Rusko – Rumunsko 1:0 (kon.) | Maďarsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Ukrajina – Srbsko 2:0 (kon.)
Česko – Dánsko 1:1 (kon.) | Rakousko – Slovensko 0:0 (kon.) | Itálie – Německo 0:0 (kon.)
Sev. Irsko – Chorvatsko 0:3 (kon.) | Anglie – Španělsko 2:2 (kon.) | Francie – Pobř. slonoviny 0:0 (kon.)
konec
Anglie
2:2 (1:0)
Španělsko
Úterý 15.11.2016, 21:00 • Wembley, Londýn • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to z fotbalového přátelského zápasu všechno! Doufám, že jste se bavili. Přeji vám dobrou noc a budu se těšit u dalších textových přenosů! (22:58:15)
     
    Tak to je závěr jaksepatří! Angličané ještě v 89. minutě vedli 2:0, ale posléze nepokryli Aspase, který se krásně prosadil výborně umístěnou střelou, která neměla takovou razanci. Už to vypadalo, že domácí reprezentace uhájí Wembley, zvláště když Isco napoprvé v jasné šanci selhal, v posledních sekundách duel to ale právě zmiňovaný Isco dostal míč na prsa, obrana Anglie jej nepokryla, hráč hostů skóroval svojí jedovatou pravačkou a stanovil konečné skóre 2:2!
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+6. ISCO - 2:2
     
    90+6
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! 2:2! Daniel Carvajal centroval na ISCA, ten si našel míč ve vápně, prokázal dobrou orientaci, balon si zpracoval prsama, obtočil se poslal míč pravačkou za záda Heatona! Navíc míč šel mezi nohama brankáře Anglie! Z poslední šance je srovnáno!
     
    90+5
    Rashford aktivním presinkem nutí Španěly, aby hráli přes Reinu. Anglie je blízko vítězství.
     
    90+4
    Dvojice Townsend – Lingard pošetřila sekundy pro anglický národní tým, druhý jmenovaný fotbalista byl v ofsajdu.
    90+3. Stones ve skluzu srazil Iscovu střelu!
     
    90+3
    Isco měl remízu na dosah, ale v jasné šanci na hranici penalty selhal, tohle byla tutovka, kterou měl proměnit španělský fotbalista! Isco to navíc trefoval z první!
     
    90+2
    Heaton svým dlouhým nákopem nikoho nenašel. Mezitím Henderson už je na hrací ploše.
     
    90+1
    Zatímco už víme, že sudí nastavuje pět minut nad rámec normální hrací doby, tak na hrací ploše sedí anglický kapitán Henderson.
    89. Iago ASPAS - 2:1
     
    89
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Nádhera! Konečně to vyřešili Španělé tak, jak to má vypadat. To znamená jednoduše, přímočaře. IAGO ASPAS nic nevymýšlel, možná obránci Anglie čekali přihrávku, ale fotbalista Španělska se rozhodl pro krásně umístěnou střelu na vzdálenější tyč z hranice vápna z pravé strany! Heaton na míč nedosáhl, balon se ještě otřel o tyč! 2:1!
     
    89
    Morata měl proti sobě tři soupeře, ale o míč nepřišel. Následně ale Anglie získala míč a v obraně musel zasahovat Carvajal.
     
    88
    Ne! Tak ani signálem při přímému kopu se Španělé nedostali k zakončení, avšak čas se jim už krátí.
     
    87
    Akce Anglie nepostrádala rychlost, lehkost, jednoduchost. Ovšem Rashford uklouzl po přihrávce Clyneho.
     
    85
    Ani hostující Isco nenašel vzdušným pasem z pravé strany nikoho ze svých spoluhráčů. Španělé mají územní převahu, ale ta není vyjádřená brankami.
     
    85
    Centr z pravé strany patří do kategorie hodně nepovedených, respektive pokažených, chcete – li přetažených. Anglie se zadarmo dostane k míči.
     
    84
    Španělé jsou dnes nuloví v útoku, centr na přední tyč, jehož autorem byl hostující Koke, neznamenal nic zásadního pro svatyni Anglii.

    Vít Muzikář

    Branky: 9. Lallana (pen.), 48. Vardy – 89. Aspas, 90+6. Isco

    Karty:   29. Sterling (ENG), 31. Walcott (ENG), 45+2. Rose (ENG) – 30. Martinéz (ESP), 67. Aspas (ESP), 76. Carvajal (ESP)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 18:13.
    Anglie: Hart (46. Heaton)– Clyne, Cahill (46. Jagielka), Stones, Rose (79. Cresswell) – Henderson (C), Dier – Sterling (66. Townsend), Lallana, Lingard – Vardy (68. Rashford)
    Náhradníci: Heaton, Pickford – Bertrand, Cresswell, Jagielka, Keane, Rashford, Sturridge, Townsend, Walcott, Walker, Wilshere

    Španělsko: Reina – Daniel Carvajal, Inigo Martinéz, Nacho, Azpilicueta – Mata (46. Koke), Busquets (C) (78. Nolito), Thiago Alcantara (56. Andre Herrera) – Vitolo (46. Aspas), Aduriz (64. Morata), David Silva (64. Isco)
    Náhradníci: Asenjo, De Gea – Ander Herrera, Nolito, Iago Aspas, Nacho Monreal, Koke, Isco, Álvaro Morata, Sergi Roberto, Jose Callejón, Bartra
    bahis siteleri