Havlíčkův Brod – Motor ČB B 6:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:5 (0:4, 2:1, 4:0)
ČEZ Motor České Budějovice B
Neděle 13.11.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    52:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, je to tady, Havlíčkův Brod se ve třetí periodě raduje už ze čtvrtého gólu a poprvé v utkání vede! Dominik Vacík s Adamem Rybáčkem dostali kotouč až do předbrankového prostoru, kde hosté chyběli, a TOMÁŠ KULHÁNEK naplno zúročil své zkušenosti, které získal v extraligovém starším dorostu, když zblízka prostřelil gólmana Ludvíka! Asistence: Adam Rybáček, Dominik Vacík.
     
    48:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, v Kotlině máme vyrovnáno a famózní zákrok gólmanky Juřicové se tak ukázal jako ještě víc důležitý! Marek Kopic nahodil puk zpoza brány mezi kruhy, kde se rychle zorientoval PATRIK VACÍK a přesnou střelou odstartoval obrovskou salvu radosti v řadách svého týmu! Hosté si berou oddechový čas! Asistence: Marek Kopic.
     
    44:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři se neuvěřitelně zvedli a v Kotlině prohrávají s Českými Budějovicemi B už jen o jediný gól! Po nahrávce Adama Rybáčka zblízka vypálil Patrik Brdičko, který vyprášil jen Ludvíkovy betony, ale z dorážky už poslal kotouč do sítě TOMÁŠ KULHÁNEK! Asistence: Patrik Brdičko, Adam Rybáček.
     
    41:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, drama je na světě! Havlíčkův Brod snižuje při vlastním oslabení už na hratelný dvougólový rozdíl, když Marek Kopic přiťukl puk do jízdy DANU FIALOVI, který střelou, jež byla poměrně z dálky, překvapil gólmana Ludvíka, který nemá úplně čisté svědomí!" Asistence: Marek Kopic.
     
    36:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak jako kdybych to přivolal, mladí Bruslaři z utěšené akce skórovali a stáhli na tříbrankový rozdíl! Patrik Brdičko nahrál Danu Fialovi, který potvrdil roli spolehlivého nahrávače. Na bránu nahodil puk a krásnou tečí se zblízka prosadil MAREK KOPIC, jenž potvrdil, že má výbornou formu"! Asistence: Dan Fiala, Patrik Brdičko.
     
    28:28
    Tým Motor ČB B právě vstřelil branku! Tohle je pro Bruslaře hodně kruté, i když byli teď na ledě jednoznačně lepší, z ojedinělé akce soupeře inkasují popáté! Matouš Masopust narýsoval hezký pas na LUKÁŠE ŠKVARKA, který střelou z mírného úhlu na pravé straně završil hattrick a vyhnal brankáře Krále, jejž střídá Karolína Juřicová, ven z brány! Asistence: Matouš Masopust.
     
    26:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Dan Fiala vypustil z levého kruhu skrytou střelu, kterou gólman Ludvík vyrazil betony na poslední chvíli, ale jen před své brankoviště, odkud kotouč pohotově dorazil do odkryté brány PATRIK VACÍK! Asistence: Dan Fiala.
     
    19:23
    Tým Motor ČB B právě vstřelil branku! Vidina výhry a zisku dalších tří bodů se mladým Bruslařům znovu o notný kus vzdálila! Havlíčkobrodská obrana dnes nezvykle pořádá den otevřených dveří. Před bránou zůstal znovu úplně volný MATOUŠ MASOPUST, který měl spoustu času na to, aby si srovnal puk na hůl a v pádu ho poslal přesně pod horní tyčku bezmocného gólmana Krále! Asistence: Matouš Hrubec.
     
    14:49
    Tým Motor ČB B právě vstřelil branku! Tohle už začíná být pro havlíčkobrodské barvy hodně kritické, Jihočeši odskočili na tříbrankový rozdíl! Matouš Masopust narýsoval hezkou nahrávku na LUKÁŠE ŠKVARKA, který dál hraje ve skvělé formě, když svůj únik zakončil parádním blafákem! Asistence: Matouš Masopust.
     
    12:10
    Tým Motor ČB B právě vstřelil branku! Pokud se nepletu, tak o dva góly v Kotlině proti mladšímu dorostu v této sezoně ještě nikdo nevedl! Havlíčkův Brod, který se začal zvedat, teď zchladila druhá trefa soupeře, když Lukáš Škvarek nabil na pravou stranu MATOUŠI HRUBCOVI, který si srovnal puk na hůl a zápěstím vypustil nechytatelnou dělovku, jež z kruhu doplachtila do protější šibenice! Asistence: Lukáš Škvarek.
     
    07:03
    Tým Motor ČB B právě vstřelil branku! Tak tohle je ledová sprcha pro soubor z Kotliny, který inkasuje jako první! Jakub Košťál nejdříve při úniku vyprášil jen Ludvíkovy betony, po čemž hosté založili protiútok, Matouš Hrubec nahrál z rohu pásma před bránu na volného LUKÁŠE ŠKVARKA, který z voleje trefil odkrytou bránu, do níž se nestihl gólman Král včas vrátit! Asistence: Matouš Hrubec.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. P. Vacík (Fiala), 37. Kopic (Fiala, Brdičko), 42. Fiala (Kopic), 45. Kulhánek (Brdičko, Rybáček), 49. P. Vacík (Kopic), 53. Kulhánek (Rybáček, D. Vacík) – 8. Škvarek (Hrubec), 13. Hrubec (Škvarek), 15. Škvarek (Masopust), 20. Masopust (Hrubec), 29. Škvarek (Masopust)


    BK Havlíčkův Brod: Král (29. Juřicová) – Horáček, D. Vacík, Matula, Trupl, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Dudek, Rybáček, Fiala, Košťál, Brdičko, Pártl, Kulhánek
    ČEZ Motor České Budějovice B: Ludvík (Kadlec) – Řehout, Jasecko, Cibuzar, K. Ryba, Endl, Pojar – Pouzar, Hrubec, Anderle, Kouba, Masopust, Schwartz, Škvarek, A. Ryba

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jaroslav Žák, Filip Honza
    bahis siteleri