Kladno – Sparta 2:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 6:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (kon.)
Mountfield HK – HC Plzeň 2:8 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | K. Vary – Pardubice 1:5 (kon.)
Jihlava – Liberec 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Rytíři Kladno
2:4 (2:0, 0:3, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 18.11.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zdá se, že Sparta dělá rozhodující krok ke třem bodům. Její čtvrtý gól střílí MARTIN DUBSKÝ a jestliže Kladno po dvanácti minutách vedlo o dvě branky, tak sedm a půl minuty před koncem základní hrací doby o dva góly prohrává. Asistence: Petr Maršoun, Jaroslav Chlouba.
     
    39:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté během druhé třetiny otáčejí průběžný stav utkání. Ofenzívně laděný obránce MARTIN JANDUS se prosazuje podesáté v sezoně a ukazuje, že by si možná zasloužil pozornost i v A-týmu Sparty. Díky jeho druhé trefě v utkání dává Sparta klasického šatnáře a 46 vteřin ped odchodem do šaten se poprvé v utkání ujímá vedení – 3:2. Asistence: Tomáš Krátký, Vojtěch Kulda.
     
    28:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    A tu také využívají. Z dvojčat Jandusových tentokrát hraje pouze MARTIN JANDUS, který ke svým jedenácti asistencím přidává devátý gól v sezoně a potvrzuje tak jako obránce post lídra bodových statistiky Sparty a nejproduktivnějšího beka celé soutěže. Asistence: Ostap Safin, Jan Kern.
     
    27:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hráči s velkým S ve znaku dvojnásobnou přesilovku využívají po 19 vteřinách hry, kdy se svým třetím gólem v sezoně prosazuje JAN KERN, jenž letos odehrál již devět utkání ve WSM Lize za Slavii Praha. Asistence: Martin Jandus.
     
    11:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Už se zdálo, že svěřenci Pavla Gefferta ubrání i druhé oslabení. Jenže osm vteřin před návratem vyloučeného Jeřábka na led se prosazuje pátou trefou v sezoně obránce DOMINIK HAVELKA a Rytíři odskakují Spartě na dvě branky. Asistence: Křešimir Schildhabel, Adam Kalaj.
     
    05:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jenže Rytíře nemusí nevyužitá přesilovka vůbec mrzet, protože se prosazuje KŘEŠIMIR SCHILDHABEL. Kladenský forvard dává již svůj desátý gól v sezoně a posouvá se do čela týmové produktivity. Asistence: Adam Kubík, Adam Kalaj.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Schildhabel (Kubík, Kalaj), 12. Havelka (Schildhabel, Kalaj) – 28. Kern (M. Jandus), 29. Jandus (Safin, Kern), 40. M. Jandus (Krátký, Kulda), 53. Dubský (Maršoun, Chlouba)


    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Haveka, Cibák, Chládek, Šíma, Zelingr, Malý – Piovarčí, Patyk, Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel, Janeček, Řepka, Kubík, Keszi, Kalaj, Čermák. Trenér: Jindřich Lidický
    HC Sparta Praha: Nahodil (Hofmann) – Jandus, Janda, Mrkvička, Jeřábek, Duben, Vandas, Sedliský – Kern, Svoboda, Seniov, Maršoun, Safin, Kulda, Pejchal, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar. Trenér: Pavel Geffert

    Rozhodčí: Pavlovič – Marek, Kučera

    Diváci: 120
    bahis siteleri