Rusko – Rumunsko 1:0 (kon.) | Maďarsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Ukrajina – Srbsko 2:0 (kon.)
Česko – Dánsko 1:1 (kon.) | Rakousko – Slovensko 0:0 (kon.) | Itálie – Německo 0:0 (kon.)
Sev. Irsko – Chorvatsko 0:3 (kon.) | Anglie – Španělsko 2:2 (kon.) | Francie – Pobř. slonoviny 0:0 (kon.)
konec
Severní Irsko
0:3 (0:2)
Chorvatsko
Úterý 15.11.2016, 20:45Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:51:42)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:7.
     
    Je konec! Severní Irsko na domácí půdě podlehlo Chorvatsku 0:3. Chorvatsko vlétlo do utkání jako velká voda a Mario Mandžukić už po devíti minutách díky svému důrazu na malém vápně otevřel skóre. Poté se hrálo spíše bojovně, ale deset minut před přestávkou se po rohovém kopu prosadil Duje Čop, jež vsítil svou první branku za chorvatskou reprezentaci. Ve druhém poločase byli Severní Irové aktivnější, nicméně obrana Chorvatska dnes pracovala na podtrženou jedničku. Chorvati navíc z ojedinělé akce udeřili, když se krásnou ránou z dálky prosadil Andrej Kramarić! Domácí sice v závěru zatlačili soupeře před jeho branku, ale nakonec nevytěžili ani čestný zásah.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Davis ještě chtěl překvapit obranu Chorvatska vysokým obloučkem na malé vápno, jenže domácí fotbalista poslal hodně nepřesnou přihrávku, která končí v zámezí.
     
    90+1
    Nastavují se 2 minuty!
     
    90
    Na centr od rohového praporku si naskočil Lafferty. Nejaktivnější střelec Severního Irska v dnešním utkání však i nyní zamířil hlavou příliš vysoko.
     
    89
    Přeci jen ještě jedna šance pro Severní Irsko! Lafferty se dostal k odraženému míči na zadní tyč a bez přípravy jej poslal mezi tři tyče! Vargić reflexivně vyrazil na roh!
     
    88
    Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Rog, přichází Pivarić.
     
    87
    Vargić se na hranici pokutového území položil pod nohy rozběhnutého McNaira. Domácí fotbalista brankáře Chorvatska trošku přišlápl, ale ihned se mu omluvil.
     
    86
    Chorvati sportovně odevzdali míč domácímu celku. Severní Irsko se v závěru dnešního utkání může pokusit alespoň o vstřelení čestné branky.
     
    85
    Hra je přerušena. Na hrací ploše zůstává ležet jeden z fotbalistů Chorvatska. Trenér hostující reprezentace bude podle všeho muset ještě jednou střídat.
     
    84
    Také novic v brance Chorvatska ihned po svém příchodu na hřiště musel vyrazit za hranici pokutového území. Ani Vargić se s ničím nepáral a odkopl míč daleko za půlící čáru.
     
    83
    Rog nepřesnou přihrávkou na polovině hřiště odevzdal míč domácímu celku. Chybující fotbalista Chorvatska svou chybu rychle napravil a ve skluzu vybojoval míč nazpátek.
     
    82
    Střídání v týmu Chorvatsko: ze hřiště odchází Kalinić, přichází Vargić.
     
    81
    Na hřišti se nám poněkud přiostřuje. Domácí miláček Davis si na pravé straně vyšlápl na Jedvaje. Chorvatský obránce se však zvedá na nohy a bude pokračovat.
     
    80
    Exekuce přímého kopu se ujal Čop, jehož prudká střela se rychle snesla kolem čtyřčlenné zdi a míč nakonec zapadl těsně vedle pravé tyče!
     
    79
    Až nyní se hosté na delší dobu zmocnili kulatého nesmyslu. Chorvatsko předvedlo postupnou kombinaci na vlastní polovině a nakonec vybojovalo alespoň přímý kop.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 9. Mandžukić, 35. Čop, 68. Kramarić


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:7.
    Severní Irsko: Mannus – Hodson, McAuley (46. McGivern), Evans – Lund (46. Davis), McNair, Norwood, Brunt (46. Mclaughlin), McGinn (62. Paton) – Boyce (69. Grigg), Magennis (56. Lafferty)
    Náhradníci: Caroll, Mclaughlin, Davis, Grigg, Lafferty, Evans, McGivern, Duffy, Paton, Flanagan

    Chorvatsko: Kalinić (82. Vargić) – Jedvaj, Mitrović, Vida (60. Vršaljko), Leovac – Badelj (52. Brozović), Bradarić – Rog (88.Pivarić), Kramarić, Čop – Mandžukić (73. Čorić)
    Náhradníci: Vargić, Vršaljko, Brozović, Čorić, Pivarić

    Rozhodčí: Clattenburg – Collin, Bennett
    bahis siteleri