team Třebenice: Zelinka (Šplíchal) – Prágl, Brůža, Matějka, Kühnel, Baran, Henzl, Rainer, Hurt (C).

    TJ TZ Atlantic Rakovník: Kabele – Hejda, Rendl, Schwendt, Sklenka, M. Tvrz, P. Tvrz, Polák.

    Rozhodčí: Daniel Plzák, Štefan Franko.
    Delegát: Roman Švagr.
     
    Hráči obou celků už se nacházejí na hrací ploše, kde momentálně probíhá předzápasová rozcvička.
     
    Dobrý den, dovolte, abych Vás ještě jednou přivítal u dnešního textového online přenosu, tentokrát již z lovosické sportovní haly Chemik, kde za několik desítek minut začne 6. kolo divize A. Proti domácímu Ludis Teamu budou stát hosté TJ TZ Atlantic Rakovník. Hráči obou celků se zatím ještě stále zdržují ve svých šatnách.
     
    Rozhodčími dnešního zápasu jsou Daniel Plzák a Štefan Franko. V roli delegáta FAČR je přítomný Roman Švagr.
     
    TJ TZ Atlantic Rakovník

    Nejproduktivnější hráči:
    Vodrážka Tomáš – 6 bodů (4+2)
    Polák Milan – 5 bodů (0+5)
    Jirásek Miroslav – 4 body (2+2)
    Sklenka Jakub – 3 body (3+0)
    Hejda Marek – 3 body (2+1)

    Poslední odehrané zápasy:
    Atlantic Rakovník – Legie Příbram 8:6
    Svarog Teplice – Atlantic Rakovník 5:1
    Atlantic Rakovník – Olympik Mělník "B" 2:2
    Dalmach Turnov – Atlantic Rakovník 13:2
    Atlantic Rakovník – Čechie Slaný 0:7
     
    Tabulka Divize A:

    1. Dalmach Turnov – 13 bodů (5 zápasů; 38:15)
    2. Olympik Mělník "B" – 13 bodů (5 zápasů; 35:16)
    3. Slatina – 12 bodů (5 zápasů; 35:26)
    4. Svarog Teplice – 11 bodů (5 zápasů; 32:17)
    5. Čechie Slaný – 9 bodů (5 zápasů; 31:26)
    6. Legie Příbram – 6 bodů (5 zápasů; 44:34)
    7. Hrasl Slaný – 5 bodů (5 zápasů; 28:26)
    8. Atlantic Rakovník – 4 body (5 zápasů; 13:33)
    9. SKP Kolín – 4 body (5 zápasů; 25:46)
    10. Arsenal Benešov – 3 body (5 zápasů; 16:31)
    11. Ludis Team – 3 body (5 zápasů; 28:44)
    12. Brandýsek – 2 body (5 zápasů; 22:33)
     
    Ludis Team Třebenice

    Nejlepší střelci:
    Potočný Roman – 7 bodů (7+0)
    Baran Jiří – 7 bodů (3+4)
    Matějka Tomáš – 5 bodů (3+2)
    Hurt Vojtěch – 4 body (3+1)
    Lubas Jiří – 4 body (3+1)

    Poslední odehrané zápasy:
    SKP Kolín – Ludis Team 9:6
    Ludis Team – Benešov 11:3
    Ludis Team – Slatina 2:9
    Příbram – Ludis Team 13:6
    Ludis Team – Teplice 3:10
     
    Přeji příjemný večer všem nadšencům futsalu! Dnes je na programu 6. kolo v divizi A, ve kterém se mimo jiné utká celek Ludis Team Třebenice proti celku TJ TZ Atlantic Rakovník. Zápas se odehraje od 20:45 hod. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Josef Cestr

    Branky: 6. Baran (Prágl), 24. Baran (Prágl), 25. Baran (Kühnel), 25. Prágl (Henzl), 29. Baran (Kühnel), 35. Henzl – 4. Hejda, 4. Hejda (P. Tvrz), 13. Schwendt (Tvrz), 13. Sklenka (Hejda), 15. Hejda (Sklenka), 23. Schwendt (Hejda), 28. P. Tvrz (Sklenka), 29. Schwendt (P. Tvrz), 34. P. Tvrz (Schwendt), 35. Prágl (vla.), 37. Schwendt (10 m kop)

    Karty:   24. Hurt (LTT)


    Ludis Team Třebenice: Zelinka (Šplíchal) – Prágl, Brůža, Matějka, Kühnel, Baran, Henzl, Rainer, Hurt (C).
    TJ TZ Atlantic Rakovník: Kabele – Hejda, Rendl, Schwendt, Sklenka, M. Tvrz, P. Tvrz, Polák.

    Rozhodčí: Daniel Plzák, Štefan Franko.
    Delegát: Roman Švagr

    Diváci: 35
    bahis siteleri