Ludis Team Třebenice – Atlantic Rakovník 6:11 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
6:11 (1:5)
TJ TZ Atlantic Rakovník
Neděle 13.11.2016, 20:45 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Divize A • 6. kolo
     
    36:45
    Rakovník právě vstřelil branku! Autorem branky z desetimetrového kopu je MATĚJ SCHWENDT.
     
    34:39
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Jenže na druhé straně opět velmi rychle koriguje skóre MICHAL HENZL, který se trefuje ze střední vzdálenosti střelou k levé tyči. Kabele na tuto střelu ani nezareagoval Bez asistence.
     
    34:21
    Rakovník právě vstřelil branku! Tohle je pro domácí docela tvrdá lekce. MIROSLAV PRÁGL při snaze odehrát míč do bezpečí před dotírajícím protihráčem srazil míč do vlastní branky.
     
    33:04
    Rakovník právě vstřelil branku! Hosté to teď provedli velmi dobře. Matěj Schwendt si ve spolupráci s PETREM TVRZEM několikrát narazil míč, aby nakonec druhý jmenovaný zakončoval do opuštěné brány. Asistence: Matěj Schwendt.
     
    28:35
    Rakovník právě vstřelil branku! Zápas se proměnil v pořádné brankové hody. MATĚJ SCHWENDT přidává již osmou branku svého celku. Asistence: Petr Tvrz.
     
    28:19
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Na druhé straně přichází také chyba v obraně, přesněji v obehrávce posledního obránce, kterou velmi dobře využil JIŘÍ BARAN. Asistence: Marek Kühnel.
     
    28:00
    Rakovník právě vstřelil branku! Domácí nedokázali v obraně přihrát míč přesně. Míč se tak po ose tří hráčů dostal až k PETRU TVRZOVI, který si pomohl ještě s pomocí tyče, aby umístil míč za záda Zelinky. Asistence: Jakub Sklenka.
     
    24:51
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Domácí dělají z utkání ještě drama. MIROSLAV PRÁGL se ocitl zcela osamocen před Kabelem. Proti vyběhnuvšímu brankáři zvolil lob. Míč zapadl přesně pod horní tyč hostující svatyně. Asistence: Michal Henzl.
     
    24:28
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    JIŘÍ BARAN dokázal na svých zádech udržet hned tři hráče, aby se z ostrého úhlu trefil na vzdálenější tyč. Asistence: Marek Kühnel.
     
    23:34
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    JIŘÍ BARAN už se nemohl dívat na celou situaci, která nastala na hrací ploše a na půlící čáře zvolil přímočarou střelu, která skončila překvapivě za zády Kabeleho. Asistence: Miroslav Prágl.
     
    22:40
    Rakovník právě vstřelil branku! Dělovku Hejdy ještě Zelinka dokázal vyboxovat z brány, ale na dorážku MATĚJE SCHWENDTA z hranice brankoviště už byl krátký. Asistence: Marek Hejda.
     
    14:11
    Rakovník právě vstřelil branku! Parádní akce hostů má gólovou tečku. Sklenka ve vzduchu akrobatickým způsobem dokázal přihrát před bránu na MARKA HEJDU, který už neměl problém zakončit do zcela opuštěné brány. Asistence: Jakub Sklenka.
     
    12:31
    Rakovník právě vstřelil branku! Pro domácí je ještě hůře. Po zmatcích v obraně si Rakovničtí přihráli míč přes celý čtverec až na JAKUBA SKLENKU, který našel i přes dvojici bránících hráčů škvírku u pravé tyče. Asistence: Marek Hejda.
     
    12:13
    Rakovník právě vstřelil branku! Třebeničtí inkasují hodně lacinou branku. Tvrz narazil MATĚJI SCHWENDTOVI do druhé vlny. Jeho přízemní střela si našla cestu až do sítě domácích. Asistence: Petr Tvrz.
     
    05:33
    Ludis Team právě vstřelil branku!
    Tentokrát to ale domácí sehráli parádně. Ze zámezí putoval míč od nohy Prágla na JIŘÍHO BARANA, který z otočky trefil přesně pravý horní roh rakovnické brány a snižuje ztrátu na soupeře. Asistence: Miroslav Prágl.
     
    03:33
    Rakovník právě vstřelil branku! Tak tohle byla v podání hostů lekce z produktivity. Matějka propadl v obraně, což řešil MAREK HEJDA tvrdou střelou na vzdálenější tyč. Zelinka si sice na míč sáhl, ale vytěsnit ho mimo tři tyče nedokázal. Asistence: Petr Tvrz.
     
    03:16
    Rakovník právě vstřelil branku! Hráčům Rakovníka se vyplatila aktivita. Míč přímo z rohového kopu vyrazil Zelinka pouze před sebe, kde už operoval agilní MAREK HEJDA, který usměrnil míč za brankovou čáru. Bez asistence.

    Josef Cestr

    Branky: 6. Baran (Prágl), 24. Baran (Prágl), 25. Baran (Kühnel), 25. Prágl (Henzl), 29. Baran (Kühnel), 35. Henzl – 4. Hejda, 4. Hejda (P. Tvrz), 13. Schwendt (Tvrz), 13. Sklenka (Hejda), 15. Hejda (Sklenka), 23. Schwendt (Hejda), 28. P. Tvrz (Sklenka), 29. Schwendt (P. Tvrz), 34. P. Tvrz (Schwendt), 35. Prágl (vla.), 37. Schwendt (10 m kop)

    Karty:   24. Hurt (LTT)


    Ludis Team Třebenice: Zelinka (Šplíchal) – Prágl, Brůža, Matějka, Kühnel, Baran, Henzl, Rainer, Hurt (C).
    TJ TZ Atlantic Rakovník: Kabele – Hejda, Rendl, Schwendt, Sklenka, M. Tvrz, P. Tvrz, Polák.

    Rozhodčí: Daniel Plzák, Štefan Franko.
    Delegát: Roman Švagr

    Diváci: 35
    bahis siteleri