Rusko – Rumunsko 1:0 (kon.) | Maďarsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Ukrajina – Srbsko 2:0 (kon.)
Česko – Dánsko 1:1 (kon.) | Rakousko – Slovensko 0:0 (kon.) | Itálie – Německo 0:0 (kon.)
Sev. Irsko – Chorvatsko 0:3 (kon.) | Anglie – Španělsko 2:2 (kon.) | Francie – Pobř. slonoviny 0:0 (kon.)
konec
Česko
1:1 (1:1)
Dánsko
Úterý 15.11.2016, 20:30 • Městský stadion Mladá Boleslav • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u dalších on-line přenosů. Dobrou noc! (22:35:58)
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a česká reprezentace se musí spokojit s remízou. Po brance Antonína Baráka sice naši fotbalisté měli více šancí, ale na vyrovnávací trefu Nicolaie Jörgensena už odpovědět přesto nedokázali. Velmi blízko vítěznému gólu byl Jaromír Zmrhal, který trefil tyč a rozhodnout poté nedokázal ani Michal Krmenčík. Ten v 64. minutě zblízka nedorazil na brankové čáře odvrácenou střelu Petra Mareše a naopak pak více důvodů k radosti mohli mít Dánové. Gytkjaer však v 82. minutě skóroval z ofsajdu.

    Každopádně ale hodnocení může být pozitivní, neboť se předvedlo několik debutujících hráčů, kteří se proti kvalitnímu soupeři vůbec neztratili. Na druhou stranu je velká škoda nevyužitých gólovek a svěřenci kouče Jarolíma tak rozhodně mají, na čem pracovat.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nepřesná přihrávka na pravou stranu mohla znamenat brejk Dánska, ale Pavel Kadeřábek (CZE) včas zasáhl. Za faul si však vykoledoval žlutou kartu.
     
    90+2
    Centr od praporku propadl až k Marešovi, nicméně ten trefil pouze blokujícího Vestergaarda. Dánský stoper se však poté provinil faulem.
     
    90+1
    Češi zažehnali nebezpečí v podobě rychlého výpadu soupeře a sami se dostávají na útočnou polovinu. Dočkalův centr navíc přináší rohový kop!
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti dnes hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    90
    Dočkal výborně našel Kadeřábka, jenž ve skluzu přihrával do vápna. Míč se bohužel odrazil mimo kopačky českých hráčů.
     
    90
    Češi v závěru chtějí rozhodnout o vítězství. Zatím se ale kombinací ne a ne dostat až do střelecké pozice, která by mohla přinést kýžené ovoce.
     
    89
    Střílený centr zprava se sice dostal až ke vzdálenější tyči, ale tam byl jeden z našich dobře uhlídán. Míč se posléze dostává rychle až k Pavlenkovi.
     
    89
    Okamžitě po vhození míče se hosté dostali pod tlak a naopak je tady možnost autu pro českou reprezentaci. Dobře zapracoval opět Krmenčík.
     
    88
    Aktivní Krmenčík šikovně udržel míč v souboji, nicméně roztažení hry na rychlonohého Kadeřábka už nebylo přesné. Aut pro Dánsko.
     
    87
    Výborný míč do šestnáctky soupeře poslal Dočkal, ale skákajícímu Krmenčíkovi k zakončení hlavou chybělo pár centimetrů. Další Dočkalova přihrávka vyústila ve ztrátu Česka.
     
    86
    Kadeřábek na své straně dobře pohlídal rozběhnutého Durmisiho a Pavlenka tak měl výrazně usnadněnou práci. Následně navíc fauloval Schöne.
     
    85
    Nutno říci, že hosté jsou v posledních okamžicích nebezpečnější a v kombinaci si zdravě rozumí. Nějaké zakončení však kromě ofsajdové střely Gytkjaera nepřichází.
     
    84
    Jenže záhy po vhazování se český hráč provinil nedovoleným zákrokem a Dánsko hru vrací k pokutovému území před Pavlenkovou bránou.
     
    83
    Dvakrát se nyní Čechům nepodařilo protlačit míč na jednoho z hráčů v pokutovém území. Po zablokované přihrávce Kadeřábka budou naši reprezentanti vhazovat.
    82. Střídající Gytkjaer na chvíli vyrovnal, ale z ofsajdu.
     
    82
    První centr česká obrana ustála, ale po druhém už se Dánové mohli radovat. Prodloužený míč propadl až ke Gytkjaerovi, nicméně jeho trefa mezi Pavlenkovy nohy byla z ofsajdu a veškeré vzrušení je proto zbytečné.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 8. Barák – 38. N. Jörgensen

    Karty:   49. Krmenčík (CZE), 90+2. Kadeřábek (CZE) – 20. N. Jörgensen (DEN), 24. Durmisi (DEN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 11:13.
    Česko: Koubek (46. Pavlenka) – Gebre Selassie (66. Kadeřábek), Suchý (C), Kalas, Pudil – Sýkora (46. Mareš), Barák (80. Droppa) – Kopic, Dočkal, Zmrhal (66. Souček) – Škoda (46. Krmenčík)
    Náhradníci: Vaclík, Pavlenka – Kadeřábek, Brabec, Novák, Souček, Mareš, Krmenčík, Droppa

    Dánsko: Rönnow – Kjaer (C) (78. Ankersen), M. Jörgensen, Bjelland (46. Vestergaard (C)) – Stryger Larsen, Jensen, Schöne, Wass (66. Andersen), Durmisi – Fischer, N. Jörgensen (46. Gytkjaer)
    Náhradníci: Hansen, Lössl – Ankersen, Vestergaard, Knudsen, Delaney, Nielsen, Dolberg, Andersen,Gytkjaer

    Rozhodčí: Schüttengruber – Brandner, Riedel (vš. AUT)
    bahis siteleri